kardeş demin ss i de gördün vallahi o sezon ben o adamı ortasahada bile oynattım torres ve pizarro 6 ile oynuyosa taktiksel bi revizyona git çünkü kadron mükemmel..Originally Posted by büyükpivot
kardeş demin ss i de gördün vallahi o sezon ben o adamı ortasahada bile oynattım torres ve pizarro 6 ile oynuyosa taktiksel bi revizyona git çünkü kadron mükemmel..Originally Posted by büyükpivot
oha ya tam yine eskisi gibi pizarro solda torres sağda oynattım villareali 4-0 yendim 2 pizarro 1 torres attı pizarro 10 torres 9 la oynadı derken pizarro 4 hafta yok
demek ki solda oynatmak işe yaradı gözü korktu keretanınOriginally Posted by büyükpivot
pizarronun sakatlığına ne diosun kezmanı oynatmak zorunda kalıyorum
doktor al diyorum kezmanda fena deil ama özlemezsin inşallah pizarroyuOriginally Posted by büyükpivot
REAL MADRİDİ 2-1 YENDİM ligde puan farkı 7 oldu hiç yenilgim yok daha bi torres bi kezman attı 15. haftada puanım 39 pizarro 15 golle gol kralı en yakın rakibi di vaio 9 golle
darısı başıma 2. sezon valencia yla ilk sezon şampiyon oldum ama avrupa da başarı yok busezon onu istiom herkese başarılarOriginally Posted by büyükpivot
sana da başarılar kardeşim ben de bu yıl avrupada yokum ama şampiyon olup direk şl de zor bi gruba düşeceğim oradan çıkıp en azından uefa yı almak istiorum bu yıl mükemmel oynuo benim çocuklar
bu sene şampiyon olunca mali durumun düzelir daha çok transfer yaparsın ve cl şampiyonluğuna oynarsın ama ilk önce şampiyon olman gerekiyo
baya bi öndeyim 7 puan fark var yenilgisiz tek takımım va doktordan ii haber geldi pizarro düzeldi kondisyonu %93 olunca barcelona kupa maçında oynattım 2 gol attı müthiş dönüş diye buna derim işte
golden boot un bi tekini ayağına geçirdi deseneOriginally Posted by büyükpivot
bazı adamlar war tek forvet süper oynarlar çift forvet o kadar iyi oynayamazlar
tek forvet süper oynayan iki adam eto ve fernando torresdir
cadiz maçında torres kendine geldi 4 gol birden attı pizarro da 1 gol attı ama zararda çıktım 3 oyuncum sakatlandı pizarro, petrov ve maxi rodriguez ne yapacam bilmiyorum
sen konuyu performans dan çıkarıp kariyerni anlatmaya başlamışsın
dikkat ettiysen fernando torres in 4 gol attığını en başa koymuşumOriginally Posted by sherryy
![]()
usta peki bu mesajın ve bir kaç mesajın fernando torresin performansıyla alakası ne???Originally Posted by büyükpivot
ugur1905 bi şey sormuştu ona cevap verdim
bence torres fm deki en ii forvetlerin başında gelio.