Stadımız:
Formalarımız:
-------------Home--------------------------------Away-------------------------------Third---------------
![]()
![]()
Hedeflerimiz:
1. Şampiyon olmak.
2. Avrupa kupalarından başarılı bir sonuç elde etmek.
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
Stadımız:
Formalarımız:
-------------Home--------------------------------Away-------------------------------Third---------------
![]()
![]()
Hedeflerimiz:
1. Şampiyon olmak.
2. Avrupa kupalarından başarılı bir sonuç elde etmek.
Kuralları okudum, kabul ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar Dilerim.
Başarılar dilerim umarım 99 yılındaki Dortmund efsanesi geri döner
Lyon PSV maçlarının skorları iyi olmuş..
başarılar..![]()
Nisbetem zor bir gruba düşmüşün. Fakat deplasmandaki AZ maçından yenilmeden dönersen gruptan çıkarsın.
Başarılar .. İyi bir kariyer olması dileğiyle ..
Takımı deplasmanda biraz daha defansif oynatsan kontra atak futbolu daha çok puan kazanabilirsin ilk 10 maça baktım ve hep deplasmanda puan kayıpları yaşamışsın
Son olarak Uefada AZ Alkmaara 2-1 yenildik ve Athletico ile 1-1 berabera kaldık. Ve 2. olarak gruptan çıktık.
İlk maç Psv'yi 1-0 malup ettik ama 2.Maç 1-0 malup olduk. Maç sonunda uzatmalara gidildi. Oradan da bir sonuç çıkmayınca penaltılarda Psv'yi 4-3 malup ederek bir sonraki tura adımızı yazdırdık.
İlk maç defansımızın ve kalecimizin sayesinde sürpriz yaparak 2-1 yendik ancak 2.maç istediğimiz gibi olmadı ilk yarının sonlarına doğru gol yemeden gidiyorduk ki son dakikada gol yedik ve moralimiz bozuldu. 2.yarı defansın hatalarıyla 3 gol yedik, zorla 1 gol attık. Sonuç olarak 4-1 malup olduk ve Uefa'ya veda ettik.
![]()
Ligi iyi yerde bitirmişsin. Fakat Bayern çok puan farkı yapmış yahu.Almanya Kupası için de tebrikler.
TariboWest