Quote Originally Posted by faylozof View Post
neymarla şampiyonlar ligi gelir bu sene .
Kadro ŞL zaferi için çok genç ama top bu nolur nolmaz

Ligde Lokeren'i yendik.İstatistikler rahat maç olduğunu söylesede oyundan hala memnun değilim ve önümüz de ŞL Monaco maçı var.

Deplesmanda Monaco ile oynadığımız maç ile bu yılki ŞL serüvenimize başladık.Dişe diş geçen maçta hücum hattında ki yıldızlarımız işlerini kısmen de olsa yaptılar ve önemli bir galibiyet aldık.

Lige döndüğümüz de ise 3 maç oynadık.3 maçta da aman aman oynamadık ama kazanmayı bildik,Neymar yavaş yavaş ısınmaya başladı gibi.

Şampiyonlar Ligi'nde evimizde grubun en zayıf halkası Omonia ile oynadık.Portekizli stoperimiz David Ramos iki nefis arka direk golü attı.Sanırım Portekiz futboluna yeni bir Pepe yetiştiriyorum

Ligte yürüyüşümüz sürüyor...

İki maçta da birer skata verdik ama neyse ki iki oyuncununda önemli birşeyleri yok.Bu iki takımı da yenmesi bana ayrı bir keyif veriyor açıkçası,sebebini bilmiyorum. Evimizde ki R.Madrid maçı öncesi moralliyiz.

Tarih: 22.10.2013
Yer : Cristal Arena - Genk - Belçika

Tarihi bir maça daha çıkıyoruz.Büyütme çalışmaları olan stadımızda tribünlerde 21500 kişi vardı.Evimizde devlere diz çöktürmeye alışkın olan biz bunu yine başardık.

Henüz maçın başında kullandığımız taç atışında Neymar ceza sahası içinde topu ayağına aldı dönerken yerde kaldı.Sergio Ramos çelmeyi takmıştı ve hakem penaltı kararı verdiğinde bu R.Madrid için kabus gibi bir gecenin başlangıcıydı.Orta da Kadlec'i iyi tutsalarda kenarlarda Lucas ve Neymar (dk.71 Bebe) durduramadılar.Orta sahada da Van Den Borre ve Casemiro müthiş fizik üstünlük kurunca bu zafer çokta zor olmadı.İkinci golüde Sergio Ramos kenarda tedavi görürken yani Madrid sahada 10 kişiyken fırsatı iyi kullanıp attık.Sonuçta zafere giden her yok mübahtır.

İlk 3 maçın ardından grupta ki puan durumu.Oldukça avantajlı konuma geçtik.