Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 13.64%
  • Fenerbahçe kazanır

19 86.36%
  • Berabere biter

0 0%
1 ile 30 arası toplam 141 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe [28. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yav arkadaş kafile listesine bak çıkan kadroya bak ..

Kafile Listesi ;

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.

Çıkan Kadro ;

Volkan-Gökhan-Lugano-Yobo-Santos-Mehmet-Emre-Cristian-Caner-Alex-Niang

Olması gereken kadro bana göre ;

Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Emre - Mehmet - Stoch - Niang - Alex - Semih
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yav arkadaş kafile listesine bak çıkan kadroya bak ..

Kafile Listesi ;

Olması gereken kadro bana göre ;

Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Emre - Mehmet - Stoch - Niang - Alex - Semih
    Şahsi fikrim böyle bir kadroyla Eskişehir'den beraberlik bile alamazdık. Niang sol açıkta bekine yardıma gelmezdi. Stoch her ne kadar çabalasa da o da tam manasıyla yardıma gelmezdi. Niang'ın da Stoch'un da oyun yapısında geriye yardımı düşünmek yok. -Çünkü şimdiye kadar oynadıkları takımda teknik direktörlerinin bu 2 oyuncudan defansif anlamda bir beklentisi olmamıştı- Dolayısıyla geride yalnız kalacak olan Gökhan ve Santos hücuma yeteri kadar katkı veremezdi. Eskişehir orta sahayı kontrol altına aldıktan sonra da Emre ve Mehmet'i koştura koştura bitirirlerdi.

Bana göre mevcut şartlarda çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkarmış hoca. Her ne kadar Cristian zayıf halka olsa da sağda Gökhan - Mehmet uyumunu bozmamak adına Cristian'ın oynamasını da doğal karşılıyorum. Caner sol açıkta doğru düzgün şans bulamadı. Şimdiye kadar sol bekteki performansı nedeniyle kendisine olumsuz bir bakış olsa da, ben Caner'in yeteneklerine güveniyorum ve sol açıkta çok faydalı olacağını düşünüyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Volkan-Gökhan-Lugano-Yobo-Santos-Mehmet-Emre-Cristian-Caner-Alex-Niang

Sol açıkta Caner var, yandık.
    Niang'ın oynamasından kat ve kat iyidir.

Mesaj Yetkileri