Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 56.25%
  • Bursaspor kazanır

2 12.50%
  • Berabere biter

5 31.25%
1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Trabzonspor - Bursaspor [29. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Trabzonspor... Fixtürleri Fenerbahçe'den zor olsa da maçlarını birer birer kazanıyorlar,şampiyonluğa ilerliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uzun süredir şampiyonluğu bu kadar hakeden iki takım görmedim. Kim alacak acayip merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Uzun süredir şampiyonluğu bu kadar hakeden iki takım görmedim. Kim alacak acayip merak ediyorum.

Aynen bende çokmerak ediyorum acayip sarıyor yahu.Geçen hafta Burak yılmaz'Keşke iki kupa olsada iki takımda şampiyon olsa'dedi.Sonuna kadar katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aynen bende çokmerak ediyorum acayip sarıyor yahu.Geçen hafta Burak yılmaz'Keşke iki kupa olsada iki takımda şampiyon olsa'dedi.Sonuna kadar katılıyorum.
    Helal olsun, zaten futbolcu dediğin böyle düşünmeli biraz duygusal..
    Ama olayın heycanıda 2 kişiden 1 'nin kazanacak olması..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maç satıldı tarzında kanıtlanamayacak şekilde atılan mesajlara gereken uyarılar veriliyor. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Ancak bu tarz iddialara cevap verip boş tartışmaların içine girmeden sadece uyarı butonunu kullanalım, mesajlar için gerekli uygulamalar yapılıyor. Ligin sonuna yaklaştıkça hepimizin heyecanı doğal olarak artıyor ancak bu tip X takım maçı sattı/aldı muhabbetleriyle birbirimizin sevincini gölgelemeyelim. Haftada 1 insanların futboldan aldığı zevki yok etmeye hiçbirimizin hakkı yok. Lütfen bu konuda şu kalan 3-5 haftada daha fazla dikkat edelim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tebrikler Trabzonspor... Fixtürleri Fenerbahçe'den zor olsa da maçlarını birer birer kazanıyorlar,şampiyonluğa ilerliyorlar.
    Fikstir zor mu? Fenerbahçe kim ile oynarsa iki hafta sonra Trabzon o takım ile oynuyor. Bence hiç zor değil, eşit derece. Ama tabii rakiplerin Fenerbahçe ile Trabzon a karşı oynarken çıktığı motviasyon farklarınıda düşünmek lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fikstir zor mu? Fenerbahçe kim ile oynarsa iki hafta sonra Trabzon o takım ile oynuyor. Bence hiç zor değil, eşit derece. Ama tabii rakiplerin Fenerbahçe ile Trabzon a karşı oynarken çıktığı motviasyon farklarınıda düşünmek lazım.
    Biri fixtür diyor biri fikstir. Fikstür diyemiyormusunuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Biri fixtür diyor biri fikstir. Fikstür diyemiyormusunuz
    Şuan gülme krizine girdim, sinirden yanlış yazmışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Trabzonspor.
    Maçın ayrıntısına girmek istemem Tam da zamanında gelen bir gol attı Trabzonspor ve maçı kazandı tekrar tebrikler.

Not: Bold'ladığım kısmı ben deği maçtan sonra Ligtv'ye konuşan Ozan İpek diyor, durduk yere plagiarism yapmayalım burda, off ne güzel istanbul
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bundan sonraki fikstürü için söylemiştim bunu Batu Abi. Sorun yok

Mesaj Yetkileri