Sayfa 22 / 578 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Avukatının açıklaması ve Gerets haberleri ibreyi Ünal Aysal tarafına kaydırır. Konuşmalarından pek memnun olmadığımı yazmıştım burada, bakalım yarın Şansal & Bahri ikilisinin konuğu olduğu programda neler söyleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

[URL=http://www.ressim.net]

Transfer politikamız belli oldu..Fransaya yönelicez sanırım..Cana önceden Gerets'in adamı idi..Cana içinde iyi oldu..Öztürk ve Aysalın fransa ve belçika ile iyi ilişkileri var..Gerets tercihi bu yüzden olmuştur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oh be sonunda Gerets geri dönüyor. Çok sevindim valla.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ali Dürüst: Ünal Aysal ile seçime girme kararı aldım

20 Nisan 2011 17:03 | NTVSpor.net
    Ali Dürüst, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Ünal Aysal ile birlikte seçime girme kararı aldığını, Ünal Aysal'ın listesinde yer alacağını açıkladı.

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda seçim sonuçlarına yön vermesi beklenen önemli isimlerden Ali Dürüst kararını verdi.
    Galatasaray eski yöneticilerinden ve eski başkan yardımcısı Ali Dürüst, 14 Mayıs'taki seçimde başkan adaylarından Ünal Aysal'ın listesinde yer aldığını açıkladı. Ali Dürüst, Galatasaray'daki seçimde Aysal'ın listesinde yer alacak.
    Bu arada Galatasaray başkanlığına aday olan Ünal Aysal da, göreve gelmesi durumunda sarı-kırmızılı takımın başına Eric Gerets'i getirme kararı verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Futbolun başında Ali Dürüst olacakmış..

Hasan Şaşda teknik ekibe geliyor..Son Dakika Ntvspor

Twitterde herkez birlşey söylüyor..Gökmen Özdemir Terim diyor,Haluk Yürekli ısrarla Gerets diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat'da heralde aday olacak.Üyeler imza topluyomuş.
    Sayın Adnan bey herkez ben bu işi berecemedim ve aday olmayacağım demeni bekliyor.

Ünal Aysal camiada ve taraftarda iyi hava yakaladı.Taraftarı mutlu eden başkan her zaman iş yapar.Bakalım gelir inşallah başkanlığa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets'in gelecek olmasi muthis. Adnan Ozturk ve Unal Aysal'in lobileri Belcika ile Fransa'da guclu. Zaten baktigimizda o cografyanin adamlari uyuyor futbolda ulkemize. Hasan Sas'in da yeniden gorev alacak olmasi guzel. Tugay-Hasan-Gerets off of.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hasan Şaş Galatasaraydan ayrıldıkdan sonra sürekli takım hakkında kötü kötü yorumlar yaptı. Gündemde kalmak için ne şovlar yaptı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hasan Sas kotu yorum yapti da su an iyi bir durumda miyiz? Hasan'in da asla Hakan Unsal gibi karalama pesinde olduguna hic rastlamadim. Boyle hirsli insanlara ihtiyacimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başkan : Ünal Aysal
    Futbolun Başındaki İsim : Ali Dürüst
    Teknik Direktör : Eric Gerets
    Teknik Ekip : Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş.

Olası Aysal başkanlığında aşağı yukarı beklenen tablo bu. Kaleci antrenörü ve iyi bir kondisyoner de istiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hasan Sas kotu yorum yapti da su an iyi bir durumda miyiz? Hasan'in da asla Hakan Unsal gibi karalama pesinde olduguna hic rastlamadim. Boyle hirsli insanlara ihtiyacimiz var.
    İyide Galatasarayda büyük emekler harcayan birisinin sonradan böyle açıklamalar yapması kötü bir olay. Düşene bir tekmede o vurdu. Takımın kötü olduğu ortada zaten üstelemeye gerek yoktu. Çoğu Galatasaray taraftarını soğuttu zaten kendinden. İnşallah unutturur bize o günleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taffarel'i getirsinler kaleci antrenörü olarak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    İyi fikir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen katılıyorum.

Geçen tesadüfen kırmızı çizginin tekrarına denk geldim. Hıncal Uluç'u hiç sevmem ama çok güzel bir şey söyledi. "Galatasaray'a gelipte kendini geliştiren bi kaleci söyler misin? Kim geldiyse geriye gitti. Erken giden kendini kurtardı. Fener'e bak giden kaleciler bile bi yerlerde oynuyor. Galatasaray'ın kaleci antrenörü yok. GS'den ayrılıpta hala bir yerlerde oynayan kaç tane kaleci sayabilirsin?" dedi. Sonuna kadar da haklı. 9 sene Galatasaray forması giyipte topu topu 20-25 maçta oynayan bir kaleci sırf uzun süre kaldı diye kaleci antrenörü. Vefasızlık yapmayacağız diye de takıma zarar verilmez.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Ali Nezih gitsinde ...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ünal Aysal'ın başkan olması durumunda Belçika ve ya Fransa'dan kaliteli bir kaleci alırız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Helvacı 10 oyuncuyla anlaşmış herhalde. Hepside 34 yaş üstü adamlar

Kaynak: Zotomaç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Helvacı Van Gaal,Hamit,Klose,Van Buyten,Van Bommel'le anlaşmış (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Helvacı Van Gaal,Hamit,Klose,Van Buyten,Van Bommel'le anlaşmış (:
    Direk Bayern München'le anlaşsaymış ya ismini Galatasaray yapardık sadece (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayri Kozak listede olmayacakmis sanirim, buna cok uzuldum. Taffarel bir ara kaleci antrenoru olarak gelmisti ama ailevi nedenlerden ayrilmak zorunda kalmisti diye hatirliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Aynen katılıyorum.

Geçen tesadüfen kırmızı çizginin tekrarına denk geldim. Hıncal Uluç'u hiç sevmem ama çok güzel bir şey söyledi. "Galatasaray'a gelipte kendini geliştiren bi kaleci söyler misin? Kim geldiyse geriye gitti. Erken giden kendini kurtardı. Fener'e bak giden kaleciler bile bi yerlerde oynuyor. Galatasaray'ın kaleci antrenörü yok. GS'den ayrılıpta hala bir yerlerde oynayan kaç tane kaleci sayabilirsin?" dedi. Sonuna kadar da haklı. 9 sene Galatasaray forması giyipte topu topu 20-25 maçta oynayan bir kaleci sırf uzun süre kaldı diye kaleci antrenörü. Vefasızlık yapmayacağız diye de takıma zarar verilmez.
    Morgan De Sanctis var bi o da geldi-gitti.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Alp Yalman da adayligini yarin acikliyormus sanirim, 2.baskani Mehmet Cansun.

Turgay Kiran da adaymis
    Last edited by Lucas Neill : 21.Nisan.2011 at 02:34

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

30 tane aday var bu ne ? Oylar bölünecek sonra Polat olacak yine görücez o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkan adayı olan Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Aysal'ın listesinde geçen seçimde Adnan Polat'ın karşısında aday olan Adnan Öztürk ve eski yöneticilerden Ali Dürüst de bulunuyor.

Yedek üyelerden 2 isim de belirlendi. Cem Ersan ve Celal Gürcan isimleri kesinleşirken, diğer 3 isim ise gün içinde belli olacak.

İşte Aysal'ın yönetimdeki tüm isimler;

ASİL ÜYELER
    Ali Dürüst
    Adnan öztürk
    Ali GÜrsoy
    Refik Arkan
    Sedat Doğan
    Mümtaz Demir
    Adnan Nas
    Aka Gündüz Özdemir
    Mehmet Cibara
    Mete Başol

Aysal'ın listesi belli oldu - NTVSpor.net

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Candan Erçetinde listeye girecekmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat aday olmayacağını açıkladı...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adnan Polat'ın son kararı!

21 Nisan 2011 11:19 | NTVSpor.net
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, seçime doğru aday olup olmayacağı yönündeki son kararını NTV Spor'a açıkladı. Bazı kongre üyelerinin aday göstermek istediği Adnan Polat, kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi ve sebeplerini ifade etti.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'da yapılacak olağanüstü genel kurulda kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.

7-14 Mayıs'ta Galatasaray'da düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda, bazı kongre üyelerinin başkan adayı olarak göstermek istediği Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da görevimi yerine getirdiğime inanıyorum. Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" dedi.
    Çok yorulduğunu ifade eden Polat, "Artık aileme vakit ayırmak istiyorum. İşlerime vakit ayırmak istiyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı.
    14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Ünal Aysal'ın listesi belli olurken, Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Candan Erçetinde listeye girecekmiş..
    Aykut Erçetin'in emekliliğini görürüz heralde...

Gökmen Özdemir Ünal Aysal'in listesi her dk degisiyor büyük hayal kirikligi olabilir diyor, Mehmet Helvaci liseli arkadaslarini arayip seni suraya yazdim seni buraya diyormus ilginc bi camia olduk ciktik yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yalman'dan Helvacı'ya sert sözler

- SPORX ÖZEL - Galatasaray'ın eski başkanlarından Alp Yalman yeni dönemde tekrar sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık yapmayı düşünmediğini açıkladı...

21 Nisan 2011 Perşembe - 10:58
    Sporx.com
    Yalman'dan Helvacı'ya sert sözler Haber: Hilmi SEVER
    http://twitter.com/hilmisever

Galatasaray'da 14 Mayıs'taki seçimler yaklaşıyor. Başkan adayları ise belirlenmeye devam ediyor.

Kulübün eski başkanlarından Alp Yalman'ın ismi de son 1-2 gündür yerli medyada sık bir şekilde geçiyordu. Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Ali Şen ile birlikte Maslak Sheraton Otel'de düzenlenen 8. Liderlik Zirvesi'ne katılan Yalman, Sporx editörlerinden Hilmi Sever'e özel açıklamalarda bulundu. Alp Yalman; "Başkanlığı düşünüyor musunuz?" Sorusuna "Eğer başkan olmayı düşünseydim aday olurdum" cevabını verdi ve yeni dönemde böyle bir düşüncesi olmadığını açıkladı...

Yalman mevcut başkan adayları içinde göreve talip olduğunu açıklayan Mehmet Helvacı hakkında ise sert konuştu. Başkan adaylarıyla görüştüğünü belirten Yalman; "Başkan adaylarıyla görüştüm. Ünal Aysal ile görüştüm. Sadece Mehmet Helvacı ile görüşmedim. Galatasaray'daki başkanlık koltuğuna hürmet göstermeyen bir insanın o koltuğa talip oluyor olması hoşuma gitmedi. Helvacı'nın Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde o koltukta gözü olduğunu söyleyen Yalman, "Galatasaray'a hedefli, aynı zamanda ilkeli bir başkan lazım. Helvacı'nın o koltukta gözü vardı. Edep olarak yaptıkları doğru değildi." dedi.

Tecrübeli yönetici henüz adaylığını resmen açıklamasa da ekibini oluşturmayı sürdüren Ünal Aysal ile ilgili olarak ise "Ünal Aysal çok beyefendi ve deneyimli biri. Biz artık zamanımızı doldurduk. Fakat ihtiyaç duyulması halinde bütün mevcut birikimimizi aktarırız" ifadelerini kullandı.

"ARDA'NIN SÖZLEŞMESİNE MADDE KOYULMALI"

Kalıp kalmama kararı tabi ki Arda'nın. Arda gibi Galatasaray'ın alt yapısından yetişen, onun gibi kabiliyetli, zeki ve sağlam Galatasaraylı bir çocuğun öncelikle Galatasaray'da kalmasını isterim. Ama Avrupa'da oynamak istiyorsa, o fırsatı da ona vermek lazım. Ancak giderken yapılacak anlaşma da çok önemli. Galatasaray'a dönüşünü kolaylaştıracak maddeler sözleşmede yer almalı. Eğer Galatasaray'a dönmek isterse bu dönüşün kolay olması gerekiyor. Biz zamanında bunu Hakan Şükür'le ilgili yapmıştık.

Arda benim çok güvendiğim bir oyuncu, dilediği ve iyi çalıştığı takdirde her takımda başarılı olur.

Yalman son olarak Mahmut Özgener ile ilgili düşüncelerini açıkladı; "Federasyonu başarılı buluyorum, Mahmut Özgener'i çok severim, yakından tanırım. Babasını da çok severdim. Bu nedenle ona kötü sıfatını vermem mümkün değil. Genel Sekreter Lütfi Arıboğan da çok takdir ettiğim bir arkadaş. En iyisini yapmak için uğraşıyorlar. Eğer daha iyileri varsa onlar göreve gelirler."

Mesaj Yetkileri