Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Keşke dediğin gibi oynasalardıda bizde bol pozisyonlu bir maç izleseydik.

11 sarı kart, 1 kırmızı kart gördüler(sarı kart sayısından tam emin değilim). E hani takır takır top oynama? Adamlar sence futbol oynamayamı gelmişler?

Valla izlediğim kısımlarda takır takır oynuyolardı.Olcan tek başına üç oyuncuyla oyun oynuyordu ilerde.Gökhan'ın kanadı koridor olmuştu.Maçın tümünde çok iyi oynasalar zaten en az 1 gol atarlardı.Yaptıkları ataklarda da iyi bitiremediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kasıtlı yapsada yapmasada kırmızı..Ligimizde örnekleri mevcut..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Her türlü olumsuzluğa rağmen yürüyoruz şampiyonluğa

Fener gol gol gol, ŞAMPİYONLUK GELİYOR...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bir Tek Kazıma Çıkartıldı Diye Kart Olmasını Gerektirmez -ki çoğu yorumcu kazımın pozisyonuna bırakın kırmızıyı , sarı kart bile verilmez diyorlardı - ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

86 ile 84 arasında 6 dakika yok ki Turgut abi. Neyse sahadaki futbolu konuşalım bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aygüncüm sen maçın belirli kısımlarını izlemişsin canım benim geneli izlememişsin

He birde izlerken üstünden sarı kırmızıyı 90 dk için atıpta izlemeyi dene .

Gerçi atmışsındır da güzel kardeşim bu sene ne Antep ne Fenerbahçe rakibiniz değil , Demekki objektif izlemişsin maçı

Antep iyi top oynadı ama kazanamadı ne yapalım artık Hayırlısı olsun ..

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    86 ile 84 arasında 6 dakika yok ki Turgut abi. Neyse sahadaki futbolu konuşalım bence.
    Kardeşim oradan sadece 2 dk var işte geriye kalan dakikalarıda tek tek hesaplarsak vay halimize ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Haklısın 2 Dakika Var Ama 13 Sarı , 1 Kırmızı Kart Çıkmış - Bunun 5-6 'sı 2.Yarı Olsa Sarıların - 5 Oyuncu Değişikliği. Dany'nin Sakatlanması . Kornerlerde Oyunun Durması vs. vs. Yani 6 Dakika Normal .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haydi be Aykut Hoca. Çıkar haftaya Güiza'yı ilk 11'de başkada birşey istemiyorum senden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

6 dakika rahat uzadı ikinci yarı yani oyuncu değişiklikleri,Dani'nin sakatlığının tedavisinin saha içinde yapılması,kırmızı kart mevzusu vs. bi sürü şey.Zaten hakem hakemliğini yapıp penaltılarımızı verse 20 dakikada maç biteceği için böyle gerginlikler yaşanmayabilirdi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende sikayetciyim ozaman, Kayseri Fenere gosterdigi kolayligi bize niye gostermedi. Bukadar sacma bisey olabilirmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bende sikayetciyim ozaman, Kayseri Fenere gosterdigi kolayligi bize niye gostermedi. Bukadar sacma bisey olabilirmi

Maalesef aradığım yazıyı bulamadım.

Şota'da aynı şeyi sizin için söylemişti. Başkanınız Kayseri'ye laf atmıştı. Şota'da önce onlar kendilerine baksınlar 90 dakika sahada yoktular demişti. Bulamadım o haberi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın uğurlu formamla atkımı giyip maçı izlemeye gidiyorum. 2 gol garanti atarız. Karışmayın bendee (:
    2 Gol demiştim ama 1 olsun bizim olsun. Karışmayın bende (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçın özetinin linkini verebilir misiniz ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Maçın özetinin linkini verebilir misiniz ?
    Ligtv.com.tr de var özet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kato64 View Post
    Ligtv.com.tr de var özet
    sağolasın bakayım

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hakemler son maçlarımızda baya bi insanları günaha sokmayı başardılar yazıktır okadar emek var 2 net penaltı faul denilen gol ise tartışılır.Emre Luganoyu çekip çekip indirdi tabi luganoda uyanıklık yapıp izin verdi düşürmesine akıllı oyuncu kart göstertti kırmızı olması gerekirdi zaten,Lugano iste bu hareketlerden sonra çileden çıkıp çok çirkin bir hareket yaptı birde hatala yaptım süsü vermeye çalıştı çok çirkindi kesinlikle kırmızı karttı.

Acayip mücadele etti 2 takımda takımımı tebrik ediyorum şampiyonluk geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

O gol pozisyonu tartışmalık falan değil. Faul o pozisyon kalecinin eline vuruyor. Ama maç içinde tartışılacak çok pozisyon var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@A.Faruk

sıkıntı falan yok demişsin ayıp valla sıkıntıdan öldük gittik geldik

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ya bilemiyorum golu daha erken bekliyordum ama olmadı yinede sağlık olsun (: . Totem devam ediyor (:

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçeye tebrikler, maçı izleyemedim sadece sosyal paylaşım sitelerinde Luganonun pozisyonunu izledimde lütfen bu pozisyona yanlışlıkla diyip insanlara saf yerine koymayın.

ikincisi şimdiden Bursa Antep nasıl oynar başlanmış, Kayseri örneği cuk oturdu aslında. Bunlarda art niyet aramamak lazım. Bursanın olası puan kaybedebileceği hafta Gaziantepin maça asılması kadar doğal bir durum yok. Trabzonspor Fenerbahçe arasında yarış aslında hiçbir takımın umru değil. Herkes fenere karşı, herkes o olmasın istiyor, yav bırakın artık bu işleri

son 13 maçının 12 sini kazanmış bir takım Fenerbahçe, 1 maç puan kaybetti bir maç zor kazandı hemen vurun Bursa ile Antepe, ki bu takımların biri 3. biri 4. cü. Bu fener hiç puan kaybetmeyecekmi her direnen de art niyet mi aranacak? böyle iş olmaz beyler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Lugano 1. değil ki bu be kardeşim Miller'a da yaptığını unutmadık hakem 2 taraf içinde kötü bir maç yönetti Emre Güngör ve Lugano sahadan kesin atılacak 2 isim olmalıydı...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Maalesef aradığım yazıyı bulamadım.

