Ben deniz Teamsah'tan bir yorum: Bursaspor taraftar forumlarına bakıyorum da, arkadaşlardan bazıları bu transfer hakkında olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki Raşit Hoca'dan daha mı iyi bilecekler. Ben Raşit Hoca'mıza güveniyorum. Raşit Hoca başarısızlığı hiç ama hiç sevmeyen birisi. Bu futbolcu faydalı olamayacaksa neden transfer edilmesine izin versin ki? Neymiş, dün Levent Başkan "dünya çapında yıldız bir oyuncuyla görüşmelerimiz var" diye açıklama yapmış. Bir sabredelim daha yabancı transferi bitmedi. Ayrıca elimizdeki kadroda bulunan oyuncular çok karakterli ve kaliteli futbolcular. Raşit Hocamız her nekadar süper ligde kalıcı olabilmek için bir kadro oluşturuyoruz şeklinde temkinli konuşsa da bence bu kadro üst sıraları zorlayacaktır. En azından ilk 6-7 içerisinde oynayabilecek kapasitede bir kadro oluşturuldu.
Çok pis uzun yorum yazarım![]()

: Bursaspor taraftar forumlarına bakıyorum da, arkadaşlardan bazıları bu transfer hakkında olumsuz yazılar yazmışlar. Sanki Raşit Hoca'dan daha mı iyi bilecekler. Ben Raşit Hoca'mıza güveniyorum. Raşit Hoca başarısızlığı hiç ama hiç sevmeyen birisi. Bu futbolcu faydalı olamayacaksa neden transfer edilmesine izin versin ki? Neymiş, dün Levent Başkan "dünya çapında yıldız bir oyuncuyla görüşmelerimiz var" diye açıklama yapmış. Bir sabredelim daha yabancı transferi bitmedi. Ayrıca elimizdeki kadroda bulunan oyuncular çok karakterli ve kaliteli futbolcular. Raşit Hocamız her nekadar süper ligde kalıcı olabilmek için bir kadro oluşturuyoruz şeklinde temkinli konuşsa da bence bu kadro üst sıraları zorlayacaktır. En azından ilk 6-7 içerisinde oynayabilecek kapasitede bir kadro oluşturuldu.
Alıntılı Yanıtla