Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 391 / 422 İlkİlk ... 291341381389390391392393401 ... SonSon
11,701 ile 11,730 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o bölüm tercüme miydi tv arkamda reklamlar yada ajans falan girdi sandım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Di Maira bu maçtan sonra birkez daha düştü gözümden.Bu kadar mı kötü olunur ya,hele Benzema hiç oynamasaydı daha iyiydi.Umarım Mourinhonun doğru hamleleriyle kalan 3 maçtan zaferle ayrılırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Di Maira bu maçtan sonra birkez daha düştü gözümden.Bu kadar mı kötü olunur ya,hele Benzema hiç oynamasaydı daha iyiydi.Umarım Mourinhonun doğru hamleleriyle kalan 3 maçtan zaferle ayrılırız.
    Bu iki oyuncunun yerine Özil ve Higuain olsaydi Real Madrid yenerdi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ercan Taner bu kadar mı yanlı maç anlatılırdı ya.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kaka ve Higuain'in oynamamasına çok şaşırdım zaten Mourinho asıl kartlarını 2. yarıda sürdü sahaya ve işini gördü buda...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

madridde sahaba kadar eğlence var. thy'de ekstra seferler koymuş. giden gidene.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

10 kişi Madrid Barcelona'yı bu hale getiriyorsa 11 kişili Kaka'lı Mesut'lu Higuain'li haliyle neler yapar düşünemiyorum bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    10 kişi Madrid Barcelona'yı bu hale getiriyorsa 11 kişili Kaka'lı Mesut'lu Higuain'li haliyle neler yapar düşünemiyorum bile
    bize icraat lazım icraat bu puan farkını kapayamazlar artık şampiyon barça diyebiliriz.. Ayrıca kaka'nın yerine oynayan adam beraberliği getirdi reale unutma bunu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluk kimin umurunda bu saatten sonra, bizi Osasuna maçı yaktı.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şampiyonluk Oğuz'un da dediği gibi Osasuna maçında bitti zaten.Madrid'in ligi pek taktığını düşünmüyorum.O kadar dakikada 10 kişi oynayan bi Madrid Barca'dan puan aldı.Daha ne olacaktı.Mourinho'nun taktiksel bilgisi ortada.Kral Kupası ve Ş.Liginde asıl maçlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Lig maçı berabere biter.
    Kupa maçını Madrid alır.
    Şampiyonlar ligi maçlarının ikisinide Barça alır.

Tahminim bu yönde.
    İlk tahminim tuttu.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yaz dedem beni Madrid'e

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Puyol çıktıktan sonra Barcelona kendine gelemedi. Sağdan soldan dağıttı Real Madrid. Khedira biraz akıllı olsaydı, Mesut gibi düşünseydi bomboş pozisyonda yazardı golu. Neyse sağlık olsun. 1. El Classico meydan muharebesini atlattık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'in teknik direktörü Yılmaz Vural olsaydı Albiol'ü muhtemelen hastanelik ederdi. Hangi mantıkla Villa'yı paketlemeye çalışıyor ? Hem gol hem kırmızı kart oldu. Faul yapma adam atıyorsa da atsın daha maçın bitimine yarım saatten fazla süre vardı.

Mourinho yaptığı değişikliklerle 10 kişi kalan takımını ayağa kaldırmayı başardı. Diğer arkadaşların da söylediği gibi Pepe ve Mesut Real Madrid adına sahanın en iyileriydi. Mesut sonradan girmesine rağmen çok iş yaptı. Ronaldo kendisini Barca'ya karşı kanıtlama mücadelesine girince etkisiz oldu. Her topu kendisi kullanmaya çalıştı.

Hakem de Real Madrid'e hafiften omuz verdi. Villa'nın pozisyonunda Villa topu kurtarmıştı, penaltı verilebilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Maçın sadece ilk yarısını izledim. Şu Barcelona top oynarken benim sinirlerim bozuluyor. Adamlar 3-4 dakka rahat pas yapıyolar. Belki bu süre daha fazladır. Acayip sıkılıyorum maç izlerken. Ne bir aksiyon oluyo ne bişi. Yarım saat pas yapıyolar.

Rakip takımların da siniri bozuluyodur muhtemelen.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu maç zaten önemsizdi ama 10 kişiyken geriden gelip baskılı bir oyunla beraberliği bulması psikolojik açıdan Real'i rahatlatacaktır biraz. İyi oldu bu.

İspanya kupası Barçanın olsun Bize Şampiyonlar ligi yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlk yarıda maçı seyrederken dalmışım. Dalmadan önce dakika 16 idi ve Barcelona orta sahada top çeviriyordu, gözümü açtım dakika 27 olmuş hala Barcelona orta sahada top çeviriyordu.

İlk yarıda Villa'ya yapılan bir hareket vardı penaltı idi o da. Ama hakem vermedi. Güzel bir maç oldu en azından. Ben seyrederken keyif aldım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bu arada ilk tahminin tuttu Emre abi (: Beraberliğe oynamıştın (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç güzeldi de Rıdvan Dilmen ve Ercan Taner Barça yanlısı anlattı maçı tamamen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barcelonanın futbolunu beğenmeyen sıkılanlardan biri de benim izlerken , mourinho 10 kişi nasıl oynanır gösterdi , gerçekten taktiksel bir deha bu adam , mesut 11 başlasaydı daha farklı olabilirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mourinho gene ince ayar vermiş

AS GAZETESİ MUHABİRİ İLE TARTIŞTI

Barcelona karşılaşması öncesinde yardımcısını konuşturan ve bu kararı protesto eden AS gazetecisinin basın toplantısında kendisine soru sorması üzerine Mourinho gazetecinin sorusunu yanıtlamadı.

Gazetecinin soru yöneltmesinin ardından Mourinho, "AS'nin yönetmenimisin? Eğer değilsen soruna cevap veremem çünkü senin filozofine göre, sen benim iki numaram ile konuşmuyorsan bende sadece senin yöneticilerin ile konuşacağım" şeklinde cevap verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho paketlemiş resmen

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Lig zaten Osasuna maçında bitmişti Oğuz Abinin dediği gibi. 10 kişiden sonra yapılan değişiklikler Mourinho'nun taktiksel zekasını gösteriyor.Gerçekten müthiş adam. Herkes gibi bende Mesut 11 başlasaydı farklı olur muydu diye düşünmeden edemiyorum. Yalnız Pepe'de DMC oynamasına rağmen Madrid adına sahanın en iyisiydi bence. Tamam DMC oynayabildiğini biliyordum fakat bu kadar iyi oynayacağını sanmıyordum.
    Sonuç olarak daha 3 maç var,Mourinho Reyiz 2 kupayı da alacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçta ilginç olan nokta Real'den bir oyuncu sakatlanmıştı galiba marcelo Barçalılar topu dışarı attılar sonrasında realde geri topu taca attı tam oyuncular baskıya gidiyordu Mourinho durdurdu baskıya gitmedi takım.

5 dk sonra tam tersinde Barçalı sakatlandıktan sonra Guardiola daha oyuncularına baskıya gidin diye işaret yaptı.

Sheriff Misafir

Mourinho ilk yarıda savunmada top kapıp kontrayla gol bulmak istedi, tahminimce ikinci yarının ortalarında Kaka ve Mesut'u alıp yorulan barça savunmasına karşı ilerde daha baskılı oynamak istiyordu ancak kırmızı kart işleri biraz değiştirdi. Yinede yaptığı taktiksel müdahalelerle bir puanı kurtardı.

Buna karşılık Guardiola etkisiz olan Pedro'yu çıkarıp Affelay'ı aldı, oyun planınıda herhangi bir değişiklik yapmadı, ancak Real'in sert savunması Barça'lı oyuncuları korkuttu, bu nedenle Barça diğer maçlarda olduğu gibi rahat pozisyon bulamadım.

Real 10 kişi kaldıktan sonra maçın farka gidebileceğini bile düşünmüştüm ama dişlerini gösterdiler gerçekten.

Mourinho'nun AS gazetesinin muhabirine verdiği cevapta çok güzel bu arada, hem yardımcısını korumuş hemde muhabiri tabiri caizse bozmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kral kupası banko real diyorum her iddiayada açığım
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nuri R.Madrid'e, İlkay Dortmund'a...
    Sezon sonu takımdan ayrılması gündemde olan Nuri Şahin'in Real Madrid'e, İlkay Gündoğan'ın da Borussia Dortmund'a gideceği iddia edildi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in Real Madrid'e transfer olması, FC Nürnberg'de oynayan İlkay Gündoğan'ın da Nuri'nin yerine Borussia Dortmund'a transfer olması bekleniyor.

Alman Bild am Sonntag gazetesi, Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nuri'nin, sözleşmesindeki özel bir madde nedeniyle istediği takdirde kulüpten ayrılabileceğini, Dortmund Kulübü'nün de Nuri'nin bu yaz takımdan ayrılacağına kesin gözüyle baktığını yazdı.

Nuri'yi İspanya'da başka kulüplerin de istediği ancak bu yaz döneminden itibaren büyük olasılıkla Real Madrid'de oynayacağının tahmin edildiği belirtildi.

Borussia Dortmund Başkanı Hans-Joachim Watzke, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Nuri, Real Madrid'den ya da FC Barcelona'dan bir teklif alırsa, bu konuda bizimle konuşmaya hakkı var. O zaman onunla görüşürüz. Sözleşmesini uzatmak istedik ancak maalesef bunu şu ana kadar başaramadık'' dedi.

Nuri'nin yerine İlkay'ın transfer edilmesi konusunda da Watzke, bunun için kendisi ve FC Nürnberg Kulübü ile anlaşmak durumunda olduklarını belirterek, ''Eğer İlkay Gündoğan kendisini sportif açıdan geliştirmek istiyorsa bizde doğru yerde olur'' diye konuştu. FC Nürnberg ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan İlkay'ın transfer bedelinin yaklaşık 6 milyon avro olacağı belirtilen haberde, Borussia Dortmund Spor Menajeri Michael Zorc'un bu konuda FC Nürnberg'den meslektaşı Martin Bader ile Frankfurt'ta bir kez görüştüğü kaydedildi.

TFF Avrupa Bürosu Temsilcisi Erdal Keser de, İlkay'ın Nuri'nin yerini doldurabileceğini savunarak, İlkay'ın Nuri için iyi bir yedek olabileceğini söyledi.

Keser, İlkay'ın Nuri'den daha ofansif oynadığını belirterek, ''İlkay Borussia Dortmund'da kendini ispatlayabilecek bir oyuncu. Nürnberg'de klasını zaten ispatladı. Oyunuyla teknik direktör Jürgen Klopp'u sevindirebilecek bir futbolcu'' dedi.

SporX
    Screw you guys, I'm goin' home

Sheriff Misafir

Bence Nuri Madrid'de Xabi Alonso'yu rahat keserfırsat bulursa ki Mourinho herkese muhakkak forma şansı veren bir isim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlkay, Nürnberg'in oyun planında çok kendini gösteremiyor. Sürekli koşan adamların yanında eksik kalıyor. Dortmund İlkay'ı Nuri yerine değilde Kagawa yerine düşünürse çok etkili olur o bölgede. Yoksa Nuri'nin yaptığı işi yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mourinho AS muhabirini paketlemekle kalmaış iadeli taahhütlü göndermiş birde üstüne : )

Mesaj Yetkileri