Şota'da aynı şeyi sizin için söylemişti. Başkanınız Kayseri'ye laf atmıştı. Şota'da önce onlar kendilerine baksınlar 90 dakika sahada yoktular demişti. Bulamadım o haberi.
    Bunu ciddi bi sekilde yazdigimi dusundun ve Sotanin dediklerini bulmaya calistin

Boyle sacma laflar etmem ben, herkese ozel taktikler olur bi Fenere veya Trabzona degil

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hayatımda gördüğüm en kötü, en eyyamcı hakemlerden birisiydi. Gözünün önündeki penaltıyı vereme, sonra her türlü azarı ve hakareti sineye çekmek zorunda kal... Kardeşim, adam gibi düdük çal; her iki takım futbolcuları da artistlik yapmaya kalkarsa bas kartlarını... Ama yok, biliyor ki yüzü yok oyuncuları susturmaya...

Maç sonlarında kartlarının cömertleşmesine gelince... Eyyamın diğer çeşidi... O kartlar bana yaramıyor, Antep'in haftaya oynayacağı takımı sevindirecek kartlar...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçı seyretmedim fakat Lugano'nun geçmişi o kadar sabıkalı ki insanların inanmaması normal.Şu Lugano'yu çileden çıkarttılar o da bunları bunları yaptı bahaneleri de çok komik geliyor.Bir tek Lugano'ya mı yapılıyor bunlar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya insanlar uzatma dakkalarını tartışmaya başlamışlar altı dakka uzar mı uzamaz mı diye
    el klasiko fener gol attı ve o gol kesin illegaldir bi kulp takalım
    luganoya gelince yaptığı hareket her yerde kırmızıydı ama o karta kadar en az üç dört penaltılık pozisyonu verilmedi adamıın kornerlerde serbest vuruşlarında tuş yaptılar başına dolandılar formasını çıkarmaya kadar vardı iş
    bi kaç tane çalınsa kornerlerde bu tutum geçer ama nası olsa çalınmıyor inndir download hemde boydan boya

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hakem adam olsun, penaltıLARımızı da versin, Lugano'yu da atsın. Ama birincisini yapamayınca ikincisinde de üç maymunu oynamak zorunda kalıyorlar. Böyle hakemlik olmaz, yazık valla.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlahi adalet bu olsa gerek. Verilmeyen penaltılar, çıkmayan kartlar vs. vs. son dk.da geldi gol. Şampiyonluğa olan inancım kat be kat arttı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yanlış anlaşılmasın, ben hakem böle yaptı şöle yaptı demiyorum, Luganonun yaptığına neden kırmızı kart vermedi de demiyorum, ama bir insan meslektaşına böyle birşey yapmaz nedeni ne olursa olsun. her futbolcunun ekmek teknesi ayakları, tam ayak bileği, en tehlikeli yer.

bu lig çok tehlikeli, fener golü bulamasa şampiyon biziz denecek daha oynanmadan bursa maçı, fener kazanıyor şimdi şampiyon fener gibi daha oynanmadan bursa maçı. çok stresli bir durum, ama bunun altından kalkan takım da hakediyor şampiyonluğu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Fenerbahçeye tebrikler, maçı izleyemedim sadece sosyal paylaşım sitelerinde Luganonun pozisyonunu izledimde lütfen bu pozisyona yanlışlıkla diyip insanlara saf yerine koymayın.

ikincisi şimdiden Bursa Antep nasıl oynar başlanmış, Kayseri örneği cuk oturdu aslında. Bunlarda art niyet aramamak lazım. Bursanın olası puan kaybedebileceği hafta Gaziantepin maça asılması kadar doğal bir durum yok. Trabzonspor Fenerbahçe arasında yarış aslında hiçbir takımın umru değil. Herkes fenere karşı, herkes o olmasın istiyor, yav bırakın artık bu işleri

son 13 maçının 12 sini kazanmış bir takım Fenerbahçe, 1 maç puan kaybetti bir maç zor kazandı hemen vurun Bursa ile Antepe, ki bu takımların biri 3. biri 4. cü. Bu fener hiç puan kaybetmeyecekmi her direnen de art niyet mi aranacak? böyle iş olmaz beyler.
    Sahaya çıkan rakipler puan almaya değil de puan kaybettirmeye oynuyorsa ben orada art niyet ararım . Bursa Kadıköy'deki maçta beraberlik hiç ama hiç işine yaramayacakken maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı. O maçta galibiyet alsalar 2.lik şansları sürecekti.

Gaziantep 2.yarının flaş ekibi. Puan kayıpları yok. bu maçta ise resmen Ziya Doğan futbolu oynadılar.1puan çok işlerine gelecekmiş gibi. Tek pozisyonları var o da dk50 küsürde yaşandı.

Bana garip geliyor tüm bunlar. Ben şunu istiyorum ; bu takımlar çıksınlar ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar,maçı sinir harbine çevirmesinler.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Neden be Lugano
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri