Quote Originally Posted by kewellozan58 View Post
Şunu unutmayınki son senelerdeki olumsuzluklara rağmen türkiyenin en iyi klübü galatasaraydır. Neden diye sorarsan geçmişte Galatasaray hep Şampiyonluğa oynarken Şampiyon olurken Senin tuttuğun takım hep küme düşmemeye oynuyordu Önce bir kendi takımınızın Durumuna bakın ondan sonra Başka Takımlarla Dalga Geçer gibi bank asyadan Bahsedin.
Ee o zaman Nothingham Forest'ta bundan 20 sene önce Avrupa Şampiyonu olmuş. O zaman onlarıda dünyanın en iyi takımlarından yapalım. Hatta abartalım Türkiye Şubesi olalım. İşte sorunumuz bu zaten. Geçmişe bakıp bakıp hala daha o günleri yad ediyoruz. Bırakalım artık o günleri. Bundan 5 sene öncede Galatasaray'ın iyi kadrosu vardı ama gittikçe zayıfladı. Ee napalım şimdi o günlerdeki kadroylamı yaşayalım ? Galatasaray, Türkiye'yi avrupada en iyi temsil eden takımdı ama şu anda kötü durumda ve beni ilgilendiren şu anda bulunduğu konum. Aynı şey diğer takımlar içinde geçerli.

Hee birde şu karşılaştırma olayını anlamadım ben Ne yapalım şimdi eleştirmeyeyimmi hiç bir takımı.Laf sokma adına anlamsız birşey söylemişsin