Kasıtlı yapsada yapmasada kırmızı..Ligimizde örnekleri mevcut..
Her türlü olumsuzluğa rağmen yürüyoruz şampiyonluğa
Fener gol gol gol, ŞAMPİYONLUK GELİYOR...
Bir Tek Kazıma Çıkartıldı Diye Kart Olmasını Gerektirmez -ki çoğu yorumcu kazımın pozisyonuna bırakın kırmızıyı , sarı kart bile verilmez diyorlardı - ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
86 ile 84 arasında 6 dakika yok ki Turgut abi. Neyse sahadaki futbolu konuşalım bence.
Aygüncüm sen maçın belirli kısımlarını izlemişsin canım benim geneli izlememişsin![]()
He birde izlerken üstünden sarı kırmızıyı 90 dk için atıpta izlemeyi dene .
Gerçi atmışsındır da güzel kardeşim bu sene ne Antep ne Fenerbahçe rakibiniz değil , Demekki objektif izlemişsin maçı![]()
Antep iyi top oynadı ama kazanamadı ne yapalım artık Hayırlısı olsun ..
Kardeşim oradan sadece 2 dk var işte geriye kalan dakikalarıda tek tek hesaplarsak vay halimize ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Haydi be Aykut Hoca. Çıkar haftaya Güiza'yı ilk 11'de başkada birşey istemiyorum senden.![]()
6 dakika rahat uzadı ikinci yarı yani oyuncu değişiklikleri,Dani'nin sakatlığının tedavisinin saha içinde yapılması,kırmızı kart mevzusu vs. bi sürü şey.Zaten hakem hakemliğini yapıp penaltılarımızı verse 20 dakikada maç biteceği için böyle gerginlikler yaşanmayabilirdi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bende sikayetciyim ozaman, Kayseri Fenere gosterdigi kolayligi bize niye gostermedi. Bukadar sacma bisey olabilirmi
Maçın özetinin linkini verebilir misiniz ?
Hakemler son maçlarımızda baya bi insanları günaha sokmayı başardılar yazıktır okadar emek var 2 net penaltı faul denilen gol ise tartışılır.Emre Luganoyu çekip çekip indirdi tabi luganoda uyanıklık yapıp izin verdi düşürmesine akıllı oyuncu kart göstertti kırmızı olması gerekirdi zaten,Lugano iste bu hareketlerden sonra çileden çıkıp çok çirkin bir hareket yaptı birde hatala yaptım süsü vermeye çalıştı çok çirkindi kesinlikle kırmızı karttı.
Acayip mücadele etti 2 takımda takımımı tebrik ediyorum şampiyonluk geliyor.
O gol pozisyonu tartışmalık falan değil. Faul o pozisyon kalecinin eline vuruyor. Ama maç içinde tartışılacak çok pozisyon var.
@A.Faruk
sıkıntı falan yok demişsin ayıp valla sıkıntıdan öldük gittik geldik![]()
Ya bilemiyorum golu daha erken bekliyordum ama olmadı yinede sağlık olsun (: . Totem devam ediyor (:
Fenerbahçeye tebrikler, maçı izleyemedim sadece sosyal paylaşım sitelerinde Luganonun pozisyonunu izledimde lütfen bu pozisyona yanlışlıkla diyip insanlara saf yerine koymayın.
ikincisi şimdiden Bursa Antep nasıl oynar başlanmış, Kayseri örneği cuk oturdu aslında. Bunlarda art niyet aramamak lazım. Bursanın olası puan kaybedebileceği hafta Gaziantepin maça asılması kadar doğal bir durum yok. Trabzonspor Fenerbahçe arasında yarış aslında hiçbir takımın umru değil. Herkes fenere karşı, herkes o olmasın istiyor, yav bırakın artık bu işleri![]()
son 13 maçının 12 sini kazanmış bir takım Fenerbahçe, 1 maç puan kaybetti bir maç zor kazandı hemen vurun Bursa ile Antepe, ki bu takımların biri 3. biri 4. cü. Bu fener hiç puan kaybetmeyecekmi her direnen de art niyet mi aranacak? böyle iş olmaz beyler.
