Sayfa 8 / 220 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Yabancılar konusunda karar sezon sonu"

12 Nisan 2011 17:11 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yabancı oyuncuların durumuna sezon sonunda karar vereceklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, siyah-beyazlı takımda yabancı oyunculara yönelik revizyona gidileceği yönündeki iddiaların şu an için doğru olmadığını belirterek, "Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam etmek zorundayız. Sezon sonunda değerlendirmeler yapılır" dedi.
    Fevziye Mektepleri Işık Okulları'nın düzenlediği '2. Spora Işık Tutanlar' ödül törenine katılan Tayfur Havutçu, törenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağına ilişkin soru üzerine, kendisine güvendiğini vurgulayan genç teknik direktör, "Görev verilirse iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Şu an iki hedefimiz var. Türkiye Kupası'nı kazanmak ve ligi en iyi yerde bitirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.
    Yabancı oyunculara yönelik revizyona gidileceği söylentilerinin hatırlatılması üzerine Havutçu, "Şu an böyle bir şey yok. Sezon sonuna kadar bu kadroyla devam edeceğiz. Yönetimimizle her zaman irtibat halindeyiz. Sezon sonunda değerlendirmeler yapılacak. Bu doğrultuda transferler yapılır. Beşiktaş'ta transfer her zaman yapılır" ifadesini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Tayfur ile devam etmek istiyoruz"

14 Nisan 2011 15:11 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, en büyük arzularının futbolculara Beşiktaşlılık duruşunu gösterebilecek bir teknik adamla çalışmak olduğunu söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim olarak takımın başında Tayfur Havutçu'yu görmek istediklerini söyledi.
    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Adidas ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirören, kendisinin ve yönetici arkadaşlarının en büyük arzusunun bu olduğunu belirterek, ''Hocamıza ilk gün görevi tebliğ ettiğimizde beklentilerimizi ilettik. Bu beklentileri karşılayacağına inanıyoruz. Hocamızın karakterini çok iyi biliyoruz. Kendisiyle uzun zamandır çalışıyoruz. Kendisi başarıyı yakalayacağına inanmasaydı görevi kabul etmezdi'' dedi.
    Sezon sonunu beklediklerini kaydeden başkan Demirören, ''En büyük arzumuz Beşiktaş'ın içinden gelmiş, Beşiktaşlı olan, Beşiktaşlılık duruşunu futbolculara yansıtan hocayla devam etmek. Sezon sonunda oturup her şeyi konuşacağız'' dedi.

OYUNCULARIN DURUMU
    Takımdaki yabancı oyuncularla ilgili çıkan transfer haberleri konusundaki soruyu yanıtlayan Yıldırım Demirören, şunları söyledi:
    ''Bize resmi teklif gelmedi. Zaten oyuncularımız açıklamalarında burada mutlu olduklarını söylüyorlar. Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Ancak biri gelip gitmek istediğini söylerse değerlendiririz. Verimsiz yapılan işten verim alınacağına inanmıyorum. Hiçbir futbolcumuz 'Gitmek istiyorum' diye gelmedi.''
    Bobo konusunda da açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı kulübün başkanı, ''Bobo'nun sözleşmesi bitiyor. 5 senedir Beşiktaş'ta. Katkıları ortada. Beşiktaş'ın çocuğu oldu. 19 yaşında geldi 25 yaşına kadar burada. Kendisiyle devam etmeyi düşünüyoruz. Oturup konuşacağız. İllaki kalacak ya da gidecek diye bir şey yok'' diye konuştu.
    Takımın performansı konusunda görüşlerini aktaran Yıldırım Demirören, ''Düşüş yaşadığımız bir gerçek. Her takımda olabilir. Özellikle ikinci yarıda kamuoyu bu takımın 17'de 17 yapacağını söylüyordu. Biz demedik. Ama takımın başarılı olacağına inanıyordum. Dünya sıralamasında 26. sırada olan tek Türk takımı Beşiktaş. Türkiye tarihinde Avrupa'da belki de 50 maç oynayan tek takım Beşiktaş. Avrupa kupasında Beşiktaş'ın rekorunu kıran bu takım. Başarısızlıkta dış etkenlerin olduğuna inanıyoruz. Yıldızlarımız burada kalacak. İlave yıldızlar muhakkak gelecek'' diye konuştu.

MOURİNHO İLE GÖRÜŞMESİ
    Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho ile görüşmesi konusundaki soruyu ise Demirören, şöyle yanıtladı: ''Kendisiyle toplantım işle ilgili değildi. Beşiktaş ile ilgili görüşmeler yaptık. Kendisi dünyanın en iyi 3 hocasından biri. Bana göre en iyisi. Beşiktaş ve oyuncularıyla ilgili 2 görüşme yaptık. Muhakkak ondan aldığımız güzel bilgileri hem hocamızla, hem yönetici arkadaşlarla paylaşarak değerlendireceğiz. Mourinho değerli önerilerde bulundu.''
    İspanyol futbolcu Guti'nin gidip gitmeyeceği sorusu üzerine Yıldırım Demirören, ''Guti cuma günü yöneticimiz Cengiz Zülfikaroğlu aracılığıyla mesaj iletti. Çıkıp basın toplantısı yapalım diye. Ben veya yönetici arkadaşlarımız Guti'nin gitmeyeceğini söylediğimizde inanmıyorsunuz. Guti söyleyince mi inanacaksınız'' dedi.

STAT KONUSU
    Yıldırım Demirören, Fiyapı İnönü Stadı'nın yeniden yapımı konusunda kendilerine destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    Projenin anıtlar kuruluna gittiğini hatırlatan Demirören, şunları söyledi: ''Anıtlar Kurulu'na giden sadece Beşiktaş'ın dosyası değil. Beşiktaş bölgesini ilgilendiren 11 proje gitti. Onay Anıtlar Kurulu defterine işlendi. Kültür ve Turizm Bakanımız nedenini bir türlü anlamadığımız şekilde projeyi bekletiyor. Karar alındı. 5 sene sonra da bir ay sonra da aynı şekilde proje çıkacak. Bu stat 35 sene daha Beşiktaş'ın olacak. Yeni teknolojiyle yapalım, kayma durumu varsa bunu bu şekilde engelleyelim. Güzel hale getirelim. Dünyanın en güzel konumuna sahip bir yerde adından söz ettirecek bir stat haline getirelim. Devletimizden sadece izin konusunda destek bekliyoruz. Finansmanı ve projesi hazır. Kendimiz yapacağız. Anıtlar Kurulu Türkiye'de özellikle İstanbul'da tarihi değerlere en önem veren makam. Bu kurul neye izin verirse onu yapacağız. Kültür merkezi de yapılacak. Bakanımıza statla ilgili yanlış bilgi verildiğine inanıyorum.''
    Beşiktaş'ı sevindirecek bilginin mutlaka geleceğini kaydeden Yıldırım Demirören, ''Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor statlarını yaptı. Trabzonspor ve Sivasspor yapıyor. Beşiktaş'ın da stadını istemesi en doğal hakkı. Kimsenin üzülmeye ya da kırılmaya hakkı yok. Tribünlerde yapılanları ben de onaylamıyorum. Ama bir kırgınlık var ve birikim olarak bakanımızın algılamasını rica ediyorum. Kayma korkusu varsa zaten kayacak. Bu taraftar orada oldukça zıplayacak. Yeni teknolojiyle yapalım ki bakanımızın kayma tereddütünü ortadan kaldıralım. Mühim olan başbakanımızın bu işin başından itibaren desteklemesidir. Biz yarın yıkmaya hazırız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu stad izni için hala neyi bekletiyor bakan bey anlayabilmiş değilim. Diplomaside de mi arka plandayız yani nedir ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Guti NTVSpor'a konuştu!

