Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu.
Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.
Her iki takıma da tebrikler.
Edit : Şimdi aklıma geldi, maçı inceleyeyim biraz. Evren'i eski formunda görmek beni mutlu etti. Fena oynamadı. Rado da harika bir oyun çıkardı diyebiliriz. Andric ve Tutku her zamanki gibi hücumda efektiflerdi. Fenerbahçe'de ise Tomas ve Ömer'in iyi oyunu, Oğuz'un pota altındaki savaşçılığı ve Emir'in maç boyu berbat olmasına rağmen dördüncü çeyreğin sonlarına doğru attığı el üstünden üçlük galibiyette etkiliydi.
Hakem konusuna girmeyeceğim. Artık sportif olaylarda hakemleri konuşmak istemiyorum. Sürekli hata yapıyorlar çünkü. Herkesi doğramakta üstlerine yok.
Edit 2 : Yine aklıma geldi. Sertaç Şanlı bugün aldığı süreyi fena değerlendirmedi. Yine geçtiğimiz maçlarda da fena oyunlar oynamadı. Buraların bu konularda en tecrübelisi Hakan Abi'ye izlediği kadarıyla Sertaç'ı nasıl değerlendirdiğini sormak isterim. Tecrübesini yansıttığı değerli yorumlarını merak ediyorum.
Hehehe, birazcık spor programı sunucusu gibi oldum.![]()

Alıntılı Yanıtla