1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: i'Gloss Logos - İngiltere Premier Lig

Hybrid View

dosyayı indirdim indirdiğim kasörü rardan çıkartıp C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos içine attım fakat logolar maç içerisinde gözükmüyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by defjam View Post
    dosyayı indirdim indirdiğim kasörü rardan çıkartıp C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos içine attım fakat logolar maç içerisinde gözükmüyor
    Cache dosyasını silip denediniz mi? Denemediyseniz aşağıdaki adımları uygulayın (bu işlemi yaparken oyundan tamamen çıkmış olmalısınız)

1- Klasör ayarlarından "Gizli Klasörleri Göster" seçeneğini aktifleştirin.

2- "C:\Documents and Settings\kullanıcı_adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011" içerisindeki "cache" klasörünü silin.

3- Oyunu yeniden açıp kontrol edin.

Logoların Görüntülenmemesinin Diğer Olası Sebepleri:

1- Daha önceden İngiltere Premier Lig ile ilgili başka bir logo paketi daha yüklediyseniz o zaman çakışma yaşanır ve logolar görüntülenmeyebilir. Böyle bir durum varsa daha önceden yüklediğiniz logo paketini silin veya başka bir yere taşıyın.

2- Aynı şekilde birden çok ligi içeren mega logo paketlerinden birini yüklediyseniz o paketin içerisinde İngiltere ligi ile ilgili logolar olabilir ve bu yüzden çakışma yaşanabilir. Buna da dikkat edin.

Mesaj Yetkileri