o bölüm tercüme miydi tv arkamda reklamlar yada ajans falan girdi sandım![]()
o bölüm tercüme miydi tv arkamda reklamlar yada ajans falan girdi sandım![]()
Di Maira bu maçtan sonra birkez daha düştü gözümden.Bu kadar mı kötü olunur ya,hele Benzema hiç oynamasaydı daha iyiydi.Umarım Mourinhonun doğru hamleleriyle kalan 3 maçtan zaferle ayrılırız.
Ercan Taner bu kadar mı yanlı maç anlatılırdı ya.
Kaka ve Higuain'in oynamamasına çok şaşırdım zaten Mourinho asıl kartlarını 2. yarıda sürdü sahaya ve işini gördü buda...
madridde sahaba kadar eğlence var. thy'de ekstra seferler koymuş. giden gidene.
10 kişi Madrid Barcelona'yı bu hale getiriyorsa 11 kişili Kaka'lı Mesut'lu Higuain'li haliyle neler yapar düşünemiyorum bile![]()
Şampiyonluk kimin umurunda bu saatten sonra, bizi Osasuna maçı yaktı.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Şampiyonluk Oğuz'un da dediği gibi Osasuna maçında bitti zaten.Madrid'in ligi pek taktığını düşünmüyorum.O kadar dakikada 10 kişi oynayan bi Madrid Barca'dan puan aldı.Daha ne olacaktı.Mourinho'nun taktiksel bilgisi ortada.Kral Kupası ve Ş.Liginde asıl maçlar
Yaz dedem beni Madrid'e![]()
Real Madrid'in teknik direktörü Yılmaz Vural olsaydı Albiol'ü muhtemelen hastanelik ederdi. Hangi mantıkla Villa'yı paketlemeye çalışıyor ? Hem gol hem kırmızı kart oldu. Faul yapma adam atıyorsa da atsın daha maçın bitimine yarım saatten fazla süre vardı.
Mourinho yaptığı değişikliklerle 10 kişi kalan takımını ayağa kaldırmayı başardı. Diğer arkadaşların da söylediği gibi Pepe ve Mesut Real Madrid adına sahanın en iyileriydi. Mesut sonradan girmesine rağmen çok iş yaptı. Ronaldo kendisini Barca'ya karşı kanıtlama mücadelesine girince etkisiz oldu. Her topu kendisi kullanmaya çalıştı.
Hakem de Real Madrid'e hafiften omuz verdi. Villa'nın pozisyonunda Villa topu kurtarmıştı, penaltı verilebilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maçın sadece ilk yarısını izledim. Şu Barcelona top oynarken benim sinirlerim bozuluyor. Adamlar 3-4 dakka rahat pas yapıyolar. Belki bu süre daha fazladır. Acayip sıkılıyorum maç izlerken. Ne bir aksiyon oluyo ne bişi. Yarım saat pas yapıyolar.
Rakip takımların da siniri bozuluyodur muhtemelen.
Bu maç zaten önemsizdi ama 10 kişiyken geriden gelip baskılı bir oyunla beraberliği bulması psikolojik açıdan Real'i rahatlatacaktır biraz. İyi oldu bu.
İspanya kupası Barçanın olsun Bize Şampiyonlar ligi yeter.
İlk yarıda maçı seyrederken dalmışım. Dalmadan önce dakika 16 idi ve Barcelona orta sahada top çeviriyordu, gözümü açtım dakika 27 olmuş hala Barcelona orta sahada top çeviriyordu.
İlk yarıda Villa'ya yapılan bir hareket vardı penaltı idi o da. Ama hakem vermedi. Güzel bir maç oldu en azından. Ben seyrederken keyif aldım.
Bu arada ilk tahminin tuttu Emre abi (: Beraberliğe oynamıştın (:
Maç güzeldi de Rıdvan Dilmen ve Ercan Taner Barça yanlısı anlattı maçı tamamen![]()
Barcelonanın futbolunu beğenmeyen sıkılanlardan biri de benim izlerken , mourinho 10 kişi nasıl oynanır gösterdi , gerçekten taktiksel bir deha bu adam , mesut 11 başlasaydı daha farklı olabilirdi
Mourinho gene ince ayar vermiş
AS GAZETESİ MUHABİRİ İLE TARTIŞTI
Barcelona karşılaşması öncesinde yardımcısını konuşturan ve bu kararı protesto eden AS gazetecisinin basın toplantısında kendisine soru sorması üzerine Mourinho gazetecinin sorusunu yanıtlamadı.
Gazetecinin soru yöneltmesinin ardından Mourinho, "AS'nin yönetmenimisin? Eğer değilsen soruna cevap veremem çünkü senin filozofine göre, sen benim iki numaram ile konuşmuyorsan bende sadece senin yöneticilerin ile konuşacağım" şeklinde cevap verdi.
Mourinho paketlemiş resmen![]()
Lig zaten Osasuna maçında bitmişti Oğuz Abinin dediği gibi. 10 kişiden sonra yapılan değişiklikler Mourinho'nun taktiksel zekasını gösteriyor.Gerçekten müthiş adam. Herkes gibi bende Mesut 11 başlasaydı farklı olur muydu diye düşünmeden edemiyorum. Yalnız Pepe'de DMC oynamasına rağmen Madrid adına sahanın en iyisiydi bence. Tamam DMC oynayabildiğini biliyordum fakat bu kadar iyi oynayacağını sanmıyordum.
Sonuç olarak daha 3 maç var,Mourinho Reyiz 2 kupayı da alacaktır.![]()
Maçta ilginç olan nokta Real'den bir oyuncu sakatlanmıştı galiba marcelo Barçalılar topu dışarı attılar sonrasında realde geri topu taca attı tam oyuncular baskıya gidiyordu Mourinho durdurdu baskıya gitmedi takım.
5 dk sonra tam tersinde Barçalı sakatlandıktan sonra Guardiola daha oyuncularına baskıya gidin diye işaret yaptı.
Mourinho ilk yarıda savunmada top kapıp kontrayla gol bulmak istedi, tahminimce ikinci yarının ortalarında Kaka ve Mesut'u alıp yorulan barça savunmasına karşı ilerde daha baskılı oynamak istiyordu ancak kırmızı kart işleri biraz değiştirdi. Yinede yaptığı taktiksel müdahalelerle bir puanı kurtardı.
Buna karşılık Guardiola etkisiz olan Pedro'yu çıkarıp Affelay'ı aldı, oyun planınıda herhangi bir değişiklik yapmadı, ancak Real'in sert savunması Barça'lı oyuncuları korkuttu, bu nedenle Barça diğer maçlarda olduğu gibi rahat pozisyon bulamadım.
Real 10 kişi kaldıktan sonra maçın farka gidebileceğini bile düşünmüştüm ama dişlerini gösterdiler gerçekten.
Mourinho'nun AS gazetesinin muhabirine verdiği cevapta çok güzel bu arada, hem yardımcısını korumuş hemde muhabiri tabiri caizse bozmuş.
kral kupası banko real diyorum her iddiayada açığım![]()
eto'o bitmiş.
Nuri R.Madrid'e, İlkay Dortmund'a...
Sezon sonu takımdan ayrılması gündemde olan Nuri Şahin'in Real Madrid'e, İlkay Gündoğan'ın da Borussia Dortmund'a gideceği iddia edildi.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in Real Madrid'e transfer olması, FC Nürnberg'de oynayan İlkay Gündoğan'ın da Nuri'nin yerine Borussia Dortmund'a transfer olması bekleniyor.
Alman Bild am Sonntag gazetesi, Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nuri'nin, sözleşmesindeki özel bir madde nedeniyle istediği takdirde kulüpten ayrılabileceğini, Dortmund Kulübü'nün de Nuri'nin bu yaz takımdan ayrılacağına kesin gözüyle baktığını yazdı.
Nuri'yi İspanya'da başka kulüplerin de istediği ancak bu yaz döneminden itibaren büyük olasılıkla Real Madrid'de oynayacağının tahmin edildiği belirtildi.
Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Nuri, Real Madrid'den ya da FC Barcelona'dan bir teklif alırsa, bu konuda bizimle konuşmaya hakkı var. O zaman onunla görüşürüz. Sözleşmesini uzatmak istedik ancak maalesef bunu şu ana kadar başaramadık'' dedi.
Nuri'nin yerine İlkay'ın transfer edilmesi konusunda da Watzke, bunun için kendisi ve FC Nürnberg Kulübü ile anlaşmak durumunda olduklarını belirterek, ''Eğer İlkay Gündoğan kendisini sportif açıdan geliştirmek istiyorsa bizde doğru yerde olur'' diye konuştu. FC Nürnberg ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan İlkay'ın transfer bedelinin yaklaşık 6 milyon avro olacağı belirtilen haberde, Borussia Dortmund Spor Menajeri Michael Zorc'un bu konuda FC Nürnberg'den meslektaşı Martin Bader ile Frankfurt'ta bir kez görüştüğü kaydedildi.
TFF Avrupa Bürosu Temsilcisi Erdal Keser de, İlkay'ın Nuri'nin yerini doldurabileceğini savunarak, İlkay'ın Nuri için iyi bir yedek olabileceğini söyledi.
Keser, İlkay'ın Nuri'den daha ofansif oynadığını belirterek, ''İlkay Borussia Dortmund'da kendini ispatlayabilecek bir oyuncu. Nürnberg'de klasını zaten ispatladı. Oyunuyla teknik direktör Jürgen Klopp'u sevindirebilecek bir futbolcu'' dedi.
SporX
Screw you guys, I'm goin' home
Bence Nuri Madrid'de Xabi Alonso'yu rahat keserfırsat bulursa ki Mourinho herkese muhakkak forma şansı veren bir isim.