Dnipro Dnipropetrovsk sezonu bitirdi. İşte o hiper-heyecan içeren dakikalar:
UPL 20. HAFTA

Yükselişimiz sürüyor.
UEFA SECOND KNOCKOUT ROUND 1. MAÇ

Yapabileceğimiz hiçbir şey yoktu, rakibin kadrosu mükemmel. O kadar mükemel bir kadro var ki bir sonraki menajerliğimi Leverkusen'de açmayı kafama koydum 
UPL 21. HAFTA

Illichivets maçında dünyalar+penaltı kaçırdık; fakat maçın son dakikasında adalet yerini buldu ve Tom'un golüyle 3 puanı aldık.
UEFA SECOND KNOCKOUT ROUND 2. MAÇ

Uefa maceramız burada bitmiş olabilir, fakat ben oyuncularımın her zaman arkasındayım ve onlarla GURUR DUYUYORUM!
UPL 22. HAFTA

Garra Dembele iki tane oyuncu attırdı, biz de zorlanmadık.
UKRAYNA KUPASI YARI FİNAL

Yarı finalin tek maç sistemiyle oynanacak olması bize yaramadı, ve malesef elendik. Artık tamamen lige konsantre olmalıyız.
UPL 23. HAFTA

Bir kere geliyorlar ve gol oluyor! Fm'deki en sevmediğim puan kaybı tipi!
UPL 24. HAFTA

Delirmemek elde değil! Overload yaptığımda bile istediğim gibi atak yapamıyoruz!
UPL 25. HAFTA

Dinamo Kiev bizi bu maçta ezmiş olabilir, fakat golleri tam bir şans golüydü. Yine de çok da üzülmediğimiz bir yenilgi.
UPL 26. HAFTA

Kazanmak adına olumlu bir futbol oynadık, fakat devre arasında kadromuza dahil etmek istediğimiz ve bizimle görüşmeyen Cleiton Xavier adlı oyuncuları 25 metreden vole vurunca 1 puana razı olduk. Kazanmamız gereken bir maçtı, kötü oldu. Bu maçtan sonra ligi 6. sırada bitirme ihtimalimizin yüzdesi artmaya başladı.
UPL 27. HAFTA

Bol gollü, bol puanlı güzel bir maç oldu.
UPL 28. HAFTA

HAKEMLERE VE OTORİTELERE KARŞI!
UPL 29. HAFTA

HAKEMLERE VE BİZİ KÜÇÜMSEYENLERE KARŞI!
UPL SON HAFTA

HERKESE, HER ŞEYE KARŞI! DNİPRO, SON HAFTALARDAKİ YÜKSELEN PERFORMANSIYLA LİGİ 4. BİTİRİYOR!
GENEL SEZON DEĞERLENDİRMESİ: Zor bir sezon oldu. Çok inişli çıkışlı bir performans sergiledik, çok saç baş yoldurttuk, çok sokaklara döktük, ama iyi bitirdik. En başta belirttiğimiz hedeflerin ilkini aynen gerçekleştirdik, 2. ve 3.sünde ise daha yüksek turlara bile çıktık. Yani özetleyecek olursak, ortalamanın üzerinde, iyi bir sezon geçirdi Dnipro.
Söylediğim gibi, takımım bana hem saç baş yoldurttu, hem de sevinçten avazım çıkıncaya kadar bağırttı. Ama, sevdim bu takımı be 
Sezon içinde 2 kez istifayı düşündüm, fakat sonradan bu kararlarımdan vazgeçtim, çünkü bu yola takımımla beraber çıkmıştık, aynı şekilde takımımla beraber bitirmeliydik de!
Sezonu neredeyse 7. bile tamamlayabilirdik, fakat bazı radikal değişikliklerim takıma çok faydalı oldu, bunlardan en önemlileri de 3 adet ileri uç oyuncum. İŞTE BİZE BAŞARIYI GETİREN ÇOCUKLAR:

TOM: Sezon içinde en çok verim aldığım oyuncum oldu. Hiç sakatlanmadı, her maç banko olarak onbirimde vardı ve benim yüzümü kara çıkartmadı. Mükemmel performansıyla 5-6 Avrupa kulübünü de şimdiden peşine taktı bile
Ayrıca Tom, bizde gösterdiği süper performansıyla Bulgar Milli Takımı'na da çağrıldı, 2 maça çıktı, 1 gol attı.

EUGENE KONOPLYANKA: Sezon içerisinde birkaç sakatlık geçirmesine rağmen oynadığı her maçta en çok rating alan oyuncularımdan oldu. Maçlarda yaptıklarıyla ağzımı açık bıraktı, ona hep hayran kaldım ve bu performansıyla sezon içinde teklif aldığı 2 kulüp haricinde 5 kulübü daha peşine taktı 

ANDRE: Devre arasında Dinamo Kiev'den kiraladığım Andre'yi oynatmayı pek düşünmüyordum, fakat ligde oynadığım Metalist maçından önce tüm forvetlerime bir türlü bitiremedikleri için kızdım, ve Andre'yi tek forvet olarak sahaya sürdüm, ne de iyi ettim... André beni büyüledi, adeta Mourinho'lu Inter'in Milito'su gibiydi! Mükemmel bitiriciliği şöyle dursun, çalımları, fırsatçılığı, fiziği, her şeyiyle takımımıza çok şey kazandırdı. Bizi sıralamada yükselten son haftaların tartışmasız yıldızı Andre'dir. Kiralık sözleşmesi bitti, fakat biz bu sezon Andre'yi yine takımımızda görmek için elimizden geleni yapacağız.
Faydalı oyuncularım bu şekildeydi. İşte bu da sezon sonu tablosu:

Shakhtar beklendiği gibi hem ligi hem de kupayı kazanarak Ukrayna'yı yine domine etti.
Yeni sezon taktiklerimi ve planlarımı, hedeflerimi ve transfer çalışmalarımı, kısacası yeni sezon Dnipro'sunu bir sonraki iletimde paylaşacağım.
Bekleyiniz..
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."