Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 644 sonuç

Konu: NBA Play Off 2010-2011

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Default NBA Play Off 2010-2011

Özür dilerim vego geçen sene de ben açmıştım geleneği sürdürmeliyim.

17 Nisan Cumartesi günü gerçek basketbol başlayacak.
    DOĞU:
    Chicago Bulls - İndiana Pacers

Miami Heat - Philadelphia 76'ers

Boston Celtics - New York Knicks

Orlando Magic - Atlanta Hawks

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets

Eşleşmeler belli oldu.Konunun sabite alınmasını rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Chicago, Miami, Boston, Orlando doğuda turlar. SAS, LAL, Portland, Denver batıda turlar..
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

DOĞU:
    Chicago Bulls - İndiana Pacers 4-1

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4-1

Boston Celtics - New York Knicks 4-3

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-2

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-1

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-2

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-3

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 4-3

Tahminlerim bunlar ilk round la ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Oklahoma Denver eslesmesi disinda konusulcak pek bisey yok. Digerleri belli gibi zaten. Belki Dallas Portland serisi de heyecanli gecebilir.

Konferans yari finalleri, ozellikle dogudaki yari finaller icin sabirsizlaniyorum. Cok cekismeli gececegini dusunuyorum. Sezon maclari kabak tadi vermeye baslamisti. Play off lari ozlemistik

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    DOĞU:
    Chicago Bulls - İndiana Pacers

Miami Heat - Philadelphia 76'ers

Boston Celtics - New York Knicks

Orlando Magic - Atlanta Hawks

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets [/B]
    Koyuladıklarım turlar bence. Oklahoma-Denver eşleşmesini kestiremiyorum fakat çok zevkli olacağı kesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

DOĞU :

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4 - 1

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4 - 1

Boston Celtics - New York Knicks 4 - 2

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4 - 1

BATI :

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4 - 2

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4 - 1

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 2 - 4

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 4 - 3 ? 3 - 4 'te olabilir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

DOĞU:

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4 - 0

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4 - 2

Boston Celtics - New York Knicks 4 - 1

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4 - 1

BATI :

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4 - 1

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4 - 0

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4 - 2

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 3 - 4

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sabitlendi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Denver Oklahoma özellikle çok zevkli bir seri olacak, ancak Denver geçerse, onların final yolu açık. SAS gelecektir muhtemelen ve Denver'ın şuanki oyun düzeni SAS'a ters geliyor, SAS Denver karşısında üstünlük gösteremiyor, bu seneki izlenimlerimden söylüyorum tabi bunları. Denver-Lakers finali batıda, Miami-Chicago finali doğuda olur diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

DOĞU:
    Chicago Bulls - İndiana Pacers 4-2

Pacers'in elindeki kadro bence iyi ancak Bulls ile şu anda yarışamaz.Ancak bench'ten gelecek Jones,Rush ve George gibi isimlerin iyi katkı vereceğini göz önünde bulundurursak ben 3-2 diyorum.

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4-0

"Heatles"'in maç dahi vermeyeceğini düşünüyorum.Bu turu çok rahat geçeceklerdir , yalnız ilerledikleri zaman yıldızların(özellikle Bosh'un ) play-off sertliğine nasıl dayanacağını merak ediyorum.

Boston Celtics - New York Knicks 4-3

Doğu'da 7.maça kalmasını beklediğim ve en çok merak ettiğim seri.Bir yanda bench'i bomboş bir Knicks , diğer yanda ise "dedeler"'in takımı ve OKC ile rezalet(Nate'nin gitmesi dahil değildir ) bir takas yapmış olsalar da hala Big Three'nin son yüzüklerini istediklerini düşünüyorum.

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-1

Hawks iyi bir takım ve gerek J-Smoove gerek Joe Jonhson'dan katkı almayı bildiler.İki takımıda takip edemediğimden yorum yok .

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-0

Memphis çok sevdiğim bir takımdır , zaten buraya gelmelerinde Zach Randolph'un kendini aşan performansı çok etkiliydi.Onunda karşısında sağlam uzun bulması Memphis'in sonu olacaktır.

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-0

CP3 bir süperyıldız olsa da Kobe'nin Gasol gelmeden önceki hali durumunda.Okafor ve West ile gelebileceğiniz en büyük yer Konferans Yarı Finalidir , bu kurayla daha oraya gelemeyeceklerini düşünüyorum.

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-1

Kaptan Dirk her zamanki formunu sürdürecektir , eğer Kidd veya Terry(Butler dönüyorsa Butler ) den alacakları extra katkı onların performansını belirler aslında.Portland'ın buralara gelmesi bence çok iyi , sezonun büyük bir kısmını Roy'dan yoksun oynadılar sonuçta .

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 3-4

Bu eşleşmelerin Celtics-NYK ile beraber en zevkli olmalarını tahmin ettiğim eşleşme . OKC'nin genç kadrosu ve kendini günden güne geliştiren Westbrook'u , artık süperyıldız konumundaki Kevin Durant'i var.Denver ise Melo takasında hep benchini kuvvetlendirdi hem de genç ve yetenekli isimleri aldı.Fakat hala takımda Joe Smith ve Nené gibi büyük isimler var .Denver'in gençlik aşısı ile OKC'yi geçeceğini düşünüyorum .

Yalnız bu play-off'un bende önemi büyük , geçen yıl Hakan abi sayesinde hiç bir şey bilmeyerek girdiğim basketbol aleminde 1.yılımı dolduracağım.Teşekkürler Hakan abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Oğuz Chicagoya kıyak geçip 3 te bitirmişsin bakıyorumda Atlanta da Joe Johnson playofflarda resmen dibe vuruyor. Bu yüzden çok eleştirildi zaten o kontratı haketmiyor diye ki bence de etmiyor yani yıldız oyuncu seviyesinde asla değil bana göre. Diğer yandan bakıyorumda New Orleansı çok küçümsemişsiniz. West sakatlanmasaydı Lakersi çok zorlu bir kura bekliyordu ama West olmadanda 2 maç alabilirler bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

DOĞU:
    Chicago Bulls 4 - 0 İndiana Pacers

Miami Heat 4 - 1 Philadelphia 76'ers

Boston Celtics 4 - 2 New York Knicks

Orlando Magic 4 - 1 Atlanta Hawks

BATI:
    San Antonio Spurs 4 - 0 Memphis Grizzlies

Los Angeles Lakers 4 - 1 New Orleans Hornets

Dallas Mavericks 4 - 3 Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder 3 - 4 Denver Nuggets

Valla Hido ve Dwight'a olan sevgim sonsuz olsa da saldır Atlanta diyorum, gezegen üzerindeki en istikrarsız şeyi desteklediğim için insanların garipsemesine rağmen Portland ve Denver'ın turu geçeceğini düşünüyorum. Atlanta da 4-2 elenir gibime geliyor. Play-offlar hayrola!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4-0: indiana belki zorlar, mücadele eder ancak maç dahi alamaz. bulls her yönden çok üstün. yalnız rose'un oyununun geriye gitmemesi lazım. bu çok kritik.

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4-2: philadelphia'nın 2 maç alabileceğini düşünüyorum. çok benzer takımlar. ancak 76'ers'ın biraz "daha takım" olması nedeniyle 2 maç çalabileceğini düşünüyorum.

Boston Celtics - New York Knicks 4-2: keşke 4-3 olsa seri ama 4-2 boston.

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-2: atlanta orlando'yu zorlayabilir.

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-2: memphis san antonio'yu kesinlikle zorlayacaktır. uzun ve güçlü pota altı oyuncuları memphis'in pota altında kuracağı üstünlük açısından çok önemli.

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-0: lakers süpürür. yorum bile yapmaya gerek yok.

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-4: kararsız olduğum tek karşılaşma. gönlüm dallas'tan yana olsa da dallas'ın play off'larda ne duruma düştüğünü biliyoruz.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 3-4: çok keyifli bir çekişmenin ardından denver mutlu sona ulaşacaktır. güçlü kadrolarına perkins'in de dahil olmasıyla kağıt üzerinde oklahoma ağır basıyor gibi görünse de denver takaslardan sonra çok daha iyi bir takım olduğundan zafere daha yakın taraf. denver hakkındaki tek çekincem bir clutch playerlarının olmaması. yani topun el yaktığı anlarda maç kazandıran sayıları yapmasını bekleyebileceğiniz bir oyuncu yok.

eyyorlamam bu kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

DOĞU:

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4 - 1

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4 - 0

BATI :

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4 - 2

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4 - 0

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 2 - 4

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    DOĞU:

Hiç mi ışık yok yahu

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Atlanta ve Indiana şu görüntüleriyle play-off'a kalan en gereksiz iki takım...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

DOĞU:

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4 - 0

BATI :

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4 - 1

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4 - 1

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4 - 2

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Atlanta ve Indiana şu görüntüleriyle play-off'a kalan en gereksiz iki takım...
    Indiana öyle de Atlanta'ya öyle demek biraz hata olur. Hep kaliteli kadrosu olan bir takımdı Atlanta. O açıdan Miami'de de bi' düzensizlik var ve o da gereksizdir, öyle düşünürsek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

atlanta'nın sorunu miami'ninki gibi değil. sorun oyuncuların basketbolla alakalarının olmayışı. mesela biraz fark olduktan sonra oyundan kopuşları, savunmada gayret göstermemeleri, vesaire... belki play off'ta bir canlanma gelir takıma. oyuncular kendi kapasitelerinin altında oynuyor. misal josh smith sadece blok pozisyonu alıyor, savunmayı boşveriyor. ancak ben basketbolcular %60-%70'leriyle oynarlarsa atlanta'nın orlando'dan 2 maç çalabileceğini düşünüyorum. orlando açısından o kadar kolay olmayacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

DOĞU:
    Chicago Bulls - İndiana Pacers 4-0

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4-1

Boston Celtics - New York Knicks 4-2

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-1

BATI:
    San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-0

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-0

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-3 ya da 3-4 sürpriz olabilir burada.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 4-2 (OKC'm alıp götürecektir. )

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Geçen sene konuları ben açmıştım hacı yanlışın var bu sefer şampiyonuz kimse kusura bakmasın go Spurs go

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Chicago Bulls 4-0 İndiana Pacers

Miami Heat 4-2 Philadelphia 76'ers

Boston Celtics 4-1 New York Knicks

Orlando Magic 4-1 Atlanta Hawks

San Antonio Spurs 4-1 Memphis Grizzlies

Los Angeles Lakers 4-0 New Orleans Hornets

Dallas Mavericks 4-3 Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder 3-4 Denver Nuggets

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

DOĞU:

Chicago Bulls - İndiana Pacers 4 - 0 : Kesinlikle İndiana Bulls'a Dayanabilecek Bi Takım Değil Maç Bile Kazanamazlar .

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4 - 1 : 4-1 veya 4-2 Biter Gibi Ama Gönlümden 4-1 Geçiyo .

Boston Celtics - New York Knicks 4 - 2 Ne Kadar Amare ve Carmelo Olsada Boston'a Direnemezler .

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4 - 2 : Orlando Zorlansada Geçiçektir Turu .

BATI :

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4 - 1 : Spurs En Fazla 1 Maç Verir . Şampiyonlugun Büyük Favorilerilerindenler.

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4 - 2 : Paul Gibi Bi Yıldızları Var . Ancak Sanırım West Daha İyileşmedi Kazanamayacak Olsalar Bile Zorlarlar Lakers'i Çokta Kolay Maçlar Olmıyacaktır .

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4 - 2 : Dallas Tecrübeli Kadrosuyla Turu Geçicektir . En Kötü İhtimalle 4-3 Biter.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 4-2 : Oklahama Kevin Durant Gibi Skorer Bir Oyuncuya Sahipken Yanına Gelen Yıldız Adayı Westbrook İle Denver'i Geçicektir . 4-3 'de Olabilir Ama Bence 4-2 Olur . En Çekişmeli Geçmesini Beklediğim Maçlar Thunder - Nuggets Maçları Olucak
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hiç mi ışık yok yahu
    Kaan Kural kadar Atlanta karşıtı bir insan değilim aslında

Ama iş ahlakından o kadar uzak bir takım ki , ne yaptığından ne oynadıklarından o kadar habersizler ki Atlanta tam sopalık yani

Orlando'da çok ters geliyor Atlanta'Ya biliyoruz. O yüzden süpürülür.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Boston Celtics'in All-Star oyun kurucusu Rajon Rondo sezonu iyi bitirmedi. Rondo'da ki form düşüklüğü play-off'lar başlarken Boston taraftarı adına Shaquille O'Neal'in sakatlığı kadar önemli.

