Yetenekli olduğu kadar da mütevazı. Mütevazıları çok severim ben.Bale de bu listede kendine yer edindi edinecek bu gidişle.
![]()
Yetenekli olduğu kadar da mütevazı. Mütevazıları çok severim ben.Bale de bu listede kendine yer edindi edinecek bu gidişle.
![]()
çok sevdiğim bir oyuncu mütevazi olması ayrı bir konu
Bence mantıklı konuşmuş, Messi ile Ronaldo'nun yakınına gelebilen pek oyuncu yok. Ayrıca egoist olmasındansa mütevazi olması iyidir.
egoist olmasın da bu kadar da mütevazi biraz itici olmuş açıkcası.
çok iyi bir teklif gelirse herkes gider
Dendiği kadar varsın Bale,yeme bizi şimdi![]()
7 Nisan 2011 06:20 | NTVSpor.net
NBA'in dünyaca ünlü yıldızı LeBron James, Premier Lig devi Liverpool'un sahipleri arasına katıldı. Süper yıldız, yeni anlaşma sayesinde kendi markasını dünyanın dört bir yanına taşıyacak ve bir yandan da en popüler futbol kulüplerinden birini yakından takip edecek.
![]()
NBA'de iki kez "En Değerli Oyuncu" (MVP) ödülü kazanan LeBron James'in sahibi olduğu spor pazarlama firması, Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group ile girdiği iş birliği sayesinde Liverpool'dan LeBron'a pay verdi. Kısacacı LeBron, Liverpool'un küçük ortaklarından biri oldu.
Böylece kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşayan bir sporcu, ilk kez bu boyuttaki bir spor kulübünün ortaklığına soyunmuş oldu.
Premier Lig'in en köklü ve dünyanın de en popüler kulüplerinden biri olan Liverpool'un yanı sıra Amerikan Beyzbol Ligi ekiplerinden Boston Red Sox'ın da sahibi olan Fenway Sports Group, New England Sports Network ile NASCAR takımı Roush Fenway Racing'in de yüzde 50'sine sahip. Fenway Sports Group ile LeBron James'in sahibi olduğu spor pazarlama firması LRMR Branding & Marketing arasında yapılan anlaşma gereği LeBron, Liverpool'un küçük sahiplerinden biri olurken firma da Miami Heat'in süper yıldızının dünya çapındaki temsilcisi oldu.
Firma, LeBron James'in dünya çapında daha da tanınması için çalışmalar yapacak ve LeBron da Liverpool'un yani Forbes'a göre dünyanın en değerli 6'ıncı futbol takımından küçük pay sahibi olacak.
İki firma da LeBron James'in Liverpool'a ne kadar yatırım yaptığını ya da bu ortaklıktaki rakamı açıklamaktan kaçınırken, FSM Başkanı Sam Kennedy Reuters'e konuşarak, "Biz bu anlaşmayı bir yıldızın dünya çağındaki pazarlaması olarak değil, iki firmanın dünya çapındaki iş birliği olarak görüyoruz. LeBron James markasını uluslararası pazarda daha iyi bir şekilde sunacağız. Aynen Boston Red Sox, Liverpool, Roush Fenway için yaptığımız gibi" ifadelerini kullandı.
LeBron'un lise arkadaşı olan LRMR'in yöneticisi Maverick Carter da "Bu ekip yaptığı her işte başarılı oldu. Onlar patron ve iş yürütmeyi çok iyi biliyorlar. LeBron da bunu istiyordu" dedi.
7 Nisan 2011 16:05 | NTV Spor
Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın formasını giyen Joey Barton, Ada'daki en iyi orta saha oyuncusu olduğunu ileri sürdü. Barton bu yüzden, İngiltere Milli Takımı’na seçilmemesine anlam veremediğini söyledi.
![]()
Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Joey Barton, çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Bir Fransız dergisine konuşan Barton, İngiltere'deki en iyi orta saha oyuncusunun kendisi olduğunu iddia etti. Neden milli takıma seçilmediğine bir türlü anlam veremediğini ifade eden Barton,"Luka Modric ve Samir Nasri çok iyi oyuncular. İngiliz oyuncular arasında ise en iyisi kesinlikle benim. Milli takıma aldıkları oyunculara bakın. Jack Wilshere fena değil; ancak Frank Lampard artık düşüşe geçti. Steven Gerrard ise sürekli sakatlanıyor" diye konuştu.
Adının karıştığı kavga olayının üzerinden 4 yıl geçtiğini hatırlatan Barton, milli takım yetkililerinin kendisiyle kişisel sorunları bulunduğunu savundu. Barton en sert eleştirileri ise milli takımda yerini almak istediği Gareth Barry'e yöneltti.
Barry'nin teknik direktörünün sözünün dışına çıkmamaktan başka hiçbir özelliği olmadığını öne süren Barton, "Sanırım Barry'nin çok iyi bir menajeri var. Dünya Kupasındaki Almanya maçında Mesut Özil onun yanından geçerken tavşan ve kurbağa hikayesi aklıma geldi" dedi.
İngiltere Futbol Federasyonu'nun, milli takımı biran önce yenilemesi gerektiğini savunan Barry, "Böyle gidersek gelecek 50 Dünya Kupası’nda da tek bir şampiyonluğumuz olmaz" ifadesini kullandı.
Sanırım adayı Newcastle'dan ibaret sanıyor![]()
Bu adam tam bir psikopat...
