Quote Originally Posted by darbe06 View Post
Takım tam oturmaya başladı derken Quintero'nun sakatlığı kötü olmuş ama neyseki uzun süreli değil.Galatasaray ve büyükşehir maçlarında etkili oynamamıza rağmen yenilmişiz yazık olmuş.Daha yukarılarda olmamız gerekirdi ama şuanda konuşmak için erken,puanlar yakın tırmanışa geçeriz.ZTK'da gruptan çıkarız zaten..başarılar...
İnşallah abicim,güzel dileklerin ve takibin için çok çok teşekkür ederim...

Quote Originally Posted by Komedyen View Post
Takip edemeyeli bayağı ilerlemişsin. Transferleri beğendim. Umarım uyum sorunuda en yakın zamanda ortadan kalkar. Yeni sezonda başarılar.
Teşekkür ediyorum abicim. Umduğumuz gibi sorun kalkar inşallah.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STSL 10.HAFTA

STSL 11.HAFTA

STSL 12.HAFTA

STSL 13.HAFTA

STSL 14.HAFTA

STSL 15.HAFTA

STSL 16.HAFTA

STSL 17.HAFTA

STSL 17.HAFTA SONU PUAN DURUMU

STSL 17.HAFTA SONU TAKIM VERİLERİ

STSL 17.HAFTA SONU OYUNCU VERİLERİ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AL GRUPLAR 1.HAFTA

AL GRUPLAR 2.HAFTA

AL GRUPLAR 3.HAFTA

AL GRUPLAR 4.HAFTA

AL GRUPLAR 5.HAFTA

AL GRUPLAR 6.HAFTA

AL GRUPLAR 6.HAFTA SONU PUAN DURUMU

AL 1.TUR EŞLEŞMELERİ

AÇIKLAMA Biraz tırmanışa geçtik. AL'de fazla gol yedik. Çok iyi maçlar çıkardık. Deplasmanda TS'ye kaybetmesek biraz daha iyi olacaktı ama sağlık olsun. İkinci yarı işlerin daha da düzeleceğini umuyorum...