Sayfa 27 / 578 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

  1. #781
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Gerets: "Ayrılmayı düşünmüyorum"
    Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Eric Gerets, Fas Milli Takımı'ndan ayrılmayı düşünmediğini söyledi.



    26 Nisan 2011 Salı - 11:50
    Sporx.com dış haberler

    Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi halinde Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğuna oturacağı iddia edilen Eric Gerets, Fas Milli Takımı'ndan ayrılmayı düşünmediğini belirtti.

    Daha önce Belçika basınına bir açıklama yaparak 'Galatasaray' adını kullanmadan bir teklif aldığını ve bu teklifi değerlendireceğini belirten Gerets, Fas'ta yayınlanan Arryadia televizyonuna katılarak önemli ifadeler kullandı. Marocfootball.com da Eric Gerets'in Arryadia televizyonunda kullandığı ifadelerden yola çıkarak bu doğrultuda geniş bir haber kaleme aldı.

    Hakkında çıkan transfer dedikodularına artık alıştığını belirten Gerets, "Fas'ta şu anda mutluyum ve Fas Milli Takımı ile başarılı sonuçlar almak, hedeflenen noktaya ulaşmak istiyorum. Fas ile 4 yıllık sözleşmem var ve bu sözleşme sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Gelen bazı teklifler var ancak bir yere gideceğim yönünde bir çok dedikodu ortaya atılıyor. Bunlar doğru değil" dedi.

    Galatasaray'ın yanı sıra Lyon ve Paris Saint Germain'in de ısrarlı bir şekilde takipte olduğu Eric Gerets, şu anda en büyük hedefinin 4 Haziran'da oynanacak olan Cezayir karşılaşması olduğunu söyledi. 4 Haziran'dan sonra da Fas'ta ayrılma gibi bir durumun olmadığını dile getiren Gerets, "Cezayir maçında Marouane Chamakh, Houssine Kharja ve Mounir El Hamdaoui gibi isimler bizlerle birlikte olacak. Bu üç ismin takımda olması pozitif bir ortam yaratıyor." dedi.

    Belçikalı teknik adam Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Fransa'nın en köklü takımlarından Marsilya'nın başına geçmişti. 2007-2009 yılları arasında Marsilya'da görev alan Gerets, 2009 sonunda yıllık 1.8 milyon avro (Yaklaşık 4 milyon TL) ücretle Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Hilal'in yolunu tutmuştu. Bir sezonluk Arabistan macerasının ardından milli takım teknik direktörlüğüne soyunan Gerets, yıllık 3 milyon avro karşılığında Fas Milli Takımı'nın başına geçmişti.


  2. #782

    Default

    Arkadaslar Twitter hesabi olanlar Mehmet Helvaci merak edilen sorulari yanitliyor.

  3. #783
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Seçim yapılmaması büyük zarar verir"

    26 Nisan 2011 16:07 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Divan Kurulu Üyesi İrfan Aktar, 14 Mayıs'ta seçim yapılmamasının camiaya büyük zararlar vereceğini iddia etti.

    Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulübün olağanüstü genel kurulunun 14 Mayıs'ta gerçekleşmemesinin sarı-kırmızılı camiaya çok büyük zararlar vereceğini ileri sürdü.
    İrfan Aktar, vefat eden Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin onursal başkanlarından ve Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
    Aktar, Galatasaray'da seçim sürecine ilişkin bir durdurma kararının olmadığını kaydederek, "Yönetim kurulu, tüzüğümüzün 28. maddesinin 1. fıkrasına göre olağanüstü seçime gidileceğini beyan etti. Öbür taraftan yıllık olağan mali genel kurulla ilgili 3 ayrı mahkemeye yapılmış 3 ayrı müracaat var. Enteresandır, 3 ayrı davanın avukatı da tek" dedi.
    Çok farklı açıklamalar yapıldığını, ancak 3 Mayıs'ta yapılacak Asliye Hukuk Mahkemesi duruşmasını beklemenin yarar getireceğini ifade eden Aktar, "Bu arada seçim prosedürünü durduran bir şey yok. Seçimli genel kurulun tarihi olarak 7 ve 14 Mayıs, yönetim kurulu tarafından tespit edilmiş, açıklanmış, gazetede ilan edilmiştir" şeklinde konuştu.
    Yaşananların Galatasaray tarihinde ilk olduğunu kaydeden Aktar, "Galatasaray'da ilk kez rastladığımız şeyler. Galatasaray Kulübü'nü mahkemeye veren, Galatasaray Kulübü üyesi geçmişte olmuştur belki ama ufak tefek şeyler için. Yapılmış genel kurulun iptaliyle ilgili Genel Kurul Başkanlığını yapan arkadaşımızı savcılığa şikayet edecek kadar... Bir tabir kullanmıyorum ama çok küçültücü şeyler. Galatasaray için de çok üzücü buluyorum. İnşallah kısa zamanda bu münasebetsizlikler ortadan kalkacaktır" diye konuştu.
    İrfan Aktar, kulüp başkanı Adnan Polat veya yöneticilerin davayı açan kişilere başvurup davaları geri çektirebileceklerini savundu. "Avukatlık ücreti olarak 100-150 bin avro talep ettikleri söyleniyor. Bilginiz var mı" şeklindeki soru üzerine başkan Aktar, "Bu konuda bilgim yok ama avukatlık ücretleri pahalı" yanıtını verdi.
    Galatasaray Kulübü'nün menfaatleri için 14 Mayıs'ta genel kurulun yapılması gerektiğini ileri süren Aktar, "14 Mayıs'ta seçimin yapılmaması Galatasaray Kulübü'ne çok büyük zararlar verir. Yönetim Kurulu bunun bilincindeyse seçimin yapılması için gerekli girişimi yapar. Bilincinde değilse Galatasaray tarihine öyle geçerler. Er ya da geç seçim yapılır ve başka bir heyet göreve gelir" şeklinde konuştu.
    Aktar, seçim süreciyle mart ayında yapılan yıllık mali genel kurulun farklı şeyler olduğunu belirterek, "Biri elma, biri armut. Ancak bizde ikisini birleştirip, 'Efendim bize 4 yıl hapis isteniyor' gibi tevatürden müteşekkil laf ediliyor" dedi.

  4. #784
    Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum
    Mesajlar
    1,356

    Default

    Quote Originally Posted by vego View Post
    3 formül ise şöyle: 1. Hemen yeni bir seçim kararı almak. 2. Topluca istifa edip seçim tarihi belirlemek. 3. Bir yıl daha devam etmek.
    3ü geç diğerleri olabilir.

  5. #785
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Bence hic bir sorun cikmadan olacak secim.

  6. #786
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Her şey 3 Mayıs'ta belli olacak"

    26 Nisan 2011 19:34 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray İkinci Başkanı Işın Çelebi, yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda 3 Mayıs'taki mahkemede alınacak karara saygı duyacaklarını belirtirken, sarı-kırmızılı kulübü de birlik beraberliğe davet etti.

    Galatasaray'da hareketli günler devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu bugün olağan toplantısını yaptı. Başkan Adnan Polat'ın liderliğinde yapılan toplantıda son günlerdeki gelişmeler tartışıldı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan ikinci başkan Işın Çelebi, 3 Mayıs'ta yapılacak mahkemenin çok önemli olduğunu söylerken, bu duruşmayı bekleme kararı aldıklarını belirtti. Çelebi, 27 Mart'daki Mali Kongre sonrası kaos ortamının oluştuğunu, bu durumdan kurtulmak için birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini de sözlerine ekledi.
    "HUKUK KARARLARINA SAYGILIYIZ"
    Yönetim kurulu toplantısında son günlerdeki gelişmelerin hepsini değerlendirdiklerini söyleyen Işın Çelebi " Bütün durumu değerlendirdik. Dün de sayın başkan 14 Mayıs'taki kongrede aday olan arkadaşlarımızdan Ünal Aysal Bey ve Turgay Kıran Bey ile görüştü. Dünkü görüşmeleri de değerlendirdik. 3 Mayıs'taki mahkemenin vereceği kararı bekleyeceğiz ve bu karara uyacağız. Biz hukukun üstünlüğüne inanan bir spor kulübüyüz. 3 Mayıs'taki karardan sonra 4 Mayıs'ta Sayın Adnan Polat başkan adaylarıyla değerlendirme toplantısı yapacak. Bu çerçevede önümüzdeki süreçte ne yapacağımıza hep birlikte karar vereceğiz" dedi.
    "BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI"
    Camia'yı birlik beraberşiğe davet eden Çelebi; "Bu toplantıdan birlik ve beraberlik kararı çıktı. Önümüzdeki dönemde hep beraber hareket etmeyi, sağ duyulu davranmayı ve herkesi telkin etmeyi düsünyoruz. Herkes böyle davranmalı. Galatasaray camiasını bu kaoslu ortamdan çıkarmak için hep beraber çalışmalıyız. Seçim olmasını tabii ki biz de istiyoruz. Ancak 3 Mayıs'ta çıkacak karar çok önemli. Hukukun kararlarına saygı duyuyoruz. Hukuk yönünden seçim yapılmasına herhangi bir engel yoksa biz de seve seve seçimi yaparız" şeklinde konuştu.

  7. #787
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Olmaz bence birşey ama eğer ki iptal kararı gelirse. Adnan Polat kazık çakar koltuğa.

  8. #788
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Faruk Süren'den ayrımcılık iddiası

    27 Nisan 2011 11:11 | NTV Spor
    Galatasaray Kulübü'ndeki hukuk savaşı, bireysel platforma da taşındı. Faruk Süren, Işın Çelebi hakkında ayrımcılık yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

    Galatasaray Kulübü'ndeki hukuk savaşı, bireysel platforma da taşındı. Faruk Süren (sağda), Işın Çelebi (solda) hakkında ayrımcılık yaptığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
    Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, mevcut yönetimin 2. Başkanı Işın Çelebi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Avukatları aracılığıyla dilekçesini geçtiğimiz haftalarda savcılığa gönderen Süren, kendisi de bizzat ifade verdi.
    Çelebi'nin, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, "Beyaz Türk - Zenci Türk" benzetmesiyle ayrımcılık yaptığını iddia eden Süren, Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşanan protestolar ile ilgisinin olmadığını da savundu.
    Çelebi'den herhangi bir tazminat beklentisinin olmadığını vurgulayan Süren; "Hakarete uğradım. Tazminat değil, bu hakaretin cezasının verilmesini istiyorum" ifadesini kullandı.
    Savcı, Süren'in suç duyurusunu haklı bulursa, dosya ilgili mahkemeye sevkedilecek. Işın Çelebi de önümüzdeki günlerde savcıya giderek ifade verecek.

  9. #789

    Default

    Adnan Polat seneye önümüzdeki sezonda kalmayı başarabilirse hoca adayları Abdullah Avci, Hikmet Karaman ve Tolunay Kafkas'mış.

    Bu adam neyin pesinde anlayamiyorum.

  10. #790
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    2,145

    Default

    Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Adnan Polat seneye önümüzdeki sezonda kalmayı başarabilirse hoca adayları Abdullah Avci, Hikmet Karaman ve Tolunay Kafkas'mış.

    Bu adam neyin pesinde anlayamiyorum.
    Bence adaylar kötü değil yalnız. Ama gereği yok Adnan Polat isterse Mourinho'yu getirsin olmaz yani ol-maz. (:

  11. #791

    Default

    Adaylarindan degil zaten ama bu takimi bu hale soktu hala koltuk sevdasi var insanda biraz utanma olur GS'yi iyice kaosa sürüklüyorlar.

  12. #792
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Neyin peşindesin Adnan Polat ya inanamıyorum.

  13. #793
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Arslan: Tarihte bir ilk

    28 Nisan 2011 15:31 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da 27 Mart'ta gerçekleştirilen olaylı Mali Genel Kurul'un Divan Kurulu Başkanı Türker Arslan NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

    Galatasaray'da sular durulmuyor. 7-14 Mayıs'ta seçim olacak mı? Mahkemenin vereceği karar neden önemli? Mali Kongre'de herhangi bir usulsüzlük oldu mu? Bu soruların cevaplarını en iyi verebilecek isim olan Türker Arslan, NTV Spor'daki 14-16 Programı'na katıldı ve merak edilenlere cevap verdi.


    "GELİNEN NOKTA ÇOK ÜZÜZÜ"
    Galatsaray camiasının geldiği noktanın çok üzücü olduğunu söyleyen Türker Aslan "Gelinen nokta çok üzücü. Galatasaray camiasında olaylar bu noktaya gelemeliydi. Ben 49 yıldır kongre delegeliyi yapan bir Galatasaraylıyım. Sporculuğumu sayarsak daha da fazla. 43 yıllık da bir hukukçuluk hayatım var. Ben Galatasaray camiasında böyle bir karışıklık hiç yaşamadım. 1962 yılında bir defa 'Yes Truzim' ile ilgili bir fatura konusunda ibra edilip edilmeyeceği sorun oldu. Dava açıldıktan sonra sorun çözüldü. Yani Galatasaray tarihinde böyle bir şey yok. Bir Mali Genel Kurul yaşadık. Orada beni uygun gördüler, ben de Divan Kurulu Başkanlığı yaptım. İki yardımcımı kendim seçtim, diğer 2 katibin ise Adnan Polat ve Adnan Öztürk tarafından önerilmesini istedim. Bunlardan birisi de Begüm Özkan. Bizim onla bir takım sorunlarımız oldu. Olmaması gerekirdi. Benim yanımda olan arkadaşlar hepsi deneyimli arkadaşlar. O genel kurulda en adil şekilde davrandık." dedi.
    "OLAYLARI KARIŞTIRMAYALIM"
    Galatasaray Kongre Üyesi Dilara Endican'ın NTV Spor'a yapıtğı açıklamaları da değerlendiren Arslan "Olayları birbirine karıştırmayalım. O gün salona girip, çıkmayı oylama sırasında ben uyguladım ancak onun dışında tabii ki salona giren çıkanlar olacaktır. Bunlara engel olamazsınız. Oylama sırasında durum tespiti yaptık bunu tek başımıza yapmadık. Begüm Özkan dışında herkes benimle aynı kararı paylaştılar. Üzülerek yönetimin idari açıdan ibra edilmediğini anons etmek zorunda kaldık. Ondan sonra kıyamet koptu. Adnan Polat benden yeni oylama yapılmasını istedi, ancak yapamdık tabii. Neticede Genel Kurul bitti." şeklinde konuştu.
    "YÖNETİM KURULU BİZİ KORUMADI"
    Mali Kurul'un mahkemelere taşınması sürecinde yönetim kurulunun kendilerini korumadığını söyleyen Türker Arslan "Mali Kongreden sonra 3 tane dava açıldı. 1. ve 3. Asli mahkeme tedbir kararlarını reddettiler. 2. Asli mahkeme ise bu mali kongreye tedbir kararı aldı. Ben bu kararı tartışmıyorum. Hukukçu kişiliğimden dolayı böyle davaları tartışmak prensibim değildir. Ancak bu davayla ilgili olarak, davacı kişinin beyanları bizi çok rahatsız etti. Sanki biz yapılmamış bir oylamayı yapılmış gibi tutanağa geçilmişiz gibi beyanlar var. Bu rahatsızlığımızı (6 arkadaş) bir yazı ile yönetim kuruluna ilettik. Yönetim kurulunun yasal süre içinde yapacağı itirazlarda bize sahip çıkılmasını istedik. Yönetim kurulu bu itirazı etmesi gerekirdi davalı taraf olarak. Ancak bugüne kadar da hiçbir şey yapılmadı, gördük ki bize de sahip çıkılmadı. Mahkemeye bir cevap verildi ama verilen cevap ertesi gün geri çekildi. Neden böyle bir şey olduğunu açıklayamam." dedi.
    "SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİLDİK"
    Begüm Özkan ile yaşadıkları gerilimi de değerlendiren Türker Arslan "Sayın Adnan Polat tarafından önerilen arkadaşımız (Begüm Hanım) dedi ki; "Benim tutanağı imza atmamı engellediler". Asla böyle bir şey yok. Biz genel kurul sonrası Çarşamba toplandık. Tümümüz tutanakla ilgili anlaşmaya vardık, bu arkadaş da dahil. Biz tutanak yazarken terminoliji ile ilgili konuşmalarımızı yaparken, Begüm Hanım "Ağabey bunu böyle yazmassanız" ben imzalarım dedi. Tabii ki dedim, senin hatrın için çıkartırız dedim. O da "Şeh koymak istiyorum" dedi. Tutanağa koyman yanlış olabilir. Ayrı bir dilekçeyle bunu yapabilirsiniz dedim. Herhalde arkadaş bunu düşünerek 15 gün sonra dilekçe verdi bu dilekçe derhal dernekler masasına, daha sonrasında savcılığa intikal ettirildi. Sonra biz de savcılığa şikayet edilmiş olduk. Bundan daha vahim bir şey olamaz. Biz Divan kurulu arkadaşlarımızla müdahele dilekçesi hazırladık, bugün gittik mahkemeye dilekçemizi verdik, davaya müdahil olduk. Cumhuriyet Savcılığı'na gittik, onlara da bütün bilgilerimizi verdik. Zaman daha çok geçmesin diye bizi nerede bulacaklarını söyledik. Umarım anlatabilmişimdir. Bu kadarını açıklayabiliyorum" şeklinde konuştu.
    "BENCE SEÇİM KESİNLİKLE YAPILMALI"
    14 Mayıs'ta kesinlikle seçim yapılması gerektiğini söyleyen Türker Arslan "2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne önce Erol Aksoy'un sonrasında da Sinan Kalpakçıoğlu'nun müdahele dilekçeleri var. Bu dilekçelerle alınmış tedbire itiraz ettikleri. Mahkemeyi yüretecek yargıç, 31 Mayıs'ta olacak olan duruşmadan evvel, işin önemi yüzünden bir ara duruşma koydu. 3 Mayıs'ta bir duruşma yapılacak. Burada tedbir talebiyle ilgili itirazı görüşecekler. Ve ona göre bir karar verecekler. Olası bir ihtimal ile tedbir kararını da kaldırabilir. Benim endişem tabii ki davalı olarak gözüken Galatasaray kulübünün bu konudaki tutumu çok önemli. Tedbire itiraz konusunda nasıl bir tutum içinde olacaklar? Ya da kabul eder durumda mı olacaklar? Bu yüzden 14 Mayıs ile ilgili ciddi endişelerim var. 14 Mayıs'ta seçimin yapılması, yapılabilmesi lazım. Neden? Mahkemeden tavzih kararı istenecek. Ama bu kararda, idari oylamanın yapılmamış sayılmasına, bu nedenle de seçim yapılmaması kararı verilemesine neden olabilir. Ancak yönetim kurulu ve Sayın Adnan Polat, yönetim kurulunun kendi iradesiyle ve tüzüğümüzn 28. maddesine dayanarak seçim kararı aldı. İlanı da bu yönde verdiler. Hal böyle olunca bu seçimin yapılmasına hukuki bir engelin olmaması gerekir. Doğrudur, bu tedbir kararının uygulanmaması sonucunda belli hukuki cezalar olabilir. Ancak burada bir tedbir kararına aykırı davranış sözkonusu mudur? Yoksa tüzüğün hükümlerine göre alınmış bir Olağanüstü Genel Kurul kararı mı vardır? Bence ikinci. Tamamen tüzüğe göre bir seçim kararı alınmıştır. Gazete ilanında bu gayet açık net. Hal böyle olunca 14 Mayıs'ta seçim olması gerekir. Fakat bunu dar kapsayarak, mahkemenin kararı bizi de kapsıyor diyerek, seçim yapmama yoluna gidebilirler diye korkuyorum" dedi.

  14. #794
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    "Kayyuma kalmasını hiçbir G.Saraylı istemez"

    28 Nisan 2011 13:11 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Başkan Adayı Turgay Kıran, sarı-kırmızılı camianın kayyuma kalabileceğini ancak hiçbir Galatasaraylının bunu istemeyeceğini söyledi. Kıran, hukukçuların seçimin yapılacağını söylediğini ve kendilerinin de yapılacağına inandığını söyledi.

    Galatasaray'ın, 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Turgay Kıran, Galatasaraylı hukukçuların seçimin yapılacağı şeklindeki kararına vurguda bulunarak, "Hukukçularımız böyle diyor. Biz de yapılacağına inanıyoruz" dedi.
    Kıran, Conrad Otel'de düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu ve diğer kurullardaki aday arkadaşlarını tanıttı ve soruları yanıtladı.
    Galatasaray'ın ilk defa sıkıntılı bir dönemden geçtiğini vurgulayan Kıran, "Tekrarını istemediğimiz bir genel kurul yaşadık. Mahkeme kapılarını aşındırıyoruz. Savcılar, arkadaşlarımızın ifadelerini alıyorlar. Bunlar bizim istemediğimiz durumlar. Bir hukuk varsa, biz buna saygılı olmamız gerekir ki, saygılıyız. Şu anda hukuki birçok yorum var. Bizler Galatasaraylı değerli hukukçulara inanıyoruz. Onlar bize bu seçimin yapılacağını söylüyor. Biz 14 Mayıs'ta seçim yapılacak gibi düşünüyoruz. Ama hukuk karar verirse buna da saygılı olacağız" şeklinde konuştu.
    Turgay Kıran, başkan Adnan Polat ve yönetiminin 3 yıllığına seçildiğine değinerek, " Yolun ortasında birisi bir ateş yakarak camiayı sıkıntıya soktu. Artık camiamız bu yangından kaçmak istiyor. Bilinçsiz olarak camia birbirine girmiş durumda. Bizim görevimiz camiayı toparlamak" dedi.
    "ALLAH KORUSUN KULÜP KAYYUMA GİDEBİLİR"
    Yönetime gelmek için Galatasaray ile oynamayacaklarını dile getiren Kıran, sarı-kırmızılı kulübü hukuki sıkıntılara sokamayacaklarını söyledi.
    Kıran, "Ne olursa olsun, yaralanmış da olsa şu an görevde olan bir başkan ve yönetim var. Bu olaylar büyürse Allah korusun Galatasaray'ı kayyum yönetir. Biz buna izin veremeyiz" diye konuştu.
    "HİÇBİR VAADİMİZ YOK"
    Göreve gelmeleri halinde şu futbolcu veya teknik direktörü getirecekleri yolunda bir vaadleri olmadığının altını çizen Turgay Kıran, Galatasaray'ın içinden yetişmiş kişilerle takımı başarıya götürmeyi planladıklarını vurguladı.
    "Galatasaray, altyapıdaki arkadaşlarımızla bile sahaya çıksa, en kötü ihtimalle ligde 3. olabilir" diyen Kıran, "Bu takımı küllerinden doğuracağız. Tabi ki yabancılar olacak. Gelecek sene Avrupa'da yokuz. Takımı Galatasaray'ın kendi içinden çıkmış kişilerle başarıya götüreceğiz. Galatasaray'ı yönetecek paramız ve vizyonumuz var" ifadelerini kullandı.
    "KAOS ORTAMINDAN KURTARACAK OLAN BİZİZ"
    Kıran, "Seçimi kazanma şansınızı nasıl görüyorsunuz?" yönündeki soruyu, "Genel kurulun kararını saygıyla karşılayacağız. Galatasaray'ı kaos ortamından kurtaracak olan bizleriz. Biz, bir takımız. Ciddi değerlerimiz var. Genel kurula bunları ileteceğiz, kararını saygıyla karşılayacağız" dedi.
    Galatasaray'a hizmet için aday olduklarına işaret eden çizen Turgay Kıran, "Hiçbir kaos ortamına girmeden. Galatasaray'a çağı yakalatacak bir yönetim kurulu ile buradayız. İhtiyaç ve problemlere çözüm üretmek, Galatasaray'ı geleceğe taşıyacak projeler ortaya koymak için uzun süredir çalışıyoruz. Sadece günün sorunlarını değil, geleceği de planlayacağız. Yarının ihtiyaçlarını da bugünden yönetmek durumundayız" şeklinde konuştu.
    Galatasaray'ın bir dünya kulübü olduğunu vurgulayan başkan adayı kıran, kulübün, buna uygun yönetilmesinin zamanın geldiğini söyledi.
    Kıran, sportif, mali ve idari konularda eş zamanlı başarı arzu ettiklerini de anlatarak, "Öncelikle sportif açıdan başarılı olmalıyız. Artık Galatasaray'da her alanda bugüne kadar olduğu gibi 1-2 kişiyle değil, her branşta bilgi ve tecrübe sahibi komitelerle bu işi yürüteceğiz. Futbolu yaklaşık 7 kişilik uzman kişiden oluşan komiteye teslim edeceğiz. Futbol takımını eski günlerimizden de ileriyle götürmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
    "HEDEFLERİMİZE BİAT ANLAYIŞIYLA ULAŞAMAYIZ"
    Turgay Kıran, tüm bu hedeflere biat anlayışıyla ulaşılamayacağının açık olduğunu ifade etti.
    Başarı ve günlük kazanımlar için değerlerinden ödün vermeyeceklerini belirten Kıran, "Hiç kimsenin emir ve etkisi altında kalmamış bir grubuz. Özgür irademizle yola çıktık. Bu kavgalarda geri çekildik. Bizim duruşumuz önemli. Biz de olmasak Galatasaray bir harp havasında. Hiçbir seçim kaygımız yok. Kimden oy gelir, gelmez diye düşünmüyoruz. Görev alırsak, bu emaneti en iyi şekilde taşıyacağız. Söz veriyorum" ifadelerini kullandı.
    TOKÖZ'DEN ŞOK SÖZLER
    Turgay Kıran'ın disiplin kurulu listesinde bulunan eski başkan adaylarından avukat Yılmaz Toköz, mahkemenin tedbir kararının kalkmaması halinde seçimin yapılmayacağını söyledi.
    "Bir tedbir alındığı zaman o tedbire kimse karşı gelemez" diyen Toköz, "Dava devam ederse, gelecek sene yapılacak normal genel kurul bile yapılamaz. Bu dava 1 seneden önce bitmez. Dilekçeler vererek davaları uzatmak kolaydır, bunun bir de temyizi var. Ama yönetim bu tartışmaları bitirmek için istifa da edebilir. Bu gerçekleşirse kimse seçime engel olamaz. Tedbiri kaldırmazsa seçim olmaz, böyle olacağına da inanıyorum" dedi.
    Yönetim kurulu aday listesinde yer alan Ahmet Özdağan da göreve gelmeleri halinde Galatasaray'da kavga ortamını kimsenin görmeyeceğini belirterek, "(Biata kesinlikle hayır) diyoruz. Biz hepimiz seçim istiyoruz, bunu yaparken de kimseye bir çizik gelmesini istemiyoruz" dedi.

  15. #795
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    3,023

    Default

    "Galatasaray, altyapıdaki arkadaşlarımızla bile sahaya çıksa, en kötü ihtimalle ligde 3. olabilir"

    Böyle bir şeyin olmayacağını 3 yıldır görüyoruz. Artık ligi küçümsemek büyük yanlış.

  16. #796

    Default

    Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve 10 yönetici arkadaşı, mali kongrede idari yönden ibra olmamanın iptali için dava açtılar.


    Galatasaray Başkanı Polat ve yönetimden ibraya karşı dava. Başkan Adnan Polat ve 10 yönetici arkadaşı, mali kongrede idari yönden ibra olmamanın iptali için dava açtılar.

    Galatasaray'da son günlerde açılan davalara bir yenisi daha eklendi. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat ve 10 yönetici arkadaşı, mali kongredeki idari yönden ibra olmamanın iptali için dava açtılar. Başkan Adnan Polat ve 10 yönetici, ayrı ayrı dava açarak, mali yönden ibra olmalarına karşın, idari yönden ibra olmamalarının iptali için mahkemeye başvurdular ve böylece Galatasaray'daki seçim süreci öncesinde ayrı bir hukuk mücadelesi başlatmış oldular.

    Polat ve arkadaşları davaya gerekçe olarak ise mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.

  17. #797
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Arena 49 yıllığına Galatasaray'ın

    29 Nisan 2011 19:04 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'yle yapılan görüşmeler sonucunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın intifa hakkı sözleşmesinin bugün imzalandığını duyurdu.

    Galatasaray Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'yle yapılan görüşmeler sonucunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın intifa hakkı sözleşmesinin bugün imzalandığını duyurdu.
    Kulüpten yapılan açıklamada, ''Bu sözleşme sonucunda Galatasaray Spor Kulübü, 49 yıllığına Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın intifa hakkını elde etmiştir. Türk sporuna, Galatasaray Spor Kulübü'ne ve camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz'' denildi.

  18. #798
    Nesil
    2008
    Yer
    Karabük
    Yaş
    32
    Mesajlar
    7,951

    Default

    Seçim için engel kalmadı
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü genel kurul üzerindeki tedbiri kaldırma kararı aldı...

    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, 14 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan olağanüstü genel kurul üzerindeki tedbiri kaldırma kararı aldı... Seçim yapılması için de kalmamış oldu.

    Son dakikadır millet.14 Mayısta seçime gidiyoruz hayırlı olsun

    Alıntı:Fanatik.com.tr

  19. #799
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    14 Mayıs'ta seçim var!

    3 Mayıs 2011 10:47 | NTVSpor.net
    Tarihi günlerinden birini yaşayan Galatasaray'da mahkeme ara duruşmada tedbiri kaldırdı. Buna göre 14 Mayıs'ta olağanüstü seçime gidileceği kesinlik kazandı. NTV Spor'a konuşan Adnan Polat ise "Kesinlikle aday olmayacağım" diye konuştu.

    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulunun olağanüstü seçime gitmemesi yönünde daha önce koyduğu ihtiyati tedbir kararını kaldırdı.
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya davacı vekili Fatma Kezban Hatemi ile müdahil Erol Aksoy, Sinan Kalpakçıoğlu ve avukatı Şeref Dede ile Genel Kurul Divan üyelerinden Aykut Ergin, Türker Aslan, Erkin Akı, Ural Aküzüm, Suat Sarı ve Okan Tekinşen katıldı.
    Kulübün olağanüstü seçime gitmemesi yönündeki ihtiyati tedbir kararını değerlendiren mahkeme, Galatasaray Spor Kulübü Derneğinin Yönetim Kurulu Tüzüğünün 28/1. maddesine göre seçim kararı aldığının anlaşıldığını belirterek, "Hukuk Usulü Muhakemeleri Kanunu (HUMK) 103. maddesinde belirtilen şartların bulunmadığı görülmekle, mahkememizin 6 Nisan tarihli ihtiyadi tedbir kararının HUMK 108. maddesi gereği kaldırılmasına karar verildi" denildi.

    AYLIK OLAĞAN DİVAN KURULU TOPLANTISI YARIN
    Galatasaray Kulübü Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı, yarın yapılacak.
    Divan Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Olağanüstü Seçim Genel Kurul toplantısı nedeniyle yarına alınan mayıs ayı toplantısının, saat 13.30'da Conrad Otel'de yapılacağı belirtildi.
    Toplantıda, olağanüstü genel kurulda başkan adayı olan isimlerin üyelere projelerini ve hedeflerini aktaracağı öğrenildi.

    ADNAN POLAT: KESİNLİKLE ADAY OLMAYACAĞIM
    Öte yandan Galatasaray Başkanı Adnan Polat NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray'da seçimin önündeki engel kalkmıştır. Eğer tedbir kalkmasaydı hukuki açıdan daha çok zorluk bizi bekleyecekti. Kesinlikle aday olmayacağım. Bu akşam yönetim kurulu toplantısı var. Arkadaşlarla oturup değerlendireceğiz ve daha bilgilendirici bir açıklama yapacağız" diye konuştu. "Aday olmayacağım" diyen Adnan Polat'ın beyaz listeyle başkan adayı olma hakkı vardı.
    İRFAN AKTAR: BİLGİ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALKTI
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun olağanüstü seçime gitmemesi yönünde daha önce koyduğu ihtiyati tedbir kararını kaldırması sonrasında gözlerin çevrildiği kulüp divan kurulunun başkanı İrfan Aktar, bunun böyle olacağını bir süredir söylediğini, ancak bilgi kirliliği yaratıldığını dile getirdi. A.A muhabirine açıklamada bulunan Aktar, kendisinin, mahkemenin aldığı kararın aynısını daha önce söylediğini belirterek, "Ancak herkes konuyu bilmeden bir şeyler söylüyordu. 'Yok kulüp kayyuma kalacak, yok bazı kişiler hapis cezası alabilecek' diye ortalıkta bilgi kirliliği yaratıldı. Fakat sonuçta her şey iyi oldu. 14 Mayıs'ta olağanüstü seçim genel kurulunu yapacağız" dedi.
    Seçimin başka bir tarihe alınmasının söz konusu olmadığını vurgulayan İrfan Aktar, "Zaten 14 Mayıs, kulüp işleri için kritik bir tarih. Bu tarihin ertelenmesi mümkün değil" ifadesini kullandı.Başkan Aktar, mahkeme kararının ardından Mehmet Helvacı'nın seçime girip giremeyeceğinin tartışıldığının hatırlatılması üzerine de, "Mehmet Helvacı'nın, tüzükteki geçici madde gereğince normalde aday olabilmesi lazım. Bugün öğleden sonra hukukçularla görüşeceğim, yarın divan kurulu toplantısında bunu açıklarım" diye konuştu.
    ASLAN: ARTIK HİÇBİR ENGEL YOK
    Galatasaray Kulübünün Mart ayında yapılan Mali Kongresi'nde Divan Kurulu Başkanlığını yapan Türker Aslan, "Artık Galatasaray Kulübünün önünde, Genel Kurul yapması için hiçbir engel yok" dedi.
    Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmada konuşan davacı vekili Fatma Kezban Hatemi, divan üyelerinin olayın müsebbibi olmaları nedeniyle, müdahalelerinin yerinde olmadığını belirterek, müdahillik taleplerinin reddedilmesini istedi.
    Genel Kurul ile tutulan tutanakların uyumsuz olduğunu ifade eden Hatemi, ihtiyati tedbir kararının devamına karar verilmesi gerektiğini kaydetti.
    Müdahale talep eden Erol Aksoy, ihtiyati tedbirin kaldırılmasını talep etti. Mart ayında yapılan Mali Kongre Divan Kurulu Başkanı Türker Aslan da söz alarak, yaptıkları icraatın eleştirildiğini, alınmamış kararın tutanağa geçirildiğinin öne sürüldüğünü belirterek, bunu kabul etmelerinin mümkün olmadığını söyledi.
    İhtiyati tedbirin usulüne uygun alınmadığını dile getiren Aslan, "Mahkeme, neticeyi elde eder şekilde ihtiyati tedbir kararı vermiştir" dedi.
    Müdahale talep eden divan üyelerinden Fuat Sarı da yapılan suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "O gün 11 oylama yaptık. Bu yaptığımız işlem doğrudur. Farklı bir uygulama yapmamız mümkün değildir" diye konuştu.
    "GENEL KURUL İÇİN HİÇBİR ENGEL YOK
    Duruşma salonun çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Türker Aslan, olması gerekenin bugün tecelli ettiğini belirterek, o bakımdan Türk adaletine güvenilmesi gerektiğini bir kez daha gördüklerini kaydetti.
    Biraz sert bir duruşma yaşadıklarını, ancak sonucunda adaletin tecelli ettiğini ifade eden Aslan, "Artık Galatasaray Kulübünün önünde genel kurul yapması için hiçbir engel yok. Ben geleceğin Galatasaray için daha mutlu günler geçirmesini diliyorum" dedi.
    Bir gazetecinin Mehmet Helvacı'nın seçime girmesine ilişkin bir soru üzerine, "Bana göre hukuki bir engel yok" yanıtını veren Aslan, "Bu karar, kaosun bitmesi için yeterli mi?" sorusuna da "Bundan sonra seçimle Galatasaray düzlüğe kavuşabilir. Sayın Adnan Polat çok değerli hizmetler yaptı. Değer verdiğim bir başkandı. Bu şekilde böyle sonuçlanması hiç kimsenin arzu ettiği bir şey değildi. Ama ne yazık ki bu mahkeme yollarının açılması bizi bu noktalara getirdi" şeklinde cevap verdi.
    Aslan, "Başka bir dava açılabilir mi?" sorusuna "Olabilir, ama artık bu kadar tedbir talepleri reddinden sonra bir hakimin yeni bir tedbir kararı vereceğine çok ihtimal vermiyorum" karşılığını verdi.
    "3 aday seçime girebilir mi?" sorusuna da "Bana göre hepsi girmeli" yanıtını veren Aslan, Mehmet Helvacı'nın adaylığının divan başkanlığına bağlı olmasına ilişkin soruya da onun da seçime katılacağını tahmin ettiğini belirterek, Divan Kurulu Başkanının bir heyet oluşturduğunu ve bu heyetin değerlendirme yapacağını kaydetti.
    KONGRE ÜYESİ SEDAT DOĞAN
    Kongre üyesi Sedat Doğan da yaptığı açıklamada, hukuka uygun olanın tedbirin kalkması olduğunu dile getirerek, "Ünal Aysal ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
    Mehmet Helvacı'nın seçime katılıp katılmayacağı yolundaki bir soru üzerine Doğan, "Kulüp Divan Kurulunun oluşturduğu Hukuk Kurulu, 'Tedbir kararı kalkana kadar, herkes seçime girebilir' görüşünü ortaya koymuştu. Bu konuda karar verecek olan Kulüp Divan Kuruludur" yanıtını verdi.
    Doğan, Galatasaray'ın gelenekleriyle, sevgiyle yönetilen bir kulüp olduğunu ifade ederek, "Gönül isterdi ki Mart ayında da ibra olmasaydı. Sayın Adnan Polat'ın da bu seçime girmesini isterdim" dedi.
    Davaya müdahil olarak katılan kongre üyesi Sinan Kalpakçıoğlu ise "Galatasaray'ın öne açılmıştır, ama yapacak çok iş var. Bu yolda devam etmek veya yeni bir seçim tarihi belirlemek Divan Kurulunun yapacağı bir iştir. Ama yeni Yönetim Kurulunun yapacak çok işi var" ifadesini kullandı.

  20. #800
    Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum
    Mesajlar
    1,356

    Default

    Quote Originally Posted by vego View Post
    NTV Spor'a konuşan Adnan Polat ise "Kesinlikle aday olmayacağım" diye konuştu.
    Lütfen aday ol polat,kulübe en çok oyla falan öyle bişiyle gelmişti şimdi 1 oy veren çıkarsa
    adam ligdeki duruma hiç bakmıyo herhalde e umrunda değil futbol branşıyla ilgilenememiş
    neyse daha bişeyler yazıp atılmim.

  21. #801
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    "Ali Sami Yen'de herkes ölümden dönmüş"
    Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Arena Stadı’nda metreküpte 250 kilo demir varken, Ali Sami Yen Stadı’nda 57 kilo demir bulunduğunu belirterek, "İnsanlar ölümden dönmüş" dedi.




    Aşçıoğlu, yıkımı devam eden statta gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkım sırasında "korkunç bir macerayla, korkunç bir görüntüyle" karşılaşabileceğini düşündüğünü, ancak bu kadarını beklemediğini söyledi.

    "BETON ELDE UFALANIYOR"

    Statta betonun kumdan yapıldığını, bu nedenle elle ufalanabildiğini ifade eden Aşçıoğlu, "İçinde doğru dürüst demir ve statik hesabı olmayan, tamamen şansa, tamamen Allah yardımıyla bu bina yıkılmamış. Statikten, demirden hiçbir şey anlamamış olsanız bile buradakileri görünce anlarsınız. Fırıncı değilsiniz, ama taze ekmeği anlıyorsunuz. Onun gibi bir şey" diye konuştu.

    "KAĞIT YIRTAR GİBİ YIKIYORUZ"

    Arena Stadı’nda metreküpünde 250 kilo demir kullanıldığını, burada ise 57 kilo demir bulunduğunu belirten Aşçıoğlu, "Burada insanlar ölümden dönmüş. Demir olarak beşte biri, beton olarak beşte biri... Demek ki olması gerekenden 10 kat zayıf bir bina. 75 günde yıkacağımız Ali Sami Yen Stadı’nı 15 günde yıktık. Yani kağıt yırtar gibi yıkıyoruz. 1964 yılında yapılmasına rağmen kötü değil, çok kötü. Kötü, yanında iyi kalır" dedi.

    Ali Sami Yen Stadı’nda kolonlarda kesme kuvvetini alan sargı donatılar olan etriyenin olması gerekenin çok altında bulunduğunu, demirin yükünü diğerine aktarmayı sağlayan uzatma kısmı pilyenin olmadığını ifade eden Aşçıoğlu, "Çok önemli bir konu da yol tarafında 2 metre, Fulya tarafındaki alt kısmında 9 metre dolgu üzerine oturtulmuş" diye konuştu.

    Stadın cadde kısmını yıkmak için üç gün zin aldıklarını, ancak 8 saatte yıktıklarını anlatan Aşçıoğlu, yıkımla ilgili bütün işlemlerin 15 güne kadar biteceğini bildirdi.