14 Nisan 2011 18:47 | NTV Spor ve Ajanslar
    Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, NTVSpor'a özel yaptığı açıklamada, Real Madrid ile Barcelona arasında hafta sonunda oynanacak karşılaşmadan daha çok, Kral Kupası finalinin daha çekişmeli geçmesini beklediğini belirtti.

Yıllarca Read Madrid formasını giyen Beşiktaşlı futbolcu Guti, Real Madrid ile Barcelona arasında hafta sonunda oynanacak karşılaşmadan daha çok, gelecek hafta içinde oynanacak Kral Kupası finalinin çekişmeli geçeceğini söyledi.

"KRAL KUPASI FİNALİ DAHA ÇEKİŞMELİ GEÇER"
    NTV Spor'a özel açıklamalarda bulunan Guti, hafta sonunda zorlu bir karşılaşma oynanacağını dile getirerek, ''Ancak, Barcelona ligde 8 puanlık fark yaptı. Ligde biraz daha önde oldukları gözüküyor. Bence Kral Kupası finali, pazar günkü maça göre daha önemli. O karşılaşma daha çekişmeli olacaktır'' dedi.

"NOU CAMP'DA 2-0 KAZANDIĞIMIZ MAÇI UNUTAMAM"
    Real Madrid'de forma giyerken Barcelona ile oynadıkları ve unutamadığı maçın sorulması üzerine İspanyol futbolcu, ''Avrupa kupalarında yarı finalde Barcelona ile eşleşmiştik. Noucamp'da 2-0 galip gedik. Daha sonra da iç sahada kazanıp, Alman ekibi Bayer Leverkusen ile final oynamıştık. Deplasmanda kazandığımız o maçı unutamıyorum'' şeklinde konuştu.

"REAL TAKIM OYUNU OYNARSA KAZANIR"
    Tüm Madrid'liler gibi kendisinin de Real Madrid'in tüm maçları kazanmasını dilediğini belirten Guti, "Bir Madrid'li olarak, Real'in tüm maçları kazanmasını diliyorum elbette. Barcelona'da da tabii ki çok önemli isimler var. Messi ve Iniesta çok tehlikeli. Real Madrid takım oyunu oynarsa kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

'Baba Hakkı' anıldı..

Beşiktaş Kulübü'nün efsane isimlerinden, ''Baba'' lakaplı Hakkı Yeten, ölümünün 22. yıldönümünde İstanbul'daki mezarı başında anıldı.

Siyah-beyazlı kulübe futbolcu, teknik direktör ve başkan olarak hizmet eden Hakkı Yeten için Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Törene, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Kulüp Derneği Genel Koordinatörü Levent Çifter, divan ve müze kurulu üyeleri ile Hakkı Yeten'in ailesi ve sevenleri katıldı.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, anma törenine çelenk gönderdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

DÜNYA DEVİ CENK GÖNEN´İ İZLİYOR!..
    Beşiktaş´ın Denizlispor´dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki genç kaleci Cenk Gönen bir dünya devinin radarına takıldı.

Siyah-beyazlı formayla çıktığı maçlarda sergilediği performans ve yaptığı kurtarışlarla kısa sürede taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan Cenk Gönen´in Manchester United´ın kaleci adayları arasında olduğu öğrenildi.

İngiliz yetkililerin Cenk´i bazı maçlarda takip ettikleri ve genç kaleciyi sezon sonuna kadar izlemeye devam edecekleri de gelen diğer bilgiler arasında.

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER

*Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. Kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

DEMİRÖREN'DEN MEDYA ATAĞI

20.Nisan.2011 17:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, medya sektörüne de adım attı.

Demirören-Karacan ortaklığı, Doğan Gazetecilik bünyesindeki Milliyet ve Vatan gazetelerini alma konusunda anlaştı. Anlaşma uyarınca Milliyet 47.96, Vatan 26 milyon dolara satılacak.

Doğan Yayın'dan yapılan açıklamada, Milliyet ve Vatan gazetelerinin Yıldırım Demirören-Ali Karacan ortaklığına satışı konusunda mutabakata varıldığı belirtildi.

Doğan Gazetecilik A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, ''Şirketimiz bünyesinde yayınlanmakta olan Milliyet Gazetesi'ne ait tüm marka ve isim hakları ile internet sitesi alan adlarının (www.milliyet.com.tr) KDV dahil 47 milyon 960 bin ABD Doları bedel üzerinden; şirketimizin 129 milyon TL sermayesinde yüzde 99,99 oranında pay sahibi olduğu ve bünyesinde Vatan Gazetesi'nin tüm marka ve isim hakları ile internet sitesi alan adlarını barındıran Bağımsız Gazeteciler Yayıncılık A.Ş'de sahip olduğumuz beheri 100 TL nominal değerli 1 milyon 289 bin 996 adet hisse senetlerinin tamamının 26 milyon ABD Doları bedel üzerinden, Demirören ve Karacan Grubu'nun ortak girişim şirketi DK Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş'ye satışı konusunda, Şirketimiz ile DK Gazetecilik ve Yayıncılık A.Ş. arasında genel esaslarda mutabakat sağlanmıştır'' denildi.

- HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yakışır başkanıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan iyi işler yapıyor iyi

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

ALMEIDA'DAN KÖTÜ HABER GELDİ
    21.Nisan.2011 12:37

Beşiktaş'ın dün akşam Gaziantepspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası rövanş karşılaşmasının 61.dakikasında sakatlanarak yerini Bobo'ya bırakan Almeida'nın ve dizinde darbeye bağlı bir şişme olan Necip Uysal'ın bugün MR'ı çekildi.

Konu ile ilgili HABER1903’e konuşan Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, yaptığı açıklamada;
    " Almeida'nın sağ kasığında ikinci derece yırttık tespit edildi. Özel tedavilerle Ziraat Türiye kupaı final maçına yetiştirmeye çalışacağız. Necip Uysal'da ise ödem oluştu. Uysal'ın Beşiktaş'ın Spor Toto Süper ligin 30.haftasında oynanacak olan Konyaspor mücadelesinde oynayıp oynamayacağı maç saatinde netlik kazanacak." dedi.
    - HABER1903 -

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta Almeida şoku!

21 Nisan 2011 14:21 | NTV Spor
    Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Beşiktaş'a almeida'dan kötü haber geldi. Portekizli golcü, 3 hafta sahalardan uzak kalacak...

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta forma giyemeyecek.
    Gaziantepspor ile oynanan maçın 2. yarısında sakatlanarak sahayı terk eden Hugo Almeida'nın kasığında ikinci derecede yırtık tespit edildi.
    Yaklaşık 3 hafta futbol oynayamayacak olan Portekizli yıldız, buna karşın 11 Mayıs'ta Kayseri'de oynanacak kupa finaline yetiştirilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Halbuki oyundan çıktığında çokta bişeyi yok gibiydi. Üzüldüm sakatlanmasına ama Bobo var

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yahu ben İBB den acayip tırsıyorum İnşallah alabilir bizimkiler kupayı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok rahatım abi..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ibb istiyordum bende.güzel oldu güzel yılların intikamını alcaz inşallah
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

doğrumudur yalanmıdır bilmiyorum ama Beşiktaşın facebook sayfasında yazıyordu paylaşmak istedim

Beşiktaş J.K.
    Ersan Gülüm: Eğer beni Beşiktaş’a satmazlarsa giderim Adanaspor da sözleşmemin bitimine kadar oynarım. Sonra da bedava Beşiktaş’a dönerim”
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"BEŞİKTAŞ'TA KALMAK İSTİYORUM"
    22.Nisan.2011 15:45

Bobo, önemli açıklamalarda bulundu.

Bobo yaptığı açıklamalarda;

“KİMİN OYNAYACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL”
    "Futbol sonucu risklerle oluşan bir oyun ve önümüzde çok önemli maçlar var. Bunlardan biri de tabii ki kupa finali. Almeida sakatlandı. Almeida’nın haricinde şu anda oynayabilecek ben ve Nobre var. Kimin oynayacağı önemli değil ancak finali bizim kazanmamız önemli."

“CİDDİ BİR SAKATLIK YAŞADIM”
    Lige iyi başladım. Ancak daha sonrasında çok ciddi bir sakatlık yaşadım. Bu sakatlık neticesinde de uzun süre takımdan ayrı kaldım. Tabii sakatlıktan çıktıktan sonra tekrar takıma girmek kolay olmadı. Ligin ikinci yarısında çok fazla şans bulamadım.

“KAZANMAK ZORUNDAYIZ”
    "İstanbul BŞB karşılaşması zor geçecek. Özellikle tek maç olması bunu daha da güzel hale getirecek. Bu sene İstanbul BŞB ile oynadığımız iki karşılaşmayı da kaybettik. Bundan ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Herkesin de bunun bilincinde olduğunu tahmin edebiliyorum. Şu anda tek düşünmemiz gereken bu maçı kazanmamızdır. Tek maç olduğu için daha da önemli. Kazanmak zorundayız."

“BEŞİKTAŞ’TA KALACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM”
    Önümüzdeki sene de Beşiktaş’ta olacağımı düşünüyorum. Beşiktaş’ta kalmak istiyorum. 5 senedir buradayım ve 5 tane kupam var. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve Beşiktaş'ta kalmak istiyorum.

BOBO'NUN FOTO GALERİSİ

"ÇOK MUTLU GÜNLER GEÇİRDİM"
    "Beşiktaş’a gelmeden önce 1-2 sene Brezilya’da futbol oynadım. Beşiktaş’a 20 yaşında geldim. Çok mutlu günler geçirdim. Şu ana kadar benimle yapılmış bir görüşme yok fakat görüşme yapıldıktan sonra burada kalmak isterim."

“BENİ MUTLU EDER”
    "Türk pasaportuna sahip olmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

- LİGTV -

Anıl inşallah kazanırız o zaman kardeşim ne diyeyim

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    doğrumudur yalanmıdır bilmiyorum ama Beşiktaşın facebook sayfasında yazıyordu paylaşmak istedim

Beşiktaş J.K.
    Ersan Gülüm: Eğer beni Beşiktaş’a satmazlarsa giderim Adanaspor da sözleşmemin bitimine kadar oynarım. Sonra da bedava Beşiktaş’a dönerim”
    Mehmet Topuz da diyordu aynisini

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe deki sözleşmesinin sonunu beklediğini düşünüyoruz ve bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

biz topuzu isterken fener zaten devredeydi ve topuz böyle demedi Beşiktaşla anlaştığını sadece Beşiktaşta oynamak istediğini belirtmişti yoksa şöyle yaparım böyle yaparım diye bi yaptırım koymamıştı ayrıca o kutsal formayı bi kere giymekle olunmuyor Beşiktaşlı.taraftarın önüne bi kere bile Beşiktaşlı mehmet olarak çıkmadan fenerin anlaştığı bi topçu ama ersanda olaylar biraz farklı ersan bizde milli takıma kadar yükseldi o çıtayı aştı.ve yaklaşık 3-4 aydır sürekli kalmak istediğini gitmek istemediğini belirtiyor.fenerli arkaşadaşlar yanlış anlamasın mehmeti bende severim ama iyiki gelmemiş
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta "dalya" heyecanı

22 Nisan 2011 11:17 | NTV Spor ve Ajanslar
    Siyah-beyazlı takım bu sezon şu ana dek yaptığı resmi maçlarda 95 gol atarken, kalan karşılaşmalarda 5 gol daha attığı takdirde "dalya" diyecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde rövanş maçında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan ve ilk maçtaki avantajıyla finale çıkan Beşiktaş'ta dalya heyecanı yaşanıyor.
    Bu sezon Spor Toto Süper Lig'in yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda birden mücadele eden siyah-beyazlı ekip, şu ana dek 52 resmi maç yaparken 95 gol attı.
    Ligde 29 maçta rakip filelere 44 gol bırakan Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 14 mücadelede 27 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 9 karşılaşmada 24 gol attı.
    Resmi maçlarda toplam 95 gol atan ''Kara Kartallar'', kalan maçlarda 5 gol attığı takdirde bu sezon resmi karşılaşmalarda 100 gol barajını yakalayacak.
    İLK HEDEF KONYASPOR
    Ligde geride kalsa da Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkma başarısı gösteren Beşiktaş'ta ''Dalya'' için ilk hedef Konyaspor maçı olacak.
    Spor Toto Süper Lig'de 25 Nisan Pazartesi günü 30. haftada deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek siyah-beyazlı ekip, bu karşılaşmada 5 gol attığı takdirde 100. golüne ulaşacak.
    Beşiktaş, bu maçta bunu başaramaması halinde dalya için Galatasaray ile oynayacağı derbi maçıyla birlikte diğer karşılaşmaları bekleyecek.
    EN GOLCÜ BOBO
    Beşiktaş'ın 95 gol attığı 2010-2011 sezonun en golcüsü şu ana dek Brezilyalı futbolcu Bobo oldu.
    Özellikle ligin ilk yarısında sürekli şans bulan Bobo, bu sezon takımına toplam 16 gol kazandırdı. Siyah-beyazlı futbolcu, ligde 8 gol atarken, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 4'er gol attı ve 16 gole ulaştı.
    GUTİ'NİN GOLLERİ PENALTIDAN
    Siyah-beyazlı ekipte Bobo'dan sonra en golcü oyuncu İspanyol yıldız Guti oldu.
    Sezon başında Real Madrid'den Beşiktaş'a gelen Guti, bu sezon şu ana dek 11 gol atarken, bunların 6'sını penaltıdan attı. Ligde 7 gol kaydeden İspanyol oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde 1 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol sevinci yaşadı.
    DİĞER EN GOLCÜLER NOBRE, QUARESMA, ALMEİDA VE SİMAO
    ''Kara kartallar''ın 95 golüne Bobo ve Guti'nin dışında Nobre, Quaresma, Almeida ve Simao katkıda bulundu.
    Guti ile birlikte Beşiktaş'ın bu sezonki en önemli transferlerinden biri olan Quaresma ile tecrübeli oyuncu Nobre takımlarına 9'ar gol kazandırdı.
    Devre arasında transfer edilen Portekizli futbolculardan Almeida 7 ve Simao da 6 gol atma başarısı gösterdi.
    2 GOL RAKİPLERDEN
    Beşiktaş'ta kadrodaki futbolcuların yanı sıra 2 gol de rakip oyuncuların ayağından geldi.
    Spor Toto Süper Lig'de Fiyapı İnönü Stadı'nda yapılan Konyaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarında rakip takım oyuncuları kendi kalelerine attıkları golle siyah-beyazlı ekibe katkı sağladılar.
    Beşiktaş'ın Konyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta takımın 1 golünü Holosko atarken, diğer golü ise Konyasporlu Kere kendi kalesine attı. İstanbul'da Kardemir Karabükspor ile oynanan ve 1-1 berabere kalınan karşılaşmada ise konuk ekip oyuncusu Deumi kendi kalesine gol atan oyuncu oldu. Ancak Beşiktaş bu iki maçtan da berabere ayrılarak sadece 2 puan alabildi.
    BEŞİKTAŞ'IN 95 GOLÜ
    Siyah-beyazlı takımda Bobo, Guti, Quaresma, Nobre, Simao ve Almeida dışında 14 oyuncu 95 gole katkıda bulundu.
    Beşiktaş'ta 95 gole katkıda bulunan oyuncular şöyle:
    Golcüler Lig Avrupa Kupa Toplam
    ------------------------------------------------------------------
    Bobo 8 4 4 16
    Guti 7 1 3 11
    Nobre 6 1 2 9
    Quaresma 2 5 2 9
    Almeida 3 - 4 7
    Simao 3 - 3 6
    Holosko 2 4 - 6
    Nihat - 4 - 4
    Ekrem 3 1 - 4
    Hilbert 1 1 1 3
    İbrahim Toraman 3 - - 3
    Ernst 1 2 - 3
    Delgado - 2 - 2
    Necip 1 1 - 2
    Fernandes - - 2 2
    Zapotocny - 1 - 1
    Fink - - 1 1
    İsmail 1 - - 1
    Aurelio - - 1 1
    Ali Kuçik 1 - - 1
    Sivok - - 1 1
    ------------------------------------------------------------------
    Toplam 42 27 24 93

Not: Beşiktaş'ın 95 golünden ikisini Konyasporlu Kere ve Kardemir Karabüksporlu Deumi kendi kalelerine attı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bobo aylardır doğru düzgün gol atmadığı halde 16 golde şu an. Adam iyi atıyor ya. Biraz formunu yakalasa seneye Almeida ile birlikte birbirlerini çok fena tamamlayacaklar ama neyse..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bobo aylardır doğru düzgün gol atmadığı halde 16 golde şu an. Adam iyi atıyor ya. Biraz formunu yakalasa seneye Almeida ile birlikte birbirlerini çok fena tamamlayacaklar ama neyse..
    Ben halen Bobo'nun Almeida'dan daha iyi oyuncu oldugunu düsünüyorum, oynadikca daha iyi oynuyor. Yillardir bir tek Bobo'muz vardi Delgado, Ricardinho, Tello vs vs.. gelip gecti ama Bobo hep formunu korudu ve asagi yukari hep ayni oranda gol atti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben ikisinide istemiyorum boboyu severim ama daha iyilerini alabiliriz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ben halen Bobo'nun Almeida'dan daha iyi oyuncu oldugunu düsünüyorum, oynadikca daha iyi oynuyor. Yillardir bir tek Bobo'muz vardi Delgado, Ricardinho, Tello vs vs.. gelip gecti ama Bobo hep formunu korudu ve asagi yukari hep ayni oranda gol atti.
    Ya aslında aralarında dağlar kadar fark yok bence. Hani ikisinin de birbirine göre artıları var. Dediğin doğru Bobo bu zamana kadar gelen her hocaya kendisini kabul ettirdi daima ilk 11 oyuncusu olabildi. Tabi bunda henüz 20 yaşında buraya gelmesinin ve o yaştan itibaren 15 gol ortalamasıyla oynamasının büyük etkisi var. Ama Almeida'ya oranla belirgin bir üstünlüğü yok bence..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post

“BENİ MUTLU EDER”
    "Türk pasaportuna sahip olmak istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

- LİGTV -
    Bence de aralarında büyük fark yok, ama açıkcası olayın bu kısmı beni daha çok ilgilendiriyor. Türk statüsünde bir forvet takımı kontenjan açısından çok rahatlatır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

BOBO'DAN ÜZÜCÜ HABER
    23.Nisan.2011 14:03

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Bobo, kasığında yaşadığı sorun yüzünden Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Bugün Maslak Acıbadem Hastanesi’nde MR’ı çekilen Bobo’nun sol kasığında zorlanmaya bağlı ödem tespit edildi. Golcü oyuncunun Konyaspor maçında görev yapamayacağını belirten Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Brezilyalı futbolcuyu Galatasaray maçına yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Beşiktaş Resmi İnternet Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yine mi Nobre ? :/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef öyle..

Nesil