Sayfa 23 / 578 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aysal Ligtvde konuşuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ünal Aysal: Futbolun sorumluluğu bir kişiye yüklenemeyecek kadar büyük bir sorumluluk.. Futbol şube diye bir ayrımımız yok.

Ünal Aysal: Ben projelerimi kendisine anlattığım vakit kendisi tereddüt etmedi ve teklifimizi kabul etti.

Ünal Aysal: Ali Dürüst idealist bir Galatasaraylı. Faydalı olacağına inanmadığı hiç bir işe girmeyecek kadar da Galatasaraylıdır.

Ünal Aysal: "Adama göre görev değil, göreve göre adam" mantığı ile hareket edeceğiz.

Ünal Aysal: Benim birinci amacım süreklilik.. Kurumsal yapıyı kurmadığınız sürece sürekliliğin geleceğine inanmıyorum.

Ünal Aysal: Biz bir ekip halinde geliyoruz. Profesyonellere şubeleri teslim edeceğiz. Başarısızlıklarda da kendilerinden hesap soracağız.

Ünal Aysal: Başarısızlığın hesabını veremeyenlere de teşekkür edeceğiz.

Lucescu, Terim veya Gerets büyük ihtimalle bu 3 isimden biri gelecek. Bülent Tulun falan olduguna göre bence Gerets en büyük aday.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lucescu'yu Shaktar bırakmaz bence. Fatih Terim ve Eric Gerets en büyük adaylar dediğin gibi. Ben ikisinin de gelmesini çok ama çok isterim. Sonunda özlediğimiz hücum futboluna dönüyoruz. Oh be!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olur Hayri Kozak tekrar listeye girsin yahu, en çok istediğim adamlar Hayri Kozak ve Haldun Üstünel ikisi de yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lucesu gelmez...Tulun Faktörü ile Gerets,Dürüst Faktörü ile Terim gelecektir..

Hayri Kozak danışman olacakmış..

Arda ile ilgilide güzel şeyler söyledi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Lucesu gelmez...Tulun Faktörü ile Gerets,Dürüst Faktörü ile Terim gelecektir..

Hayri Kozak danışman olacakmış..

Arda ile ilgilide güzel şeyler söyledi..
    Süper haber

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bülent tulun futbolun başına gelmesinde başka birşey istemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal LigTV'de canlı yayında şu anda, Şansal Büyüka sayın başkan diyor sürekli

edit: Reklam

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

250 imzayla Polat'ı aday gösterdiler ama...

21 Nisan 2011 15:09 | NTVSpor.net
    Bu sabah NTV Spor'a konuşarak aday olmayacağını söyleyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, 250 kongre üyesinin topladığı imzayla 7-14 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday gösterildi.

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'da kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi.
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, 7-14 Mayıs'taki kongrede aday olup olmayacağı yönündeki meraklı bekleyişe "Kongrede kesinlikle aday olmayacağım" şeklinde cevap vermişti.
    Adnan Polat'ın NTV Spor'a yaptığı "aday olmayacağım" açıklamasından kısa süre sonra, Galatasaray kongre üyeleri 250 imzayı divan kuruluna vererek Adnan Polat'ı kongrede aday gösterdi.
    14 Mayıs'ta düzenlenecek olan olağanüstü genel kurulda Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve adaylığını bugün divan kuruluna sunacak Turgay Kıran Galatasaray başkanlığı için yarışacak. Ünal Aysal'ın listesi belli olurken, Helvacı ve Kıran cephelerindeki gelişmeler bekleniyor.

Bu arada Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman, Galatasaray başkanlık koltuğuna saygı göstermeyen Mehmet Helvacı'nın aday olmasının hoşuna gitmediğini söyledi. Yalman, 14 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını da ifade etti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Akagündüz Özdemir, Ali Gürsoy, Refik Arkan, Adnan Has, Semih Haznedaroğlu, Abdurrahim Albayrak listedeymiş bir kaç isim daha saydı da yakalayamadım Emir Sarıgül yedeklerdeymiş. Şansal Büyüka sürekli sayın başkan diyor, hoşuma gitti
    Last edited by Revolution : 21.Nisan.2011 at 18:16

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Son Dakika

Abdürrahim Albayrak, Ünal Aysal'ın listesinde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal; çok baba, çok efendi adam gerçekten. Konuşması bile farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aysal Asilleri söyledi...

Ali Dürüst
    Adnan Öztürk
    Ata Gündüz Özdemir
    Ali Gürsoy
    Refik Arkan
    Semih Haznedaroğlu
    Mete baş...
    Sedat Doğan
    Abdülrahim Albayrak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray Başkan adaylarından Ünal Aysal, şu anda Lig TV'de Şansal Büyüka ve Bahri Havadır'ın sorularını yanıtladı!

İŞTE AYSAL'IN AÇIKLAMALARI:

Bir kere ben çok erken yurt dışına çıktım. Galatasaray’ı ben her şekliyle takip ettim. Ne arkadaşlarımdan ne de Galatasaray’dan kopmadım. Aynı zamanda eski bir Galatasaray amatör sporcusuyum. Kürekçiydim. Ben kendimi uzun süre üye zannediyorum. Bir gün bir kardeşim sordu bana üye numaramı, ben de sorup öğrenmesini rica ettim. Böyle ortaya çıktı üye olmadığım. Ben 2000 senesinde üye oldum kulübe.

"KIRAÇ'TAN TEKLİF GELMEDİ"
    İnan Kıraç benim çok yakın bir dostum ve ağabeyim. O yüzden onun teklif edeceği şeyi ben zaten reddedemem ama olay böyle gerçekleşmedi. Biz Galatasaray’ın içinde bulunduğu durumu nasıl düzeltebiliriz diye düşünüyorduk. Onunla bu konuda biraz dertleştik.

"POLAT'IN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORDUM"
    Ben 2012’ye kadar Polat’ın devam etmesini isteyenlerdenim. İnan Kıraç’ın bana bir baskısı olmadı. Galatasaray’a uygun bir başkan adayı olacağımı düşünüp lutfetmiş. Bunu televizyonda açıklayınca bana da sürpriz oldu.

"KIRAÇ'IN SORUMLULUĞU BÜYÜK"
    İnan Kıraç’ın başında bulunduğu çok ciddi bir sorumluluğu var. Sayın İnan Kıraç senelerdir Galatasaray'a hizmet eden bir insan. Bugün kendisinin büyük bir sorumluluğu var. Kendisi bu sorumluluğu kime devrederim diye düşünüyor zaten.

"ALİ DÜRÜST TEREDDÜT ETMEDİ"
    Ali Dürüst idealist bir Galatasaraylı. Kendisine onu projemde görmek istediğimi söylediğim vakit tereddüt etmedi. Futbol Şubesi diye bir şey yok. Galatasaray'da futbolun çapı çok büyük. Futbolun sorumluluğu 1 kişiye verilemeyecek kadar büyük bir sorumluluk.
    Her branşın başına profesyonel isimler gelecek. Başarısızlıkta ceza kesilecek, gerekirse yollar ayrılacak.

POLAT SEÇİME GİRMELİ MİYDİ?
    İsteyen herkes bu seçime girmeliydi. Genç ve dirayetli kadroların gelip göreve talip olması isterdim. Ama baktım ki böyle bir oluşum olmadı. Bu yüzden ben talip oldum.

AIG KONUSU
    Ben bir borsacı değilim. Özellikle Galatasaray'ın hisse senetlerini bugüne kadar ne aldım, ne sattım. Yalnız bundan iki sene önce Özhan Canaydın beni ziyaret ettiler. Çok kısa bir süremiz kaldı. AIG'yle olan kontrattaki 23.5 milyon dolar ödeyemezsek 60 milyon dolar ödemek zorunda kalacağız. Ben tereddüt ettim. 'Galatasaray'a başka hizmet isterseniz yapayım' dedim. İlerleyen günlerde yine geldiler. Ben de en sonunda parayı AIG'ye gönderdim. hisseleri de Galatasaray'a gönderdim.

"C HİSSELERİNİ KULÜBE DEVRETTİM"
    C Hissesi denilen bir hisse vardı ve yönetim hakkı veriyordu. Ben o hisseyi elimde tutabilirdim ama aynı gün o hisseyi götürüm başkan teslim ettim. Bunu o günkü yöneticilerin hepsi bilir. O hisse şu anda kulüptedir. Galatasaray dedi ki; 'Ben senden bu hissleri 1 sene sonra alacağım'. Fakat 2 sene geçti, kulüp hisseleri alamadı. Bu sırada Ünal Aysal hisseleri elinde tutuyor diye haberler çıktı. Başkan da 'istersen piyasaya sat' dedi. Ben de piyasaya sattırdım 34 milyon dolara gitti. Aradaki 12 milyon dolarlık farkı kulübe verdim.

Yılın 5-6 ayı yurt dışında yaşıyorum ama bu görevi bana uygun görürlerse bu alışkanlığımı değiştireceğim.

HELVACI'YA ÇOK AĞIR YANIT
    Ben bugüne kadar para verdiğim hiçbir çalışanımdan özür dilemedim.

"İŞADAMI OLMAYAN PARAYI YARATIR"
    Galatasaray'ın bugün ciddi bir nakite ihtiyacı var. Yok demek şovenizim olur. İhtiyaçlarımız büyük. Ama bunu şahısların cebinden çıkarıp vermesi çok sakıncalı. Çok kısıtlı düşünmemek lazım. Önemli olan parayı nasıl yaratacağınız. İşadamlarının hüneri olmayan parayı yaratmaktır. Olan parayı herkes harcar.

İŞ HAYATINDA SIKINTI VAR MI?
    Ben hukuk fakültesi mezunuyum. İş hayatımda ticari riskler aldım, ama hukuki risk almadım. Bugüne kadar hiç mahkemeye çıkmadım, trafik cezası bile ödemedim. 22 şirketim var. Hiç birinin yüz kızartıcı bir işlemi olmamıştır. Açık yüreklilikle söylüyorum ki, bu konuda hiç bir problemim yok.

"DEĞİŞİMİ KABUL ETMEK ZORUNDALAR"
    Biz 2000 yılından sona 21. yüzyılı yakalayamadığımız için bu duruma düştük. Ama kül olmadık. Bir değişim dönemine girdiğimiz herkes kabullenmek zorunda. Arkadaşlarımız böyle görmüyorlarsa bizi seçmesinler. Seçim günü herkes gelip oyunu kullanırsa biz bundan büyük bir güç kazanacağız. Katılım az olursa kazansak dahi bize güven duyulmadığını düşüneceğim.

GALATASARAY'IN NE KADAR BORCU VAR?
    Bilançoya baktığımız zaman, 2010 senesi sonu itibariyle 330 milyon dolar borcu var. Bağımsız bir denetim şirketiyle bilançoları kontrol ettirmeyi ben bütün şirketlerimde yaparım. Sadece Galatasaray’la sınırlı değil.

BANKA KREDİLERİ
    120 milyon dolarlık banka kredilerinin çoğu kısa vadeli krediler. Yeni yönetimi ilk işi bu borçları nasıl vadesini uzatmak olacaktır.

GÜNCEL NAKİTİ NASIL SAĞALAYACAK
    Önümüzdeki 2 sene gelirlerimizin büyük bir kısmı borç ödemelerine gidecek. Bu rakamı tamamını yeniden düzenlemek gerekirken yeni para üretmek gerekecek. Bizi futbol dışı gelişmeleri arttırma çalışmalarını geliştirmemiz lazım. İyi bir AR-GE grubu ve yeni projeler gerekiyor.

RİVA'DA NE YAPACAK?
    Bizim önceliğimizi, Riva'yı mümkün olduğu kadar uzun vadeli gelir getirecek bir hale getirememek. Kesinlikle sat kurtul düşüncesinde değilim.

Ben falcı değil işadamıyım. En yukarıya hedefimi koyuyorum. Türkiye Şampiyonluğu değil Avrupa Şampiyonlukları istiyorum. Bunu 1 senede mi yaparız yoksa 3 senede mi yaparız bilemiyorum. Ama görev süremi bitirmeden bunu başarmak istiyorum.

"ESKİ OYUNCULARA KARŞI VEFA BORCUMUZ VAR"
    Temel felsefemiz kendi altyapımızı geliştirmek gücümüzü onlardan almak bunu yaparken de eski sporcularımızı onlara bir vefa borcu olarak ben kendimi onlara karşı ezik hissediyorum bu açığı süratle kapatmak için gerekenleri yapacağımın teminatını veriyorum. Gençlerin yetişmesi ve alt kadroların oluşması için bunu yaratmak zorundayız. Meslekten sonraki başarıları ve kulüp içindeki durumları gençlere de bir hedef olacaktır.

YENİ HOCA KİM OLACAK?
    Galatasaray’a hizmet etmiş Galatasaray’ı tanıyan... Galatasaray’ın gerçekleriyle burun buruna gelmemiş yeni bir hocanın faydalı olacağını düşünmüyorum.

"TULUN'U GÖRMEZDEN GELEMEYİZ"
    Bülent Tulun Türkiye’de hem futbol oynamış hem hakemlik yapmış hem yöneticilik yapmış Galatasaray’ın en zor döneminde beni Meksika’dan arayıp sıkıntılarını anlatmış bir insan. Kendini Galatasaray’a derinlemesine vermiş bir insan. Bülent Tulun’u görmezden gelmek mümkün değil. Futbol konusunda kendisinden yararlanmak için gerekli formülü hazırlıyoruz.

"3 AYDA FLORYA DÜZELECEK"
    Florya’da kurumsallık yok. Olmadığı için de sorunlar var. Kurumsallık sadece Florya’da değil yukarıda da yok. Birkaç kişinin fedakarca çalışmasıyla Florya kontrol altında olmaz. Biz bu yangını yangın diyince kızılıyor ama bu yangını söndüreceğiz. Florya zorlanacağımız bir olay değil göreceksiniz çok çabuk toparlanacak. Bir endişem yok orası için. Azami 3 ay içinde orasını disiplin altına almış oluruz.

"ARDA EFSANE OLARAK GİTMELİ"
    Öncelikle bu inisiyatifi yeni yönetime bırakmak istiyorum diyen Polat’a teşekkür ediyorum. Arda'da benim görüşüm farklı olabilir. Arda'nın bundan sonraki gençlere çok iyi bir örnek olacağını düşünüyorum. Göndermek çok kolay bir yönetim. Kendi gitmek isterse ona ve camiaya en uygun formül neyse onu uygularız. Ben Galatasaray'da kalmasında yanayım. Arda bir efsane olup gidebilir. Biz onu aşağıya düşürüp gönderirken bundan sonraki hayatında da başarılı olamaz. Arda için de yanlış karar olur.

"YILDIZSIZ OLMAZ"
    Bu takımda Arda'dan başka yıldızlar da gelecek, yıldızsız Galatasaray olmaz. Ben Helvacı kadar cesur değilim, kazanmadığımız bir seçimden önce kimseyle anlaşamam. Ama arkadaşlarım araştırmalara başladılar. Galatasaray’ın adına yakışan kadro kurulacak. Benim inancım şu, Kendinizi üç metreden atlamaya alıştırırsanız 2 metreyi rahat geçersiniz.

"YENİ GELEN HOCA OYUNCULARI İSTEMEZSE..."
    Yeni gelen hoca bizim şartlarımıza ne şekilde uyacağını da düşünmek zorundadır. Şartlara uymayacak hocanın da bizimle geçinmesi mümkün değil. Transferi de ihtisas sahibi bir ekiple beraber gerçekleştireceğiz.

“MAÇTAN SONRA DEMEÇ VERMEM”
    Uzlaşmacı bir adam olduğumdan fazlasını göstermeye çalışmam, Maçlardan sonra beyanat verirken görmeyeceksiniz. Ama Medyayla devamlı iletişim halinde olacağız. Ben sadece gerektiğinde basın karşısına çıkacağım. Uzlaşarak Galatasaray'ın hakkının daha iyi korunacağını düşünüyorum.

POLAT VE YILDIRIM'IN DOSTLUĞU
    Dostane ilişkilerde muhakkak varım. Ama bir kulübü temsil ediyorsanız o kulübün boyutlarına göre hareket etmek zorundasınız. Kişisel bir durum olmamalı. Bu her büyük kulüp için böyle olmalı.

Stadın adı Aslantepe Arena olmalı. Ama mali gerçekleri göz önüne almak lazım.

GALATASARAY ADASI KONUSU
    Olaya 10 sene önceki adanın resimlerini göz önüne getirin Galatasaray üyelerinin gidip ucuz eğlence merkezi gibi kullandıkları bir yerdi. O zaman yönetim, orayı değerlendirmek için bana teklif etti. 20 seneliğine kiraladım ve 3 senesini de peşin olarak ödedim. Canaydın'ın seçildiği seçimde de masaya koydum ve Galatasaray'a hediye ediyorum dedim. 3 senelik kiramı da bıraktım.

TOKİ BAŞKANIYLA YAŞANAN GERGİNLİK
    O olayda ben de oradaydım. Ve orayı takip ettim. Olay yukarıdan aşıya tam bir iletişim felaketi şeklinde oldu. Toplumların bazen olaylara verdikleri reaksiyonlar tahmin etmeniz kolay değil. Ben hükümetle Galatasaray’ın arasında uzun süreli bir dargınlık olacağını sanmıyorum. Biz her zaman bize verilen yardımları şükranlara karşılarız ve nankörlük yapmayız.

Tüzüğün redaksiyonu ilerde sıkıntıya neden olabilir. Mağlak ifadeler var. Genel Kurul tarafından onaylanmış, üyelik gibi şeylerde değişiklik düşünmüyoruz. Anlaşılır, herkesin okuduğu zaman anlayacağı bir tüzük hazırlamak.

"KOZAK BANA DANIŞMAN OLDU"
    Yönetimi oluştururken liseli lisesiz ayrımına dikkat ettik. Hayri Kozak’ın yönetimde olması ile bana danışman olması aynı değerde. Baş danışman olması kendisini daha rahat hissetmesini sağlar. Ama dışardan izlemesi, bana gerekli tavsiyelerde bulunması önemli. Şu an da benim en güvendiğim danışmanım.

"EYÜP SULTAN'A GİTMEMİZ GEREK"
    Fenerbahçe'yle kabullenmek istemediğimiz bir 10 sene var geçmişte. Galiba Eyüp Sultan'a gitmemiz gerekiyor. Ama unutulmamalı ki, ondan önce de bu durumun tersi vardı.

Ben netice odaklı bir adamım, istediğim neticeyi alana kadar peşinden koşarım. Ben sabırsız bir adamım.

"ÖNCE PARAYI BULACAKSINIZ"
    Latince bir söz var, önce yaşayacaksınız, sonra felsefe yapacaksınız. Yani önce parayı bulacaksınız. Sonra onunla sportif gücü kuracaksınız. Bu yüzden önde ekonomi gelir.

Ligtv.com.tr - Haber - "Arda böyle gitmemeli"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

G.Saray için bir ilginç iddia daha!
    Galatasaray'ın bonservisi Bayern Münih'te bulunan 21 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Breno ile ilgilendiği iddia edildi.

21 Nisan 2011 Perşembe - 15:05
    Sporx.com dış haberler

Sezonun bitmesine kısa bir süre kala transfer iddiaları da havada uçuşuyor! Birbirinden ilginç isimlerin gündeme geldiği son günlerde bir iddia da Alman basını tarafından ortaya atıldı. İddiaya göre; Galatasaray, Bayern Münih'in 21 yaşındaki savunma oyuncusu Breno'yu transfer listesine aldı.

Spekülasyona dayalı çeşitli internet sitelerinde yer alan haberlerde, "Türk devi Galatasaray'dan Breno atağı" başlıkları atıldı ve "21 yaşındaki oyuncu Allianz Arena'dan, Türk Telekom Arena'ya transfer olacak" denildi.

Galatasaray'ın yeni bir yapılanma içerisinde olduğunun altı çizilen haberlerde, sarı-kırmızılı kulübün Breno için 7 milyon avroluk bonservis bedelini de gözden çıkartabileceği belirtildi. 2008 yılında Sao Paulo'dan Bayern Münih'e transfer olan Breno, 2010 yılını Nürnberg'te kiralık olarak geçirmişti.

8 Mart'ya Bundesliga'da oynanan Nürnberg - Bayer Leverkusen maçında sakatlanan Breno'nun 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge de Breno'nun sakatlanmasının ardından yaptığı açıklamada, 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun sakatlığına rağmen 2011-2012 sezonunda Bayern Münih'e geri döneceğini açıklamıştı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ünal Aysal; çok baba, çok efendi adam gerçekten. Konuşması bile farklı.
    Öbür yanda da Mehmet Helvacı gibi biri var. Sürekli birilerini suçlayan, artis artis konuşan.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal'ın karşısında kimse duramaz bu saatten sonra, Mehmet Helvacı dediğin gibi kendi şovunu yapıyor. Adnan Polat'ın yönetimindeyken yaptıkları hiç etik değildi. Ünal Aysal tam bize uyan başkandır. Şu konuşmalara bakın yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mehmet Helvacı'nın listesi belli oldu

21 Nisan 2011 16:32 | NTVSpor.net
    7-14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Galatasaray başkanlığı için seçime girecek olan Mehmet Helvacı'nın listesi belli oldu.

Galatasaray başkan adaylarından Mehmet Helvacı'nın yönetim kurulu listesi son şeklini aldı. Helvacı'nın Divan Kurulu Başkanlığı'na sunduğu listede şu isimler yer alıyor:
    MEHMET HELVACI'NIN LİSTESİ
    Başkan:
    Mehmet Helvacı
    Yönetim Kurulu: Münir Hamamcıoğlu, Dursun Buğra, Vedat Eşkinat, Suat Ertem, Doğan Yalçınkaya, Ahmet Aykut, Şerif Kaynar, Atilla Kınay, Mecit Çetinkaya, Nedim Ölçer,
    Yedekler: Selim Sanver, Murat Yücaoğlu, İbrahim Okumuş, Serdar Ciner, Giray Güngör
    Galatasaray başkan adaylarından Ünal Aysal'ın listesi de kısa süre önce belli olmuştu. Abdürrahim Albayrak, Ünal Aysal'ın listesinden seçime giriyor. Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de Ünal Aysal'ın listesinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Listelere baktığımızda Aysal daha ağır basıyor.Camia ve taraftar Aysal'ı istiyor.İnşallah başkan olucaktırda.Eğer bir kaza olurda Helvacı başkan seçilirse işler karışır.Taraftar indirir o koltukdan o adamı.
    Last edited by C h A o S : 21.Nisan.2011 at 19:09

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helvacı kaç oy alacak gerçekten merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Başkan adaylığı için son 40 dakika..

Aysal ve Helvacı aday görüküyor..Kıran'ın listesi acaba verildimi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Başka aday çıkmaz gibime geliyor..

Kesinleşen 3 aday var..

Helvacı ve Turgay iddiaya girmiş..Hangimiz fazla oy alacak diye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turgay Kıran daha fazla alır her türlü, nesine girmişler acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Turgay Kıran’ın listesinde şu isimler bulunuyor; Cenab Yener, Ömer Tümay, Serol Acarkan, Orhan Sürek, Metin Öztürk, Pelin Atılgan Çobanoğlu, Ahmet Özdoğan, Emel Çabukoğlu, Ozan Korkut, Tuncer Hunca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turgay Kıran adeta damdan düşer gibi aday oldu, listesindekileri de tanımıyorum açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Polat seçim kararını mali ibrasızlıktan dolayı almadı.Mahkemenin verdiği karar ibrasızlık üzerine verilmiş bir karar.Yani Polat eğer manevrasını ibrasızlık yüzünden seçime gittim şeklinde yapmışsa o zaman seçim iptal olur...
    Polat hukukçularla toplantıya girmiş.Bugün belli olur durum...
    Last edited by Emurafu : 21.Nisan.2011 at 19:33

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Seçim iptal olmuş...NtvSpor alt yazı geçti...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Seçim iptal olacak mı?

21 Nisan 2011 18:19 | NTVSpor.net
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a olağanüstü genel kurula gidilmemesi kararını bildirdi. Karar, saat 17.00'de kulübe elden teslim edildi.

Galatasaray'da 7-14 Mayıs'ta düzenlenecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a doğru 3 başkan adayının listelerinin belli olduğu gün, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a olağanüstü genel kurula gidilmemesi kararını bildirdi.
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin bu kararının ardından Galatasaray'da yaşanan gelişmeler yeni bir boyut kazandı. Konuyla ilgili olarak NTV Spor Haber Müdürü son dakika gelişmelerini aktardı:
    "Çok sıcak bir gelişme. Galatasaray'da seçimin iptal olma ihtimali güçlenmeye başladı. Olağanüstü seçime gidilmemesi kararı saat 17.00'de Galatasaray Kulübü'ne elden teslim edildi. Bu karar, seçime gidemezsiniz demek. Şu anda Adnan Polat ve kulübün hukukçuları bu konuyu değerlendiriyor. Bu krizi masaya yatırıyorlar. Bu karar, seçimin iptali mi demek? Bunu ancak toplantının ardından kesin bir şekilde öğreneceğiz."

Galatasaray başkan adaylarının kesin listeleri

21 Nisan 2011 17:23 | NTVSpor.net
    7-14 Mayıs’ta olağanüstü genel kurula gidecek olan Galatasaray’da 3 başkan adayı; Ünal Aysal, Mehmet Helvacı ve Turgay Kıran’ın seçim listeleri belli oldu. Oldukça hareketli bir gün geçiren Galatasaray’da başkan Adnan Polat, Genel Kurul Üyeleri tarafından 250 imzayla aday olarak gösterildi ancak NTV Spor’a konuşan Polat “yokum” dedi.

Galatasaray seçime gidiyor ve bu süreçte oldukça hareketli saatler yaşanıyor. 7-14 Mayıs'taki Olağanüstü Genel Kurul'a doğru adaylıklarını bir bir açıklayan Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinin merakla beklenen listeleri de belli oldu.
    Bu arada gün içerisinde NTV Spor'a konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, merakla beklenen aday olup olmayacağı yönündeki sorunun cevabını verdi ve "Kesinlikle yokum" dedi. Mali Genel Kurul'da yaşananlara tepki veren Galatasaray Genel Kurul üyeleri ise 250 imzayla Adnan Polat'ı da başkan adayı olarak gösterdi.
    .::İŞTE GALATASARAY BAŞKAN ADAYI OLAN 3 İSMİN KESİN LİSTELERİ::.
    ÜNAL AYSAL'IN LİSTESİ
    Ali Dürüst
    Adnan Öztürk
    Aka Gündüz Özdemir
    Ali Gürsoy
    Refik Arkan
    Sedat Doğan
    Adnan Nas
    Semih Haznedaroğlu
    Mete Başol
    Celal Gürcan
    YEDEKLER: Ahmet Ocaklı, Abdürrahim Albayrak, Emir Sarıgül,Mehmet Cibara, Necati Demirkol
    MEHMET HELVACI'NIN LİSTESİ
    Münir Hamamcıoğlu
    Dursun Buğra
    Vedat Eşkinat
    Suat Ertem
    Doğan Yalçınkaya
    Ahmet Aykut
    Şerif Kaynar
    Atilla Kınay
    Mecit Çetinkaya
    Nedim Ölçer
    YEDEKLER: Selim Sanver, Murat Yücaoğlu, İbrahim Okumuş, Serdar Ciner, Giray Güngör
    TURGAY KIRAN'IN LİSTESİ
    Ahmet Özdoğan
    Emel Çabukoğlu
    Ozan Korkut
    Tuncer Hunca
    Orhan Sürek
    Metin Öztürk
    Pelin Atılgan Çobanoğlu
    Cenab Yener
    Ömer Tümay
    Serol Acarkan
    YEDEKLER: Gözde Büyükeroğlu, Zeynep Banu Dalaman, Mehmet Emir Oflaz, Murat Bekdik, Cemal Murat Akar

AKTAR ADAYLIKLARI ALDIKLARINI AÇIKLADI

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar: "Şu ana kadar elimize 3 aday ulaştı. Adaylarımızın listeleri 24 saat içerisinde gerekli taramalar yapıldıktan sonra kesinleşerek. Bir terslik çıkmasını beklemiyoruz. Listeler gerekli taramadan geçirildikten sonra Galatasaray'ın resmi sitesinde yayınlanacak." ifadelerini kullanarak adayların listelerini aldıklarını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Seçim iptal falan olmuyor..
    Divan kurulu başkanı kendide söyledi..Seçim yönetim kararı ile alındı..Genel kurul kararı ile alınmadı..

Polatın açıklaması

Ancak mevcut şartlarda devam etmek Galatasaray’a zarar vereceğinden, Yönetim Kurulu kararı ile 7 Mayıs 2011 günü, çoğunluk sağlanamayacağı için de 14 Mayıs 2011 günü kulübümüzün Seçim Genel Kurulu’nu yapma kararı aldık.

Mesaj Yetkileri