Originally Posted by
oguzkedek
takımda son durumlar nasıl hocam ?
Tam da bu konuya parmak basacaktım. Dnipro Dnipropetrovsk kötü günler geçirmeye başladı. Üzerimize kara bulutlar çöktü adeta. Şampiyonluk ihtimali artık hayal, ancak hala ilk 4'e girebiliriz. Buyrun o şanssız maçlara birlikte bakalım.
UKRAYNA KUPASI ÇEYREK FİNAL

Bana göre bütün suçlu bu maç. Buyrun anlatayım, maça rahat galibiyet alacağımız umuduyla çıktık, golü de bulduk fakat ne olduğunu anlamadan 8 dakikada kornerden 2 basit gol yedik. Bu yüzden maç boyunca saldırdık, kondisyoumuz yerlerde süründü, tam maç bitti derken Barral'ın kafasıyla golü bulduk. Uzatmada da as oyuncularımı çıkartamadım, kondisyonlar %40lara, 50lere indi. Penaltılarda maçı kazandıysak da elimizde bitmiş bir takım, adeta bir enkaz kaldı. (Yarı finaldeki rakibimiz ise aynı zamanda ligdeki en büyük rakibimiz olan Metalist Kharkiv)
UPL 14. HAFTA

Lider Zorya ile oynadık. As takım oyuncularımız çok yorgun olduğu için maça 8 yedekle başladık, fakat Vernydub kırmızı kart görünce ileride daha etkili olabilmek için as oyuncularımızı az kondisyonlarıyla yeniden sahaya sürdük, fakat başaramadık. Şanssız bir golle puansız döndük evimize.
UEFA L GRUBU 4. MAÇ

Evimizde 1 puanı kurtarmıştık ama, deplasmanda Liverpool belimizi büktü. Babel mükemmeldi, hayran kaldım. Bu maçta yenilince endişeye kapılmıştık ama Celtic'in Sparta Prag'la beraberlik haberi geldi, sevindik.
UPL 15. HAFTA

Liverpool maçında da dinlenemeyen oyuncularım Vorskla'ya gol atamadılar. 2 puan da burada bıraktık.
UPL 16. HAFTA

Oyuncularım zaten dinlenememişti, bir de erteleme maçını bu haftaya koydular, tam oldu! Dağıldığımız maçtır! Gerek sakatlıklar, gerekse oyun bakımından.. Moralller bir anda very poor'a indi.
UPL 17. HAFTA

Kötü gidişatımıza bir türlü son veremedik, böyle giderse işin sonu job centre.
UPL 18. HAFTA

Takımımız yaklaşık 1.5 aylık bir aradan sonra ilk kez 1 hafta dinlendi, ve meyvesini aldık. Dakika 81'de Seleznyov bir de penaltı kaçırdı. Bu galibiyet çok önemli. Kritik bir haftaydı.
GENEL DEĞERLENDİRME: Çok çok kötü anlar yaşıyoruz. Tüm maçlarda cepten yedik, fakat nereye kadar dediğimiz anda Obolon maçı geldi, ve galibiyetsizlik serisini bitirdik.
Bu galibiyetsizlk serisinin nedeni, oyuncularımın kupa maçında çok yorulmasıyla diğer maçlarda hep yedekleri sahaya sürmem, onlar gol bulamayınca 2. yarıda asları oyuna almam ve onların bir sonraki maç için yine dinlenememesi, yine yedekleri sahaya sürmem... döngüsüdür.
Zaten şampiyonluk hedefimiz pek yoktu, bu yüzden çok da üzülmüyoruz. Liderle aramızda 14 puan fark var, fakat 4.'yle 4 puan. Bu farkı kapatabiliriz, şu an 6.'yız ve önümüzde 12 maç var.
Uefa'da ve kupada ise yolumuza devam ediyoruz, bir sıkıntı yok. Hatta Uefa'da hala lideriz. Bir ara istifayı düşünmüştüm ama durum o kadar da kötü değilmiş be? Sadece ligde biraz daha düzelmeliyiz, ve oyuncularımızın şu sakatlıkları geçmeli. Konoplyanka, Verkhovtsov, Maresca, Nazarenko, hepsi sakat, bu yüzden de ileride üretkenlik sağlayamıyoruz. İlk yarı leblebi gibi gol atan Barral bu yarı suskun. Buyrun işte Barral'ın ilk yarı performansı:

Devre arası için birkaç oyuncuyla da sözleşme imzaladık. Bu oyuncular Tomas Hubocan, Oleg Krasnopyorov ve Toro'dur. Toro'yu serbestten aldığımız için takımıza hemen dahil oldu. Bonservisine 750k€ ödenen Hubocan ve 2m€ ödenen Krasnopyorov ise 1 Ocak'ta takımımıza katılacaktır. Devre arasında kadroda görmek istemediğimiz 7-8 oyuncuyla yollarımızı ayırmayı planlıyoruz.
İşte, son durum bu. Ben her şeye rağmen takımımın bu kötü günlerin üstesinden geleceğine inanıyorum.
Bekleyip, göreceğiz. Düşüşümüz Obolon maçıyla başladı, çıkışımız da Obolon maçıyla başlar inşallah.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."