Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 557 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2010 - 2011

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Real'in Barca'yı hele hele Nou Camp ta 3-0 gibi bir skorla yenmesi imkansız olduğuna göre Barca finalde diyebiliriz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006

Ben şizofren değilim di mi? Sizde gördünüz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben şizofren değilim di mi? Sizde gördünüz?
    Neyi? Ben maç izlemiyorumda

Simdi Barca'yi paslasiyorlar diye elestirenler evinde bir pozisyona girebilen takimi da elestirsin. Real Madrid sinifta kaldi bugun.

Twitterdan alinti adam hakli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Real Madrid kendi sahasında pozisyon bile bulamadı.Nou Camp'da ne yapacaklar merak ediyorum.Ramos ve Pepe'de yok.Barça 2.maçı daha farklı kazanır.4-0 biter...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bernabeu'da çalmaz ama...

http://www.youtube.com/watch?v=is7CnX3CUfQ

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Neyi? Ben maç izlemiyorumda
    Korkmaya başladım Messi yi olacak. Hayal değil di mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Korkmaya başladım Messi yi olacak. Hayal değil di mi?
    ''Messi yi olacak'' şurayı anlamadım ama evet hayal değil

Nesil
    2006

Bende anlamadım zaten. Helal olsun. Barcelona turu geçmiştir, Pepe yok, Ramos yok -2 gerideler ve Nou Camp...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende anlamadım zaten. Helal olsun. Barcelona turu geçmiştir, Pepe yok, Ramos yok -2 gerideler ve Nou Camp...
    ve Messi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madrid çok aciz bir taktikle çıkarak ezildi sahada.Adebayor,Benzema,Kaka,Higuain gibi adamlar varken korkak bir taktikle çıkmış Madrid.Pepe taktiği bu maç ters tepti.Adam mücadele ediyor ama işin pas ve atak yönüne geldimi eline yüzüne bulaştırıyor.Madrid böylesine kritik bir maçta sahasında böyle korkak oynarsa sonuçta kaçınılmaz olur.

Yine yine yeniden; Hala Madrid ama Enişte de Barca.

twitterdan alinti adam son noktayi koymus

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Madrid çok aciz bir taktikle çıkarak ezildi sahada.Adebayor,Benzema,Kaka,Higuain gibi adamlar varken korkak bir taktikle çıkmış Madrid.Pepe taktiği bu maç ters tepti.Adam mücadele ediyor ama işin pas ve atak yönüne geldimi eline yüzüne bulaştırıyor.Madrid böylesine kritik bir maçta sahasında böyle korkak oynarsa sonuçta kaçınılmaz olur.
    Katılıyorum.Mourinho çok büyük bir hata yaptı maçta.Ronaldo'dan (bana göre) daha iyi bir futbolcu olan Kaka'yı oynatmadı.Kaka ve Higuain çok iyi ikili olmuş Valencia maçında gördük.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Messi ' nin golünden sonra Casillas ' ın çaresizce ellerini açışını görmek paha biçilmez
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

en kötü günün bugünse bugünde REAL !!

şaka la şakaa SONUNA KADAR BEŞİKTAŞK.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    en kötü günün bugünse bugünde REAL !!

şaka la şakaa SONUNA KADAR BEŞİKTAŞK.
    hahaha aynen vallaha Real Madrid'in yenmesini isterdim ama turu gecmezse (büyük ihtimal gecmez zaten) üzülmem. Avrupa'da ki tarkimlari zevk ve heycan icin turarim taraf tutmadan izlersen daha zevksiz oluyor ama taraf tuttugum takim yenilirsede üzülmem pek. tek gercek var oda BESIKTAS, Besiktasim yenildiginde içim yanar içim

Tebrikler Barcelona

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

La Historia de la Messi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    hahaha aynen vallaha Real Madrid'in yenmesini isterdim ama turu gecmezse (büyük ihtimal gecmez zaten) üzülmem. Avrupa'da ki tarkimlari zevk ve heycan icin turarim taraf tutmadan izlersen daha zevksiz oluyor ama taraf tuttugum takim yenilirsede üzülmem pek. tek gercek var oda BESIKTAS, Besiktasim yenildiginde içim yanar içim

Tebrikler Barcelona
    aynen valla arjantin 2.ligini seyrederken bile taraf tutarım maçın heyecanı olsun diye ama ertesi maç aynı takımın maçı tutsun unutup rakibi filan tutabilirim
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pepe'nin atılması Real Madrid'in oyun düzenini bozdu.Barca'da affetmedi.1 tane yedikten sonra işleri çok zordu,2.yi yemeleri turu geçmelerini imkansız hale getirdi.2 tane önemli oyuncuları da cezalı.Mourinho ve takımı eğer 2.maçta turu geçmeyi başarabilirlerse benim için Mourinho dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hocası olur.O derece zor yani.Bir de Mourinho'yu tercih ettiği oyun anlayışından dolayı eleştirmek çok doğru değil bence.Barcelona kaç senedir bu oyunu oynuyor ve sihirli ayaklara sahipler.Böyle oynamazsan farkı yiyorsun adamlardan.Kaçınılmaz sonuç.Real Madrid'in çok savunma adamıyla oynaması ne kadar heyecansız bir maç oynanmasına neden oluyorsa,Barcelona'lıların savunmada 5 dakika birbirleriyle paslaşmaları da o kadar zevksizleştiriyor bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Pepe'nin bundan önceki maçlarda sergilediği sertliğe rağmen kartla cezalandırılmamasını bizler nasıl burada konuşuyorsak, diğer ülkelerde de konuşulmuş olmalı. Dolayısıyla dikkatler zaten Pepe'nin üzerindeyken o şekilde sert girmesi karta davetiye çıkardı zaten. Mourinho'nun antremanlarda zaman zaman as takımı 10 kişiyle denemesi boşuna değilmiş. Nerdeyse her önemli maçı 10 kişi tamamlıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Barcelona oyuncuları birer hollywood yıldızıda olurlar muhakkak.Oraya da el atmalılar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Barcelona oyuncuları birer hollywood yıldızıda olurlar muhakkak.Oraya da el atmalılar bence.
    ilk maçta reallilerden öğrenmiş olmalılar

edit: ilk maç dediğim bir önceki maç

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    ilk maçta reallilerden öğrenmiş olmalılar

edit: ilk maç dediğim bir önceki maç
    geride kalan 3 maçtada bunu çok iyi yapan Barcelonalılardı.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bir de bu Mourinho'ya teknisyen, taktisyen vesairesyen falan diyorlar. Koskoca Real Madrid; "takım defansif ve zevksiz oynuyor" diye, üstelik şampiyon yapmasına rağmen Capello'yu kovmuştu. Mourinho Madrid'e geldiğinde; " Atak futbol oynatacağım " demişti, sonuç? Hem bizim Anadolu kluplerinin, büyük kluplere karşı oynadığı çakılı defans anlayışı, hemde 2 kulvarda da büyük hüsran. Keza Kral Kupası maçında da maçın yıldızı Casillas'tı. Her ne kadar da Barcelona'nın oyun felsefesine göre bir taktik kurmaya çalışsan da sen Real Madrid'sin, kendi evinde 3 defansif orta saha ve kanat oyuncusundan bozma forvet Ronaldo ile nasıl bir avantajlı skor elde etmeye calisirsin anlamak mumkun değil. Tabii Pepe'nin atılmasından sonra dengeler bozuldu gerçi ama, kendisi takımı 10 kişi çalıştırıyordu ki Pepe'nin bundan önceki maçlardaki kartlık hareketleri de esgeçilmişti. Bu maçta Pepe'nin oynaması zaten fuzuli idi. Formda Higuain, Kaka ve Benzema üçlüsü varken, kalkıp saha da bir var bir yok Mesut ve artislik hareketler yapma çabası içerisinde ki Di Maria ile oynamak büyük bir hata idi. Bazıları "Barcelona'nın kendi sahasında 30 pas yapması mı futbol anlayışı?" diyecek ama bir de objektif düşünün Real Madrid 90 dakika boyunca sadece 1 kere tüm hatlarıyla Barcelona sahasına geldi o da duran top tabii. Neyse fazla uzattım Nou Camp'ta bol gollü maç bizi bekler umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Marcelo'dan eğitim alırlarsa daha başarılı olacaklardır. Adamın bacağına basarken gayet normal birşeymiş gibi yedirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ispanyadaki hakemlerin kasap oyuncularını korumasına iyi alıştı madrid

burası devler ligi 1960 ların futbolunu oynayarak şampiyon olamazsın yıl 2011 .D

ama hakem lassana diarrayı neden oyundan atmadı hala anlamıyorum.

hakemin mourinhoyu tribüne yollama sahnesi süperdi ağlayacaktı mourinho nerdeyse...

burası şampiyonlar ligi madrid ispanyada kasap oyuncularına müsade eden hakemlere iyi alışmış anlaşılan.maçtan sonraki açıklamalar belli ediyor bunu.bık bık konuşur mourinho ve saz arkadaşları.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Madrid Kral kupasıyla oynaya dursun(onuda düşürüyolar gerçi) barça yoluna devam ediyor.Messi nin golleri gerçekten öğretici nitelikte ilk goldeki ön direk koşusunun ikinci goldeki estetik çalımları ve tam zamanında vuruşunun derslerde gösterilmesi lazım çoçuklara.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Morinho'ya rövanşta 0-0 yetseydi tur Madrid'indi. Ancak yetmediğine göre Barça %100 finalde
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Pedro ve Busquest her seferinde olduğu gibi yalandan yatmalara falan devam ettiler. Ne küfürler ettim varya bu ikisine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Busquets'i zaten hiç sevmiyordum dünkü maçtan sonra iyice soğudum. Ayrıca Pedro da bayağı bir artistmiş yani. Hakemle çok iyi oynadılar.Bunlar bahane olamaz tabi ama ortaya tek bir bahane sürebilirim. 'Bana ne ya rakipte uzaylı var'

Leonel Messi. Tanrı O'nu korusun diyor ve çekiliyorum..

Sayfa 13 / 19 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri