Originally Posted by
sensiblex
Salona gidince kapıda maç biletlerinin 10 lira olduğuna dair yazı asıldığını gördük. Abdullah Paşaoğlu'nu hotel lobisi önünde görünce yanına gidip bu bilet fiyatlarını kimin belirlediğini sordum, dışarda bekleyen bir grup genç var, bunlar normalde beş lira verip maça girmiyor on lira hiç veremezler dedim.
Kendisi de bilet fiyatına şaşırdı, haberim yok yeni geldim, bu salondaki herhangi bir şeyde bizim yetkimizde yok zaten dedi, biletlerden falan bir gelirimiz olmadığı gibi salon kirasıydı falan üstüne para harcıyoruz diye federasyona bela okudu. Neyse onun yanından ayrılıp biz içeri girdikten sonra maçın başlamasına yakın vakitte bu Genç Fenerbahçelilerde içeri sokuldular.
Salona girince Fenerbahçe Acıbadem'in orta seviye maçlarındaki kadar bir seyirci kitlesi vardı. Cuma iş çıkışı trafiği yüzünden maça gelemeyen tanıdıklar da oldu. Taraftar gruplarından ise sadece FBD ile GFB organize gelmişti, tezahürat eden kitle içinde üç dört Grup CK üyesi de vardı, onun dışındakileri farkedemedim, etrafta dağınık halde oturan seyircilere rica edip hakem arkasına yerleşmek icap etti.
Yaklaşık 2000 civarı seyirci varsa, tezahürat eden kitle 100-150 kişi kadardı ama maçın ilk seti sonrasında efektif sayılırdı.
İlk set öncesi FBD'lilerin torbalarla getirdikleri küçük kornalar ve vuvuzelalarla yapılan gürültü takımın maça kötü girişiyle pek işe yaramadı.
Sürekli kulaklıkla eskişehir maçına kulak verdiklerinden önlerindeki maça konsantre olamayan bir sürü kişi vardı, iki maçın aynı vakitte olması sıkıntı yarattı. Ama maçların aynı zamanda bitişi ile yaşanan coşku ve takım önümüze gelirken hangisine sevinildiği anlaşılamayan karmaşa anı çok renkliydi. Maç sonu uzun süre oyunculara büyük ilgi gösterildi, birçoğu formalarını vererek resimler çektirerekten zorlukla ayrıldılar, Marshall soyunma odasına en son giden oldu, bütün minik hayranlarının resim imza isteklerini kırmadı. Bu sezon boyu erkekler maçlarında görmediğimiz tiplerin oyunculardan forma falan alabilmek için yırtınmaları gerçekten garip geliyor.
Salon boşaldıktan sonra dışarı çıkınca koç Castellani ile tebrikleştim, adamın sesi benden daha fazla kısılmıştı. Pazar günü işi bitirmenizi istiyoruz, ayrıca seneye bizimle kalırsanız çok iyi olur, koçluk tarzınız,hırsınız bizi çok memnun ediyor dedim. Yanındaki eşiyle beraber teşekkür etti, umarım kazancaz,bende kalmaktan memnun olurum dedi.
Abdullah Paşaoğlu ve Hakan Dinçay bize teşekkür ettikten sonra Abdullah Paşaoğlu koç ile eşini alıp evlerine bırakmak için arabayla ayrıldı.
Bizde aşağıda duran arabaya binip çıkıyorken, Arslan kapıda gözüktü, ona tezahürat edince yanımıza geldi, Filenin Şövalyeleri diye yaptırılan pankarta bayıldığını söyledi (FBD oyuncuların resimlerinin olduğu film afişi gibi bir pankart yaptırmıştı)