1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: TKBL 2010 - 2011 Play-off Final Galatasaray MP-Fenerbahçe (Şampiyon Fenerbahçe 3-1)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Doping yapmadığı kanıtlanan bir oyuncu için hala dopingçi diyenlere de gülmek gerek sadece.
    Hocam laf banaysa bende Fenerbahçeliyim ve oradaki !'in ne anlama geldiğini anlayacağınızı düşünüyorum
    Last edited by vuque : 18.Nisan.2011 at 09:20

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Hocam laf banaysa bende Fenerbahçeliyim ve oradaki !'in ne anlama geldiğini anlayacağınızı düşünüyorum
    Seni temin ederim ki, Osman'ın lafı sana değil. Bazı Galatasaray forumları dopingciler şampiyon oldu diye yazacak kadar seviyelerini gösteriyorlar. Gerçi Denizli maçında "Aziz'in adamı Selçuk Dereli" diye bağıran adamlara ne dersin, neyi anlatmayı başarabilirsin ki?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Yok hocam sana değil. Hakan Abi de bahsetmiş, bazı yerlerde dopingciler diyen hırsızlar, katiller var. Böyle düşünenler varsa bu forumda da kendilerine hırsız ve katil diyorum ki, öyle olmadıkları halde böyle denilmesinden birşeyler çıkarabilsinler.

Hakan Abi gördüm o görseli Maç öncesi de bazı Galatasaray forumlarının bahanelerini tiye alan bir görsel vardı, o da çok güzeldi.

Darısı Çarşamba'ya. Erkek takımımız da kazanır umarım Çarşamba günü.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri