Sayfa 439 / 1204 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
13,141 ile 13,170 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üzülmenin bir manası yok. bu hale siz getirdiniz (taraftar), medya getirdi, yönetim getirdi. biz bile gökhan gönül'e bu kadar yüklenmiyoruz. (kaptanlık olsun,liderlik olsun)

sinemayı kapatmasından tutun, çaycıya bilmem kaç lira vermesi, seks hayatına kadar tüm özel hayatının içine girildi, taraftarda meydanın gazıyla arda'nın üzerine yüklendi.

belki biraz sahip çıksaydınız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendini bilmez bir kesim sürekli Arda'ya yüklendi diye bunun vebalini bana da yükleyemezsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    üzülmenin bir manası yok. bu hale siz getirdiniz (taraftar), medya getirdi, yönetim getirdi. biz bile gökhan gönül'e bu kadar yüklenmiyoruz. (kaptanlık olsun,liderlik olsun)

sinemayı kapatmasından tutun, çaycıya bilmem kaç lira vermesi, seks hayatına kadar tüm özel hayatının içine girildi, taraftarda meydanın gazıyla arda'nın üzerine yüklendi.

Katlıyorum buna. Fakat Kaan'ın da dediği gibi Arda'ya tüm taraftarlar baskı yapmadı,destekleyeni de çok bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Burada genelleme yapılmış, hani ben her zaman destek oldum Arda'ya fakat yaptığınız yorum genel, ne demek istediğinizi anlayabiliyorum. Ancak Arda Türkiye'nin reklamını yapmak ve kendini duyurmak için gitmeli. Yani yüklenmiş olsak da, olmasak da, gitmeli. Mesut'u zerre sevmem ama adam sürekli konuşuluyor. Arda'nın ne eksiği var ondan demiyorum, ama Arda da çok yetenekli, kendini göstermeli. Bir Nuri Şahin'i Bundesliga liderinin kaptanı olarak görünce hepimiz gururlanıyoruz futbol anlamında. Arda gibi yetenekler fazla gelmiyor. Bir Tuncay vardı, keşke kalsaydı diyorum şimdi Fenerbahçe'de. Çok da sevmezdim ama adam allah için yürekliydi, iyiydi, Milli Takımda da top ayağına geldiğinde akıyordu. Tuncay bitti ve ben çok üzülüyorum. Tek korkum bu Arda için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende büyük bölümüne katılıyorum ama Arda'ya sahip çıkan 1 allahın kulu yönetici çıkmadı. Zaten kendini büyük Galatasaraylı gösteren ultraslan'a bu konuda en büyük rolü vermek lazım. Geçen sene yapılan beste olsun, yine geçen sene ve bu sene hiç verilmeyen destek olsun Arda'nın bunalmasına sebep olan en önemli şeyler. Düşünsenize sizin hakkınızda yalan yanlış bir sürü haber çıkıyor ve bunlara ne yöneticiniz ne de taraftarınız tepki gösteriyor. Üzerine bununla ilgili size beste yapılıyor. Ama dediğim gibi bu insanlar yüzünden Arda'ya yapılanların vebali bana da yüklenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bende büyük bölümüne katılıyorum ama Arda'ya sahip çıkan 1 allahın kulu yönetici çıkmadı. Zaten kendini büyük Galatasaraylı gösteren ultraslan'a bu konuda en büyük rolü vermek lazım. Geçen sene yapılan beste olsun, yine geçen sene ve bu sene hiç verilmeyen destek olsun Arda'nın bunalmasına sebep olan en önemli şeyler. Düşünsenize sizin hakkınızda yalan yanlış bir sürü haber çıkıyor ve bunlara ne yöneticiniz ne de taraftarınız tepki gösteriyor. Üzerine bununla ilgili size beste yapılıyor. Ama dediğim gibi bu insanlar yüzünden Arda'ya yapılanların vebali bana da yüklenemez.
    "Bende" De ayrı

Adamın çaycıya verdiği para bile haber oluyordu. Bu kadar psikolojik sorunlar yaşamasa hem kendi performansı hem de takımının performansı bu derece düşmezdi bence. Kaptanlığı sonuna kadar hak ediyordu fakat bu ağırlığı taşıyamaması için elinden geleni ardına koymadı medya. Arda daha büyük başarılar veya daha büyük paralar kazandırabilirdi Galatasaray'a, ama bu onun suçu değil asla.. Giderse de bir gün Galatasaray'a dönmesini ve futbolu burada bırakmasını isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post

"Bende" De ayrı
    Ne de kolay geliyorsunuz oltaya, neyse

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda'da son durum!

Güncelleme : 9 Nisan 2011 12:06 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da son dönemlerde yaşanan sıcak gelişmelere, Atletico Madrid Genel Patronu Miguel Angel Gil'in İstanbul'a gelerek Arda Turan için sarı-kırmızılı kulüple pazarlık yapması eklendi.

Son ayların en çalkantılı kulübü Galatasaray, bu kez transferle gündemde. Ancak konu sarı-kırmızılıların alacakları bir oyuncu değil, kaptanları Arda Turan'a gelen teklif.
    Yıldız futbolcunun adı bir süredir İspanyol ekibi Atletico Madrid ile anılıyordu. Arda'yı uzun zamandır izleyen Atletico Madrid kulübünü patronu Miguel Angel Gil, aniden İstanbul'a geldi. Gil, Çırağan Oteli'nde Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Arda'nın menajeri Ahmet Bulut ile pazarlık masasına oturdu. Görüşmelerde kesin bir sonuca varılmadı.
    Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Taner Aşkın daha önce isim vermeden, bir İspanyol ekibinin Arda için 12.5 milyon euro teklif ettiğini açıklamıştı. Miguel Angel Gil'in Polat ile yaptığı görüşmede bu rakamın üstüne çıktığı bildirildi.
    Arda Turan'ın da Atletico Madrid'e gitmeyi istediği ve İspanyol külübü ile anlaştığı vurgulanıyor.
    Transferin gerçekleşmesi için tek eksik, Galatasaray yönetiminin vereceği karar. Ancak başkan Adnan Polat'ın pazarlıklar sonunda Atletico Madrid'e "evet" dememesinin nedeni kulüpteki yönetim kaosu.
    Mali Genel Kurul'da idari bakımdan ibra edilemeyen Adnan Polat yönetimi, seçimli olağanüstü genel kurul kararı aldı. 14 Mayıs'ta sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir yönetim iş başına gelecek. Başkan Adnan Polat, seçilecek yönetimin elini bağlamamak için için Arda Turan transferini sonuca bağlamıyor. Yıldız futbolcu konusunda son kararı, yeni başkan ve yönetim verecek.
    Ancak Arda Turan'ın bu sezon aldığı tepkiler ve eleştiriler nedeniyle Galatasaray'dan kesinlikle ayrılmayı kafasına koyduğu ve seçilecek yeni yönetimden de gitmek için kolaylık gösterilmesini isteyeceği belirtiliyor.
    Kulüplerin anlaşması halinde Arda Temmuz ayından itibaren İspanya Ligi ''La Liga''da Atletico Madrid formasını giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

madrid cepesinden açıklama geldi.

Başkan, Türkiye'ye Arda için değil THY ile sponsorluk görüşmesi için gittiğini söyledi. Gazetecinin ''ama menejer 12.5milyon teklif edildiğini söyledi'' sorusuna, '' ne? 12.5milyon mu? biz 3milyon bile veremeyiz'' dedi.

‘GİL, ARDA’YA GİTMEDİ’Türkiye dün gün boyunca Başkan Adnan Polat ve milli oyuncunun İspanyol Kulübü ile yaptığı pazarlıklara kilitlenirken Enrique Cerezo, “Miguel Angel Gil THY ile sponsorluk anlaşması için İstanbul’da. Arda hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Hiç düşünmedik. Transferi bir dedikodu” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ - MEHMET ÇİFTÇİ Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, kulübün hissedarlarından Miguel Angel Gil’in Türkiye’ye transfer için değil sponsorluk anlaşması için gittiğini söyledi. Milliyet’in röportaj teklifini geri çevirmeyen ve aylardır Türk Spor basınını meşgul eden konulara büyük bir samimiyetle yanıt veren Cerezo özellikle Arda Turan konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
    İspanya’da ünlü bir film şirketinin de dağıtıcılarından biri olan Cerezo, milli oyuncunun hiçbir zaman gündemlerine girmediğini belirtirken, bu konuda yapılan spekülasyonları şaşkınlıkla izlediğini ifade etti.

*Başkan herkes sizi İstanbul’da sanıyor. Bu duruma ne diyeceksiniz?
    “Evet dedikodular buraya kadar geldi. Siz İspanyol basınını da alarma geçirmişsiniz. Bana herkes “Arda’ya mı gittin” diye soruyor.

Telefonlarım susmadı...

* Siz değil ama Miguel Angel Gil gitmiş...

“Evet... Çok önceden planlanan bir seyahattı. Gil, THY?ile sponsorluk anlaşması için Türkiye’ye gitti... Belki forma reklamı alacağız...”

*Ama herkes Arda için geldiğini söylüyor. Türk medyasında manşetlerde...
    “Bu kesinlikle doğru değil. Böyle bir görüşmeden haberim yok. Arda için ne şimdi, ne de geçmişte bir yöneticimizi gönderdik. Gil ile görüşmüsse de bu menajerlerin işidir...”

*Başkan herkes Arda’nın size transfer olacağını konuşuyor. Buna bir açıklık getirir misiniz?
    “Bakın size tüm içtenliğim ile söylüyorum. Arda hiçbir zaman gündemimize gelmedi. Ne bir izleme heyeti oluşturduk, ne de yöneticilerle bu konuyu aramızda konuştuk. Dedikodular tamamen Türkiye kaynaklı.”

*Olur mu başkan... Galatasaraylı bir yönetici 12.5 milyon euroluk teklif olduğunu bile açıkladı...
    “Ne? 12.5 milyon euro mu? Bizim Arda’ya bırakın o rakamı, 3 milyon euroyu bile veremeyiz. Daha ligdeki konumuz ne olacak, onu bile bilmiyoruz. Avrupa kupalarına gidecek miyiz, kesinleşmedi. Her şey netleşecek ki oturup transfer planları yapalım. Size bir kez daha tekrarlıyorum, Atletico Madrid’de Arda’nın konusu hiç geçmedi...”

*Başkan Arda’yı ne kadar tanıyorsunuz?
    “Yeterince tanıdığımı söyleyemem. Bir veya iki maçını seyrettim o kadar...”

* Türkiye hakkında düşünceleriniz ne? Maçları takip edebiliyor musuz?
    “Açıkcası Türk Futbolu denilince aklıma hemen Beşiktaş geliyor. Çok flaş transferler yaptılar. Diğer takımlarda da önemli oyuncuların oynadığını biliyorum. Büyük paralar harcanıyor ama izleme şansım olmuyor. Ancak Yıldırım Demirören ile çok iyi bir dostluğumuz olduğunu da söylemeliyim.

O mektup iyilik içindi

*Başkan Arda için aylar önce Miguel Angel Gil’in bir teklif mektubu gönderdiği de ortaya çıkmıştı. Ve orada 10 milyon euroluk bir rakam yazıyordu. Bu da mı yalan peki?

“O teklif mi? O teklif bir dosta iyilik içindi. Arkadaşımız Mendes böyle bir şey istedi. Biz de yazdık. Arda’ya tekliften çok bir iyilik yazısı diyebilirsiniz.”

Simao’ya çok üzüldüm

*Simao konusuna da açıklık getirir misiniz? Siz gitmesini istemiyordunuz. Ne oldu da takımdan ayrıldı?

“Simao hem futbolculuğu, hem karakteri mükemmel bir insan. Gitmesini hiç onaylamadım. Ama Beşiktaş öyle bir teklif yaptı ki biz o teklifin üzerine çıkamadık. Yani ekonomik şartlar bizi zorladı. Simao konusu benim için bir yara olarak kalacak.”

Diego Forlan takımda kalacak

Forlan’ın da Türkiye’ye geleceği konusunda haberler var. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile adı geçiyor. Doğru mu?

“Şu güne kadar Forlan için bir Türk kulübü kapımızı çalmadı. Zaten Forlan’ın gitmek gibi bir niyeti yok. Bizde kalmak istiyor. Biz de onu satmak istemiyoruz.”

‘Anlaştım’
    Arda Turan, Milliyet’in, “Atletico Madrid ile anlaştın mı” sorusuna “Benim açımdan bir problem yok. Ben anlaştım. Ancak önemli olan Galatasaray’ın ve yönetimin vereceği karar. Böyle bir kulüp tarafından istenmek ve önemli rakamların gözden çıkarılması benim adıma gurur verici” ifadesini kullandı.
    İlginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu habere hiç inanmıyorum

Quaresma'nın, Roberto Carlos'un 50 kere falan yalanlandığını hatırlarsa ben de inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Çiftçi ismini görünce haberi okumaktan vazgeçtim, kendisi yalan haber uzmanıdır, zamanında Aceto tarafından rezil edilmiştir;

http://acetobalsamico.blogspot.com/2...no-haberi.html

İtibar etmemek lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mehmet Çiftçi denince geçeceksin...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Gs bu durumu hangi transferlerle atlatacak merak ediyorum dışardan bakınca şahsen toparlanmaları süre alacak düşüncesindeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Gs bu durumu hangi transferlerle atlatacak merak ediyorum dışardan bakınca şahsen toparlanmaları süre alacak düşüncesindeyim
    Katılıyorum. İlginç olacak ama Hagi'nin dediği gibi ''Zaman Lazım'' Galatasaray'a.

Ardanin Atl madrid'e transferi büyük ölcüde bitmis yarin resmi site aciklama yapacakmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arda turan'in atletico madrid'e transferi kucuk puruzler disinda tamamlandi. kulup yarin bununla ilgili resmi siteden bir duyuru yapacak.
    Şeref Aydın
    Alın size bir SKANDAL daha...Görevi bırakacak yönetimin böyle bir karar vermesi ETİK değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gidecek olan adamı hangi yönetim gelse tutamaz.Kaldı ki gitmesi de onun için en hayırlısı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sene sonuna kadar kadro dışı sanırım Pino .Sezon sonuda yeni gelecek hocaya göre belli olur kalıp kalmıyacağı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Kulübü, kaptanı Arda Turan'ın transferi için İspanyol Kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

İşte sarı-kırmızılı kulübün yaptığı o açıklama:

"Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Galatasaray Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Kulübü, kaptanı Arda Turan'ın transferi için İspanyol Kulübü Atletico Madrid ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

İşte sarı-kırmızılı kulübün yaptığı o açıklama:

"Profesyonel Futbol Oyuncumuz Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid Football Club ile görüşmeler başlamış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir."

Sporx
    Haberlere inanmam diyen ve yerinde görmek isteyenler varsa ;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=150274
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gider ayak güzel bir iş yapıyorlar, bırakın yapsınlar. etik metik geçin bunları.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım bu iş olur Arda gibi bir topçuyu Avrupa'da heleki NTV alırsa gelecek sezon için tv'de izlemek zevkli olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hadi bakalim hayirlisi.Insallah bu transfer olur Arda yi kaybetmek istemiyorum ama her iki taraf icinde en iyisi bu olacak sanirim.Hem kendisi hemde Arda üzerinden galatasaray cok yipratildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Umarım gider de kurtulur şu ülkeden.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ben çok umutluyum, İspanya da oldukça başarılı olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aguero ile kanatları coşturur Arda.Eğer giderse gelecek yıl çok daha heyecanlı bir La Liga olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Gider inşallah, biz böyle bir yıldızı haketmiyoruz.Onu Avrupa'da izlemek muhteşem olacak, tamda kendine göre bir lige gidiyor bence...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Stoke City Servet'e gelmedi

G.Saraylı yıldız futbolcu Servet Çetin'in İngiliz Kulübü Stoke City tarafından takip edildiği haberlerine futbolcunun menajeri Mithat Halis'ten yalanlama geldi.

11 Nisan 2011 Pazartesi - 15:20
    Sporx.com

Stoke City teknik patronu Tony Pulis'in G.Saray-Trabzonspor karşılaşmasını tribünden izlemesinin ardından gündeme gelen Servet Çetin iddiaları erken çürüdü.

Sporx'e özel açıklamalarda bulunan Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, 'Stoke City'nin hocası Servet'i mi izlemeye geldi?' sorumuza, "Hayır. Pulis'in bu genel yaptığı bir takip, izleme. Servet'e talip değiller. Olacaklarını da sanmıyorum. Çünkü o kulüp Servet'in bütçesini kaldırabilecek bir kulüp değil. Servet'in birkaç ciddi talibi var ama bunlar içinde Stoke City kesinlikle yok" cevabını verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dun Bulent Under'in Pino hakkinda yaptigi aciklamalari okuyunca gercekten uzuldum. Bir tarafta Senol Gunes tum oyuncularini kazanmaya calisiyor, diger tarafta biz oyuncu kaybetmek icin calisiyoruz. O yapilan aciklama amatorlukten ote degildir gelecek teknik adam da insallah Pino'yu gondermez.

Mesaj Yetkileri