Lugano 1. değil ki bu be kardeşim Miller'a da yaptığını unutmadıkhakem 2 taraf içinde kötü bir maç yönetti Emre Güngör ve Lugano sahadan kesin atılacak 2 isim olmalıydı...
Hayatımda gördüğüm en kötü, en eyyamcı hakemlerden birisiydi. Gözünün önündeki penaltıyı vereme, sonra her türlü azarı ve hakareti sineye çekmek zorunda kal... Kardeşim, adam gibi düdük çal; her iki takım futbolcuları da artistlik yapmaya kalkarsa bas kartlarını... Ama yok, biliyor ki yüzü yok oyuncuları susturmaya...
Maç sonlarında kartlarının cömertleşmesine gelince... Eyyamın diğer çeşidi... O kartlar bana yaramıyor, Antep'in haftaya oynayacağı takımı sevindirecek kartlar...
Maçı seyretmedim fakat Lugano'nun geçmişi o kadar sabıkalı ki insanların inanmaması normal.Şu Lugano'yu çileden çıkarttılar o da bunları bunları yaptı bahaneleri de çok komik geliyor.Bir tek Lugano'ya mı yapılıyor bunlar ?
ya insanlar uzatma dakkalarını tartışmaya başlamışlar altı dakka uzar mı uzamaz mı diye
el klasiko fener gol attı ve o gol kesin illegaldir bi kulp takalım
luganoya gelince yaptığı hareket her yerde kırmızıydı ama o karta kadar en az üç dört penaltılık pozisyonu verilmedi adamıın kornerlerde serbest vuruşlarında tuş yaptılar başına dolandılar formasını çıkarmaya kadar vardı iş
bi kaç tane çalınsa kornerlerde bu tutum geçer ama nası olsa çalınmıyor inndir download hemde boydan boya![]()
Hakem adam olsun, penaltıLARımızı da versin, Lugano'yu da atsın. Ama birincisini yapamayınca ikincisinde de üç maymunu oynamak zorunda kalıyorlar. Böyle hakemlik olmaz, yazık valla.
İlahi adalet bu olsa gerek. Verilmeyen penaltılar, çıkmayan kartlar vs. vs. son dk.da geldi gol. Şampiyonluğa olan inancım kat be kat arttı.
yanlış anlaşılmasın, ben hakem böle yaptı şöle yaptı demiyorum, Luganonun yaptığına neden kırmızı kart vermedi de demiyorum, ama bir insan meslektaşına böyle birşey yapmaz nedeni ne olursa olsun. her futbolcunun ekmek teknesi ayakları, tam ayak bileği, en tehlikeli yer.
bu lig çok tehlikeli, fener golü bulamasa şampiyon biziz denecek daha oynanmadan bursa maçı, fener kazanıyor şimdi şampiyon fener gibi daha oynanmadan bursa maçı. çok stresli bir durum, ama bunun altından kalkan takım da hakediyor şampiyonluğu.
Sahaya çıkan rakipler puan almaya değil de puan kaybettirmeye oynuyorsa ben orada art niyet ararım . Bursa Kadıköy'deki maçta beraberlik hiç ama hiç işine yaramayacakken maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaptı. O maçta galibiyet alsalar 2.lik şansları sürecekti.
Gaziantep 2.yarının flaş ekibi. Puan kayıpları yok. bu maçta ise resmen Ziya Doğan futbolu oynadılar.1puan çok işlerine gelecekmiş gibi. Tek pozisyonları var o da dk50 küsürde yaşandı.
Bana garip geliyor tüm bunlar. Ben şunu istiyorum ; bu takımlar çıksınlar ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar,maçı sinir harbine çevirmesinler.
Neden be Lugano![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."