I'm back...
İyi oldugu kesin de en iyi mi tartışılır.
İngilizler içinde en iyisi olduğunu belirtmiş ki o konuda da yanılıyor bana göre. Örnek verdiği Lampard'ın Gerrard'ın ölüsü yeter.
egolarını tatmin ediyor galiba
Barton iyidir iyi... Ama bi Lampard değil![]()
8 Nisan 2011 11:56 | NTV Spor
Premier Lig kulüplerinden Chelsea'nin kaptanı John Terry, Şampiyonlar Ligi'nde, Manchester United karşısında alınan yenilgi sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Terry, Chelsea taraftarları dışında, tüm dünyanın kendilerinden nefret ettiğini ileri sürdü.
![]()
Stamford Bridge'de, Manchester United'a 9 yıl aradan sonra yenilen Chelsea, uzatma dakikalarında penaltı pozisyonunu hala unutamadı.
Kaptan John Terry bu pozisyondan yola çıkarak, Şampiyonlar Ligi'ni bugüne dek hiç kazanamamış olmalarını, ilginç bir komplo teorisi ile açıkladı. Terry'e göre, Chelsea taraftarı dışında herkes kendilerinden nefret ediyor ve bu yüzden takımın Devler Ligi'nde takımın önü kesiliyor. Yıllardır benzer hakem kararları ile Avrupa kupalarının dışına itildiklerini ileri süren Terry; "United maçı sonrası takım arkadaşlarıma herkesin karşımızda olduğunu söyledim. Dünya bizden nefret ediyor. Avrupa'da yolumuza devam etmek için sadece kendimize güvenebiliriz" diye konuştu. Terry, son maçtaki penaltı pozisyonu hakkında, birçok takım arkadaşının, Avrupa Kupaları’nda oynamalarının yasaklanacağı korkusuyla, gerçek tepkilerini dile getiremediğini de öne sürdü.
Frank Lampard ise tüm takım arkadaşlarını, Old Trafford'da, uğradıkları haksızlığa karşı sonuna kadar savaşmaya çağırdı. Lampard; "Hakemin o penaltıyı vermediğine inanamadım. Herkes pozisyonu gördü. Old Trafford'da bu pozisyonu ekstra motivasyon kaynağı olarak kullanacağız. Adaletin yerini bulması için hepimiz sonuna kadar mücadele etmeliyiz" dedi.
Katılıyorum.
Barcelona'yı eliyorlardı 2 sene önce hakem katletti maçı. Geçen maçta yapılanlar da ortada. Chelsea'ye karşı bi antipati olduğu açık.
Ben seviyorum sizi, merak etmeyin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Evet Chelsea, Terry ve Lamparddan nefret ederim bende.
Bence yanlış bir düşünce.Sevmeyen vardır çok olduğunu sanmıyorum.Mesela ben nefret etmem Chelsea'den.
http://www.youtube.com/watch?v=p1Uih...eature=related
So what?
Saike
Harbi katletmişler o maçta Chelsea'yi.
Allah ne verdiyse vurdu Essien maçı mıydı o?Eğer o maçsa, O maçı ben yurtta kalırken izlemiştim lisede. İniestanın golünden sonra bütün salon ayağa fırlamıştı.
Ben de seviyorum Chelsea'yi. Fakat bazı kesimler tarafından (!) sevilmedikleri de açık.
Ben de aksine Man Utd'den nefret ediyorum. En nefret ettiğim oyunculardan ilk 11 yapsam %90'ını onlar oluşturur. Üzüldüm Chelsea adına.
Dünya'da Chelsea Türkiye Fener
Gerrard sezonu kapattı
Liverpool Menajeri Kenny Dalglish yaptığı açıklamada Steven Gerrard'ın sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını açıkladı.
Liverpool'da Steven Gerrard şoku yaşanıyor. Kırmızılılar'ın kaptanı geçtiğimiz ay oynadıkları Chelsea maçında kasığından sakatlamış ve 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı.
Yıldız oyuncu, takımının hafta sonu oynayacağı West Bromwich ile oynayacağı maç öncesi yaptığı antrenmanda tekrardan sakatlandı.
Antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Liverpool Menajeri , Gerrard'ın durumunun bu haftaki idmanlarda kötüye gittiğini ve sezonu kapattığını açıkladı.
NtvSpor
Bolton'un Elmander endişesi
Daily Mail'in haberine göre, Fenerbahçe ve Juventus'un yakından ilgilendiği İsveçli golcü Elmander'i Bolton takımda tutmak istiyor.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Bolton'da forma giyen Johan Elmander ile Fenerbahçe ve Juventus'un ilgilendiğini, ancak Premier League ekibinin futbolcuyu bırakmak istemediğini yazdı.
29 yaşındaki İsveçli golcünün sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini anımsatan gazete, Bolton Menajeri Owen Coyle'ın, ''Birçok takım Elmander'i izliyor. Sezon bitince onu takımda tutmak için elimizden geleni yapacağız'' açıklamalarına yer verdi.
2008 yılında Fransa'nın Toulouse takımından transfer edilen Elmander, 3 sezonda ligde 86 maçta forma giydi ve 18 gol attı.
NtvSpor
Seneye tamamıyla hazır bi şekilde döner umarım. Bu sene bitti zaten. Yeni transferlerin alışma süreci olarak geçer kalan haftalar. Carroll hala istenilen seviyede değil.