Rondo kendisinin durumunu ESPN'de yayınlanan "The Association: Boston Celtics" programı için değerlendirirken, eski takım arkadaşı Kendrick Perkins'ı çok aradığını ve onun yerine kimsenin dolduramadığını belirtti. Rondo, "Bunun bir iş olduğunu biliyorum. Ama Perk'in takası bana kişisel geldi. Onunla çok vakit geçiriyorduk. Özellikle de deplasmanlarda onu çok arıyoum. Onunla yemeğe giderdik, alışveriş yapardık, AVM'leri dolaşırdık. Şu anda kendim gibi değilim biliyorum." dedi.

Takımın diğer bir yıldızı Ray Allen da "Takımın kimyasını yeniden oluşturmaya çalışıyoruz. Çünkü son çeyrekte maçın sonlarına gelirken o kimya sana maçları kazandırıyor. Herkes herkesin ne yapacağını, ne istediğini biliyor olmalı" dedi.

Anlaşılan genel menajer Danny Ainge bu takası yaparken saha dışı etkisinin bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordu. Bütün taşlar yerinden oynamış görünüyor.

Basketbolseverler

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NBA Playoffs 2011 - Tv'de Haftasonu Programı !

16 Nisan Cumartesi - 20.00 - Pacers vs. Bulls - NBA Tv
    17 Nisan Pazar - 02.00 - Hawks vs. Magic - NTV
    18 Nisan Pazartesi - 00.30 - Hornets vs. Lakers - NTV Spor Bant
    18 Nisan Pazartesi - 04.30 - Nuggets vs. Thunder - NBA Tv

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Spurs’ta Ginobili, Play-Off İlk Maçını Kaçırabilir

San Antonio Spurs’un tecrübeli yıldızı Emanuel Ginobili’nin, Memphis Grizzlies ile oynanacak play-off ilk maçında oynayıp oynamamasının henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

Normal sezonu Batı Konferansı’nda ilk sırada tamamlayan San Antonio Spurs’ta Arjantinli yıldız, takımının Phoenix Suns ile oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı. Sağ dirseğinden yaşadığı problem sonrasında MRI’ı çekilen Ginobili’nin, ilk karşılaşmada oynama ihtimalinin düşük olduğu ve antrenör Gregg Popovich’in de yıldız oyuncuyu riske etmek istemediği kaydedildi.

Bu yıl San Antonio Spurs forması altında 80 karşılaşmanın 79’unda ilk beş başlayan 33 yaşındaki Ginobili, 17.4 sayı- 3.7 ribaund- 4.9 asist- 1.5 top çalma ortalamaları yakalamıştı.

Celtics’de Shaq Antrenmanlara Başladı

Boston Celtics’in tecrübeli pivotu Shaquille O’Neal’ın sakatlığını atlatarak antrenmanlara başladığı açıklandı.

Soyunma odasında takım arkadaşlarıyla birlikte şakalaşan ve takımın üzerindeki gerginliği atmaya çalışan O’Neal, antrenmanda da kısa bir çalışma gerçekleştirdi. New York Knicks ile oynanacak ilk karşılaşmada forma giymesi beklenen O’Neal’ın durumuyla ilgili olarak konuşan antrenör Doc Rivers, “Hazır olması için biraz daha çalışması gerekiyor. Önünde bunun için zaman var. Kendisini denemeden oynamasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Normal sezonda 37 karşılaşmada oynayan 39 yaşındaki O’Neal, 9.2 sayı- 4.8 ribaund- 1.1 blok ortalamaları yakalamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Pistons’da Charlie V’nin Cezası Belli Oldu

Detroit Pistons forveti Charlie Villanueva, Cleveland Cavaliers mücadelesinde Ryan Hollins ile kavgası sonrasında NBA tarafından beş maç oynamama cezası aldı.

2011/12 sezonunda takımının ilk beş maçında oynamayacak olan Charlie V, böylelikle $7milyonluk maaşının $450.000’lik bölümünü kaybedecek.

The Palace’da oynanan Cleveland Cavaliers mücadelesinde Ryan Hollins’in saha içerisinde önce boğazını sıkan Villanueva, daha sonra soyunma odasında tecrübeli uzunu beklemiş ve tehditler savurmuştu.

Yaptığı hareket nedeniyle twitter’dan özür dileyen Charlie V, buna rağmen beş maç ceza almaktan kurtulamadı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Detroit başka türlü play-off sayfasında nasıl haber olacaktı? İyi ki Villanueva ceza almış. Yoksa play-offla ilgili bir haber yorumu tıklayıp Detroit'le ilgili birşeyler okumayalı yıllar olmuştu.

Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri