Transfer sezonunuda noktaladık.Müthiş karlı bir kapanış yaptık.Tabi bu kadar giden gelenden sonra takım performansı oldukça kötü durumda toparlarız inşallah.Transferin son günlerinde Sir Bebe'yi önerdi o fiyata bende kaçırmaadım havada kaptım,faydaası olacaktır daha önceden oynattığım bir oyuncu.

Devamı...

Gençleri oynayıp pişmeleri için kiraya gönderdik hem de çok iyi paralar kazandık.Altta çok iyi 2 genç stoperim var ve sanırım Galeano'yu geçerler,sene sonu Arjantinli'ye yol gözükebilir.2010 yılı başında 400 milyara aldığım Damari'yi 15.25 trilyona ligdeki rakiplerimizden Kortrjik'e sattım.HSV'de 15 trilyon vermişti ama oyuncu Belçika'da kalmayı tercih etti,bu takım aynı zamanda 17.25 trilyona Cristaldo'yu da aldı.

Lige sıkıntılı başladık futbolumuz oldukça kötü.Match Prepationdan taktik idmanları ağırlaştırdım bakalım faydası olacak mı? Şampiyonlar Ligi'nde ise R.Madrid,Omonia ve Monaco ile aynı gruba düştük.Eğer kendi oyun standartımızı yakalarsak Madrid'in ardından buradan çıkan biz oluruz.Ama şu an ki halimiz ile olursakta madara oluruz.