Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Gaziantep Kazanır

3 30.00%
  • Berabere Biter

2 20.00%
  • Beşiktaş Kazanır

5 50.00%
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Beşiktaş [ZTK Yarı Final 2. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Toraman 89. dakikada bir pozisyonda ısrarla ikinci kart için foul yaptı hakem vermesi kart ardından topun başında bekledi bekledi açılmadan hakem yine kart vermedi yerine geç deyince rakipte ona çarptırmadan oyunu başlatınca ikinci kartı göremedi. Sanıyorum bir an için görmeye çalıştı ikinci kartı Ben öyle sezdim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Toraman 89. dakikada bir pozisyonda ısrarla ikinci kart için foul yaptı hakem vermesi kart ardından topun başında bekledi bekledi açılmadan hakem yine kart vermedi yerine geç deyince rakipte ona çarptırmadan oyunu başlatınca ikinci kartı göremedi. Sanıyorum bir an için görmeye çalıştı ikinci kartı Ben öyle sezdim.

Toraman yaptığı açıklamada;

" Final maçında oynayabilmem için oyunun sonlarına doğru ikinci sarı kartı yiyerek kırmızı kart görmem gerekiyordu. Aut atışını kullanmak için Rüştü abinin yanına gittim. Rüştü abiye " Aut atışını ben kullanayım " dedim. Fakat o da anlamadı sanırım. Anlamamasından dolayı laf çok uzayınca hakem de hemen başlayın işareti yapınca Rüştü abi aut atışını kullandı. Maçın sonunda da bariz sarı kartlık bir faul yaptım. Hakem bunuda görmedi. Normalde sarı kartın çıkması gerekiyordu. Direkt oyuncuya müdahale ettim ve topun önünde durdum. Hakem kartını çıkarmadı. En azından bir uzatma dakikası bekliyordum. Bunuda göstermedi. Bu bana çok enteresan geldi. Benim kadar üzülen kimse olamaz sanırım. Kayseri'de kupayı kaldırmak varken, tribünde maçı izleyeceğim. Bu durum benim için gerçekten acı verici. " diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    evet denemis

"BENİM KADAR ÜZÜLEN OLAMAZ"
    21.Nisan.2011 13:58

Beşiktaş savunmasının belkemiği İbrahim Toraman'ın, kupa finalinde takımındaki yerini alamayacak olması camiada büyük üzüntü ile karşılandı.

Dün Gaziantepspor ile oynanan maçın 38. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Kaptan Toraman, zorlu finalde görev yapamayacak. Bu arada dünkü maçın devre arasında ikinci sarıyı görerek oyundan atılabileceği söylenen Toraman, kırmızı kart cezasını ligde çekebilecek ve finalde oynayabilecekti. Ancak İbrahim Toraman ikinci sarıyı görmeden maçı tamamladı.

Konu ile ilgili olarak Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, HABER1903'e konuştu.

Toraman yaptığı açıklamada;

" Final maçında oynayabilmem için oyunun sonlarına doğru ikinci sarı kartı yiyerek kırmızı kart görmem gerekiyordu. Aut atışını kullanmak için Rüştü abinin yanına gittim. Rüştü abiye " Aut atışını ben kullanayım " dedim. Fakat o da anlamadı sanırım. Anlamamasından dolayı laf çok uzayınca hakem de hemen başlayın işareti yapınca Rüştü abi aut atışını kullandı. Maçın sonunda da bariz sarı kartlık bir faul yaptım. Hakem bunuda görmedi. Normalde sarı kartın çıkması gerekiyordu. Direkt oyuncuya müdahale ettim ve topun önünde durdum. Hakem kartını çıkarmadı. En azından bir uzatma dakikası bekliyordum. Bunuda göstermedi. Bu bana çok enteresan geldi. Benim kadar üzülen kimse olamaz sanırım. Kayseri'de kupayı kaldırmak varken, tribünde maçı izleyeceğim. Bu durum benim için gerçekten acı verici. " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Mesaj Yetkileri