Türkiye Kupası C Grubu

Türkiye Kupası grubumuz belli oldu. Bence kolay bir gruba düştük.. Artık 1. çıkıp 4 büyüklerle çeyrek finalde karşılaşmamak istiyoruz

Türkiye Süper Ligi 9. Hafta Karşılaşması

Stuani ne yaptı etti maçı aldı.. Tek bir adama kaybettik diyebilirim.. Geriye düştük bu skorla..

UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları 3. Maç

Mehmet Yıldırım'ın fark yarattığı maçta deplasmanda galip geldik. Gruptan çıkma adına bu mükemmeldi..

Türkiye Süper Ligi 10. Hafta Karşılaşması

Sezgin'in atılmasına rağmen iyice bastırdık, ancak öne geçirecek golü bir türlü atamadık. Bursa da skora yatınca beraberlik geldi.. Çekilen tek şutun gol olması da acı verici elbet..

Türkiye Süper Ligi 11. Hafta Karşılaşması

Kolay bir karşılaşma oldu, rahat oynayarak kazandık.. Lideri takibimizi sürdürdük..

UEFA Avrupa Ligi Grup Maçları 4. Maç

Ortada geçen bir maçtı. Bana göre de maçın hakkı beraberlikti..

Türkiye Süper Ligi 12. Hafta

Konya karşısında tarihi bir skor elde ettik.. Özellikle 5. golden sonra daha tarihi bir skor yaratmak için iyice bastırdım takımı O sırada kontradan bir gol yedik ancak yine de güzel bir skor oldu. Takımın buna ihtiyacı vardı..

12. Hafta Sonunda Türkiye Süper Ligi Puan Durumu & Değerlendirme

Yaşadığımız puan kayıplarıyla biraz geriye düştük, tek avantajımız üste oynayan takımların çoğuyla maç yaptık.. Taktiğimin verimsiz olduğunu düşünerek 4-4-1-1'i 4-4-2'ye çevirdim. Klasik bir taktik oldu ancak tahminime göre işe yarayacak..

4. Hafta Sonunda UEFA Avrupa Ligi K Grubu Puan Durumu & Değerlendirme

Metalist & Villarreal (D) maçlarımız kaldı. Eğer Metalisti evimizde yenmeyi başarırsak grup 1.liğini garantiliyoruz. Onun dışında bu iki maçtan çıkaracağımız 2 puan da bizi gruptan çıkaracak.. Gerçekten beklediğimin çok üzerinde bir tabloyla karşı karşıyayız. Bu takım iyi bir kurrayla daha iyi yerlere de gelecektir. Tabii öncelikli hedef gruptan çıkabilmek..