Quote Originally Posted by Revolution View Post
Eğer bu haber doğruysa Cana, Stancu, Pino kesinlikle kalmalı. Neill ve Kewell artık yaşlandıkları için giderlerse hayır demem.
Bence "kesin kalmalı" dediklerinin üçü de kesin gitmeli. Cana gereğinden fazla çift daldıgı için sürekli kart problemi yaşıyor. Stancu'da ben bir gelecek göremiyorum. Kaliteli kumaşı olan oyuncu hemen göze batar ama Stancu ne iyi koşabiliyor, ne adam eksiltebiliyor ,ne oyunun içinde devamlılığı var ne de son vuruşlarda etkili Pino takım oyuncusu değil. kalitesine lafım yok ama aşırı bencil. Bence Bizim Neill tarzı düşünen genç savaşçılara ihtiyacımız var

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
Neill ve Kewell'ın bence de artık zamanı geldi fakat güzel bir törenle uğurlanmalarını istiyorum. Taraftar bağrına bastıktan sonra gitsinler. Devrimin kurbanları olarak değil, Galatasaray'a vereceklerini verip, öyle gitmiş olarak anılmalarını istiyorum.

bence de ikisi de bu sezon hariç ellerinden geleni yaptılar ve başarılı da oldular. artık ayrılma vakti geldi...

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
Stancu'ya 5 milyon eurodan fazla verecek bi takim bulurlarsa satilsin yoksa kalsin. Neill hastasi olarak futbolu bizde birakmasini cok isterim Kewell'in da öyle.Baros kesinlikle kalmali. Zaten cok iyi yabanci oyuncu alacagimizi sanmiyorum bu dönemde. Bizim cok iyi yerli rotasyonuna ihtiyacimiz var ama hala Türklerden önce yabancilari gönderiyoruz.

Benim düsüncem;

Kaleci Ufuk haric diger ikisiyle

Defansta Serkan Balta Servet

Ortasahada m.sarp, Aydin, Ayhan, Baris ile kesinlikle yollar ayrilmali

Yabancilardan eger yerlerine iki gömlek üstü oyuncular alinacaksa Insua, Kewell, Neil ve Stancu'yla yollar ayrilabilir.

Ha diyeceksiniz ki ne kaldi takimdan geriye zaten yabancilarin cogu haric bu oyuncularin 2 yildir takima hic bir katkisi olmadigi gibi cok seyler de götürdüler.

Umarim Gerets ve Luce'den biri gelir benim gönlüm Lucescu'dan yana. Lucescu=sampiyonluk.
Stancu kesinlikle eğer talip bulunursa gönderilsin.... saydıgın yerlilerin çoğğu zaten sezon sonu yolcu.