1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM"
    22.Nisan.2011 15:45

Bobo, önemli açıklamalarda bulundu.

Bobo yaptığı açıklamalarda;

“KİMİN OYNAYACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL”
    "Futbol sonucu risklerle oluşan bir oyun ve önümüzde çok önemli maçlar var. Bunlardan biri de tabii ki kupa finali. Almeida sakatlandı. Almeida’nın haricinde şu anda oynayabilecek ben ve Nobre var. Kimin oynayacağı önemli değil ancak finali bizim kazanmamız önemli."

“CİDDİ BİR SAKATLIK YAŞADIM”
    Lige iyi başladım. Ancak daha sonrasında çok ciddi bir sakatlık yaşadım. Bu sakatlık neticesinde de uzun süre takımdan ayrı kaldım. Tabii sakatlıktan çıktıktan sonra tekrar takıma girmek kolay olmadı. Ligin ikinci yarısında çok fazla şans bulamadım.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
    "İstanbul BŞB karşılaşması zor geçecek. Özellikle tek maç olması bunu daha da güzel hale getirecek. Bu sene İstanbul BŞB ile oynadığımız iki karşılaşmayı da kaybettik. Bundan ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin de bunun bilincinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Şu anda tek düşünmemiz gereken bu maçı kazanmamızdır. Tek maç olduğu için daha da önemli. Kazanmak zorundayız."

“BEŞİKTAŞ’TA KALACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”
    Önümüzdeki sene de Beşiktaş’ta olacağımı düşünüyorum. Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. 5 senedir buradayım ve 5 tane kupam var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve Beşiktaş'ta kalmak istiyorum.

BOBO'NUN FOTO GALERİSİ

"ÇOK MUTLU GÜNLER GEÇİRDİM"
    "Beşiktaş’a gelmeden önce 1-2 sene Brezilya’da futbol oynadım. Beşiktaş’a 20 yaşında geldim. Çok mutlu günler geçirdim. Şu ana kadar benimle yapılmış bir görüşme yok fakat görüşme yapıldıktan sonra burada kalmak isterim."

“BENİ MUTLU EDER”
    "Türk pasaportuna sahip olmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

- LİGTV -

Anıl inşallah kazanırız o zaman kardeşim ne diyeyim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post

“BENİ MUTLU EDER”
    "Türk pasaportuna sahip olmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

- LİGTV -
    Bence de aralarında büyük fark yok, ama açıkcası olayın bu kısmı beni daha çok ilgilendiriyor. Türk statüsünde bir forvet takımı kontenjan açısından çok rahatlatır.

Mesaj Yetkileri