-
Manuel Fernandes topu yönetime attı
15 Nisan 2011 16:59 | NTV Spor
Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in tercihi kalmaktan yana. Fernandes, "Transfer sadece bana bağlı olsaydı, kalırdım" diye konuştu.
Beşiktaş, sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerle adından en çok söz ettiren kulüplerin başında geldi. Sezon öncesi Gutı ve Quaresma'yı kadrosuna katan Beşiktaş, devre arasında da Simao, Almeida ve Fernandes'i kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş'ın devre arısında Valencıa'dan kiraladığı Manuel Fernandes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Portekizli oyuncunun tercihi ise Beşiktaş'ta kalmaktan yana. Fernandes, Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirterek, "Esas kulübüm Valencia, transferim sadece bana bağlı olsaydı, sezon sonunda Beşiktaş'ta kalırdım'' dedi.
Taraftarın takıma bağlılığınından memnun olduğunu dile getiren Fernandes Beşiktaş taraftarı için "inanılmaz" ifadesini kullandı. Takımda ise tüm oyuncuları sevdiğini ancak uzun süredir arkadaşı olan Quaresma'nın yerinin ayrı olduğunu söyledi.
Futbol kariyerine Benfıca'da başlayan Portekizli Fernandes, 2007 yılında 18 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer olmuştu. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş, 8 milyon Euro karşılığında Portekizli milli futbolcunun bonservisini alabilecek.
Mesaj Yetkileri