Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 28. You may not vote on this poll
-
Bucaspor kazanır
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Ölümümüz herhalde Fenerbahçe yüzünden olacak. Ya sevinçten ya üzüntüden ya da bu dengesizlik yüzünden birgün kalp krizi geçirip yığılacağız. Trabzon kaybetmiş maçı, kazanırsak liderliğe yükseliyoruz. Rakip ligin bana göre en zayıf takımı olan Bucaspor.
Maçtan önce ufak bir tedirginlik olsa da hepimiz rahatız ama öyle bir ilk 55 dakika izliyoruz ki sanki Fenerbahçe hedefsiz kalmış bu maça da öylesine çıkmışız gibi. Bucaspor artık küme düşmeyi kabullenmenin verdiği rahatlığıyla iyi kapanıyor ve kontralarla Fenerbahçe'yi zorluyor. 55. dakikadan sonra Gökhan'ın sağdan bindirmelerinin başlaması, penaltı golünden sonra takım ateşlendi ve sonucunda Kaptan, Kral, Komutan, General Alex'le tekrar maça tutunduk. Yaklaşık 1 senedir doğru düzgün forma giymeyen Güiza'nın ayağına gelen ilk topta golü bulması muhteşemdi. Santos da son noktayı koydu. İlk 55 dakikadaki takımla kalan 35 dakikadaki takımın aynı takım olduğuna inanmak çok güç.
Bu akşam bu maçın çok ilginç yanları vardı. Semih ileri uçta oynadığı 70 dakikada sıfır katkıyla oynarken sağ kanada geçince etkili olmaya başladı. Semih cezasahası golcüsü olmasına rağmen asıl bölgesinde başarılı olamıyor ve hiç alışık olmadığı sağ kanatta iyi işler yapıyor.
Bu akşam maçın yıldızı Alex'tir. Ancak Alex'ten sonra Emre attığı muhteşem gol ve ortasahadaki katkısıyla çok iyidi. Stoch oyuna girdikten sonra kendine hayran bıraktırdı. Aykut hoca Stoch'u daha erken oyuna almalıydı. Rakibi çözebilecek en etkili oyuncularımızdan biri Stoch'tur; dar alanda çok iyi adam eksiltiyor. Takıma eğer ısınırsa ben Stoch'un önünde çok parlak bir gelecek olduğunu düşünüyorum. Mehmet sahanın her yerindeydi, her zamanki gibiydi.
Bu maç hem bizlere hem de Trabzonspor'a önemli bir ders verdi. Dün Trabzonspor puan kaybedince Trabzon taraftarı 3 puan önde olmalarına rağmen şampiyonluk yarışından koptuklarını düşündüler. Bizler de artık önümüzde kalan 5 maçı da alıp şampiyon olacağımıza inanıyorduk ve bu maçın bu kadar zor olabileceğini tahmin etmedik. Ligin en zayıf takımı Fenerbahçe'yi bu kadar zorluyorsa kalan maçlarımızın hepsi birbirinden zor demektir. Fenerbahçe bu akşam kendi sahasında oynar gibi oynamasına rağmen bu kadar zorlandı. Durum 3-1'ken Buca 1 tane daha atabilse maçın dönmesi imkansız. Veya 2. golü 10 dakika daha geç bulsak yine dönmesi çok zor. Bu maçtan sonra hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzon'un kalan maçlarda puan kaybedebileceğini düşünüyorum. Bu maça kadar Trabzon'un da bizim de kalan haftalarda kayıpsız gidebileceğimizi düşünüyordum.
Emre'nin golü güme gitmesin. Son dönemlerde izlediğim en güzel gollerden biriydi.
Bucaspor'u da kendi takımımızı da tebrik ediyorum.
Mesaj Yetkileri