DOĞU:
Chicago Bulls - İndiana Pacers 4-2

Pacers'in elindeki kadro bence iyi ancak Bulls ile şu anda yarışamaz.Ancak bench'ten gelecek Jones,Rush ve George gibi isimlerin iyi katkı vereceğini göz önünde bulundurursak ben 3-2 diyorum.

Miami Heat - Philadelphia 76'ers 4-0

"Heatles"'in maç dahi vermeyeceğini düşünüyorum.Bu turu çok rahat geçeceklerdir , yalnız ilerledikleri zaman yıldızların(özellikle Bosh'un ) play-off sertliğine nasıl dayanacağını merak ediyorum.

Boston Celtics - New York Knicks 4-3

Doğu'da 7.maça kalmasını beklediğim ve en çok merak ettiğim seri.Bir yanda bench'i bomboş bir Knicks , diğer yanda ise "dedeler"'in takımı ve OKC ile rezalet(Nate'nin gitmesi dahil değildir ) bir takas yapmış olsalar da hala Big Three'nin son yüzüklerini istediklerini düşünüyorum.

Orlando Magic - Atlanta Hawks 4-1

Hawks iyi bir takım ve gerek J-Smoove gerek Joe Jonhson'dan katkı almayı bildiler.İki takımıda takip edemediğimden yorum yok .

BATI:
San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies 4-0

Memphis çok sevdiğim bir takımdır , zaten buraya gelmelerinde Zach Randolph'un kendini aşan performansı çok etkiliydi.Onunda karşısında sağlam uzun bulması Memphis'in sonu olacaktır.

Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets 4-0

CP3 bir süperyıldız olsa da Kobe'nin Gasol gelmeden önceki hali durumunda.Okafor ve West ile gelebileceğiniz en büyük yer Konferans Yarı Finalidir , bu kurayla daha oraya gelemeyeceklerini düşünüyorum.

Dallas Mavericks - Portland Trail Blazers 4-1

Kaptan Dirk her zamanki formunu sürdürecektir , eğer Kidd veya Terry(Butler dönüyorsa Butler ) den alacakları extra katkı onların performansını belirler aslında.Portland'ın buralara gelmesi bence çok iyi , sezonun büyük bir kısmını Roy'dan yoksun oynadılar sonuçta .

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 3-4

Bu eşleşmelerin Celtics-NYK ile beraber en zevkli olmalarını tahmin ettiğim eşleşme . OKC'nin genç kadrosu ve kendini günden güne geliştiren Westbrook'u , artık süperyıldız konumundaki Kevin Durant'i var.Denver ise Melo takasında hep benchini kuvvetlendirdi hem de genç ve yetenekli isimleri aldı.Fakat hala takımda Joe Smith ve Nené gibi büyük isimler var .Denver'in gençlik aşısı ile OKC'yi geçeceğini düşünüyorum .

Yalnız bu play-off'un bende önemi büyük , geçen yıl Hakan abi sayesinde hiç bir şey bilmeyerek girdiğim basketbol aleminde 1.yılımı dolduracağım.Teşekkürler Hakan abi .