Uzun zaman sonra böyle bir maç izlemek müthiş oldu. 1 puan önde olan rakip Çiğili, Adnan Menderes'e geldi. 14-15 bin civarında stadta olan taraftar, etraftaki tüm çatılar dolu, dışarıda kalan insanlar. Ben böyle bir atmosferi daha önce Aydın'da görmemiştim. Zor oldu ama çok güzel oldu. Güneş çarptı beni maçta o derece bir sıcak vardı ama müthiş mücadele etti oyuncular. 85. dkda gelen golle birlikte az daha yan hakemi bayıltıyodum şişe atarakSon anda elimden aldılar şişeyi. O yan hakem maçta 2 tane penaltımızı yiyen hakemdi. Herşeye rağmen, TFFye rağmen, Hakemlere rağmen artık " Aydınspor 1923 Şampiyo... " . Son harfi koymak için sadece 1 hafta kaldı. Puan durumu şu şekilde;
Beraberlik durumunda Çiğili'nin Milas'a 8 gol atması gerekecek. Herşeyden öte bugün tüm gazetelerde çıktı haber. ÇiğiliSpor 250Bin TL para verecekmiş BucakBelediye takımına. Amatör'de herşey olur biliyorum ama bu kadarınada pes dedim. Yinede ne yaparlarsa yapsınlar son maçı kazanıp Aydın'a şampiyonluk getirmeleri gerekiyor. Herkesin inancı tam bu konuda. Pazar günü bende bir bahane bulup Denizli'ye gitmek istiyorum ya bakalım hayırlısı.

Son anda elimden aldılar şişeyi. O yan hakem maçta 2 tane penaltımızı yiyen hakemdi. Herşeye rağmen, TFFye rağmen, Hakemlere rağmen artık " Aydınspor 1923 Şampiyo... " . Son harfi koymak için sadece 1 hafta kaldı. Puan durumu şu şekilde;
Alıntılı Yanıtla