Rose'un Ayağı "Kötü Değil"
Chicago Bulls'un genç yıldızı Derrick Rose pazar günü sakatlığından dolayı sol ayağında bir aparat ile dolaştı ve ayağı için MR çekilmesi düşünülüyor.

Koç Tom Thibodeu, antrenör Fred Tedeschi'nin All-Star point guardın ayağının sakatlandığını ama şişliğin o kadar kötü olmadığını söylediğini söyledi.

Rose ayağını cumartesi günü ilk çeyreğin sonunda burkmuştu. Maçı 15 sayı 10 asistle tamamlayan Rose oyuna geri döndükten sonra, 16'ta 3 isabet oranıyla oynadı. Sanırız ki sakatlık onu biraz etkileyecek.

Rose pazar günü sakatlığı hakkında konuşmadı. Ama 5. maçta oynamak istediği ve Indıana'ya karşı seriyi fazla uzatmamak niyetinde olduğu belliydi.

NBATRKY

Billups, New York'ta Kalmak İstiyor

Play-off ilk turunda süpürülen New York Knicks’te sakatlığı nedeniyle play-off’larda katkı yapamayan Chauncey Billups, yeni sezonda da takımda kalmak istediğini söyledi.

Kontratındaki takım opsiyonunun kullanılması durumunda $14.2milyon kazanacak olan Billups, Madison Square Garden’da yaptığı açıklamada, “Takım arkadaşlarımla birlikte play-off heyecanını yaşamak isterdim. Takas olduktan burada fazla oynama şansı bulamadım. Ancak ben en az bir sezon daha bu oyuncularla birlikte forma giymeyi isterim” dedi.

New York Knicks’te 21 karşılaşmada 31.6 dakika süre alan 35 yaşındaki Billups, 17.5 sayı- 3.1 ribaund- 5.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

Kaynak : Basketbolseverler.com

Kobe'den Bir Başarı Daha!

Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant,NBA'in tüm zamanlarda en fazla playofflarda süre alan 4.oyuncusu oldu.Kobe Bryant,Los Angeles Lakers-New Orleans Hornets maçında 34 dakika sahada kalarak,NBA efsanelerinden Karl Malone'u geride bırakarak 4.sıraya yükseldi.
Kobe Bryant şu ana kadar playofflarda 7922 dakika sahada kaldı.Kobe'nin üzerindeki diğer 3 oyuncuya bakacak olursak:
1-Kareem Abdul Jabbar 8851
2-Scottie Pippen 8105
3-Shaquille O'Neal 8087
4-Kobe Bryant 7922
Aynı zamanda Kobe Bryant serinin 2-1 olduğu maçı 34 dk sahada kalarak 10/20 şut isabet oranıyla 30 sayı-6 ribaund-2 asist-3 top çalma ve 1 blokla tamamladı.