çok lig açıldığı takdirde sıkıntı olmuyor ortalama 15 lig filan açıyorum ben.tabata nobre gibi oyunculara bile birsürü teklif yağıyor.
çok lig açıldığı takdirde sıkıntı olmuyor ortalama 15 lig filan açıyorum ben.tabata nobre gibi oyunculara bile birsürü teklif yağıyor.
eto'o bitmiş.
Evet çok lig açılması gerek misal fenerbahçe kariyerimde stoch ikinci senesinden sonra değeri 6 m euroydu marsilya 14 m euroya kadar çıktı ben reddettim,bir diğer örnek dia sakatlandıktan sonra kestim onu sakatlanmadan önce birsürü kulüp peşindeydi milan vs büyük kulüpler dahil 15 e yakın kulüp ilgileniyordu değeride 5.5 m euro rahatlıkla teklif gelirdi 10 m,ancak sakatlığından sonra arada oynattım bide yeni sözleşme isterim diye tutturunca yedek kulübesine mahkum ettim,daha sonra gitgide azaldı talipleri en son Roma kaldı satayım artık Dia yı diye önerdim 10 m kulüplere 6 verdi roma bende satmadım,kısacası sürekli forma giydirdiğiniz oyuncuyu güzel paraya satabirlirsiniz ama yedekte bekleyen adamı iyi paraya satıcam diye beklemeyin