    Yaşar Aşçıoğlu, kendisine gecikme olup olmayacağına yönelik sorular geldiğini belirterek, şöyle konuştu: "Bizim çok güçlü bir ortaklık yapımız var. Bundan dolayı geçen süreci absorbe edecek bir ortaklık yapımız var. Torunlar GYO pilot ortak. Torunlar’ın gücü belli. Onlar güç olarak bizden çok iyiler. Ama Aşçıoğlu da bugüne kadar Türkiye’de en kaliteli binaları yapmış firmaların başında gelir. Çok iyi bir ortaklık yapısı var. Bu ortaklık yapısında en kısa zamanda, en hızlı şekilde bu proje bitecek. Projenin yüzde 90’ına yakını yeşillik olacak. Burası, tüm Şişlililer’in sosyalleşeceği alan olacak."








    Şu anda hayatta olduğuma şükrettim bu haberden sonra
    Screw you guys, I'm goin' home

  22. #802
    Nesil
    2009
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    4,369

    Default

    Basit karalama çalışmaları bunlar gerek yok prim vermeye.

  23. #803
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    "Ali Sami Yen'de herkes ölümden dönmüş"
    Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Arena Stadı’nda metreküpte 250 kilo demir varken, Ali Sami Yen Stadı’nda 57 kilo demir bulunduğunu belirterek, "İnsanlar ölümden dönmüş" dedi.




    Aşçıoğlu, yıkımı devam eden statta gazetecilere yaptığı açıklamada, yıkım sırasında "korkunç bir macerayla, korkunç bir görüntüyle" karşılaşabileceğini düşündüğünü, ancak bu kadarını beklemediğini söyledi.

    "BETON ELDE UFALANIYOR"

    Statta betonun kumdan yapıldığını, bu nedenle elle ufalanabildiğini ifade eden Aşçıoğlu, "İçinde doğru dürüst demir ve statik hesabı olmayan, tamamen şansa, tamamen Allah yardımıyla bu bina yıkılmamış. Statikten, demirden hiçbir şey anlamamış olsanız bile buradakileri görünce anlarsınız. Fırıncı değilsiniz, ama taze ekmeği anlıyorsunuz. Onun gibi bir şey" diye konuştu.

    "KAĞIT YIRTAR GİBİ YIKIYORUZ"

    Arena Stadı’nda metreküpünde 250 kilo demir kullanıldığını, burada ise 57 kilo demir bulunduğunu belirten Aşçıoğlu, "Burada insanlar ölümden dönmüş. Demir olarak beşte biri, beton olarak beşte biri... Demek ki olması gerekenden 10 kat zayıf bir bina. 75 günde yıkacağımız Ali Sami Yen Stadı’nı 15 günde yıktık. Yani kağıt yırtar gibi yıkıyoruz. 1964 yılında yapılmasına rağmen kötü değil, çok kötü. Kötü, yanında iyi kalır" dedi.

    Ali Sami Yen Stadı’nda kolonlarda kesme kuvvetini alan sargı donatılar olan etriyenin olması gerekenin çok altında bulunduğunu, demirin yükünü diğerine aktarmayı sağlayan uzatma kısmı pilyenin olmadığını ifade eden Aşçıoğlu, "Çok önemli bir konu da yol tarafında 2 metre, Fulya tarafındaki alt kısmında 9 metre dolgu üzerine oturtulmuş" diye konuştu.

    Stadın cadde kısmını yıkmak için üç gün zin aldıklarını, ancak 8 saatte yıktıklarını anlatan Aşçıoğlu, yıkımla ilgili bütün işlemlerin 15 güne kadar biteceğini bildirdi.

    Yaşar Aşçıoğlu, kendisine gecikme olup olmayacağına yönelik sorular geldiğini belirterek, şöyle konuştu: "Bizim çok güçlü bir ortaklık yapımız var. Bundan dolayı geçen süreci absorbe edecek bir ortaklık yapımız var. Torunlar GYO pilot ortak. Torunlar’ın gücü belli. Onlar güç olarak bizden çok iyiler. Ama Aşçıoğlu da bugüne kadar Türkiye’de en kaliteli binaları yapmış firmaların başında gelir. Çok iyi bir ortaklık yapısı var. Bu ortaklık yapısında en kısa zamanda, en hızlı şekilde bu proje bitecek. Projenin yüzde 90’ına yakını yeşillik olacak. Burası, tüm Şişlililer’in sosyalleşeceği alan olacak."





    Yapma ya. Bu stad neden bunca yıldır dimdik ayakta peki ? Ne maçlar atlattı bu stad hiç birşey olmadı. Dahada olmazdı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

  24. #804
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    3,023

    Default

    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yapma ya. Bu stad neden bunca yıldır dimdik ayakta peki ? Ne maçlar atlattı bu stad hiç birşey olmadı. Dahada olmazdı.
    Evet ilk aklıma bu soru geldi. O zaman onlarca yıl nasıl dayandı bu yapı ? Tesadüfe bağlanmaz umarım.

  25. #805
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    Tesadüfter Kesin
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  26. #806
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Default

    Başkan adayları konuştu

    4 Mayıs 2011 17:00 | NTVSpor.net
    Galatasaray'da başkan adayları Mehmet Helvacı, Turgay Kıran ve Ünal Aysal basın toplantısı düzenledi. Helvacı kurumsallaşmanın hedeflerinde olmadığını, Turgay Kıran en önemli gücünün Galatasaray aşkı olduğunu ve Ünal Aysal da sportif başarıda sürekliliği sağlamanın il hedefleri olduğunu söyledi.

    Galatasaray'da başkan adayları yaptıkları basın toplantılarıyla vaatlerini ve hedeflerini açıkladı.

    HELVACI'NIN SÖZLERİ
    İlk önce basın önüne çıkan Mehmet Helvacı, kurumsallaşmanın dışında daha çok sportif başarıya önem verdiklerinin altını çizerken, yeni yönetici yüzleriyle kulübü tanıştıracaklarını, golf, tenis ve satranç branşlarını kuracaklarını söyledi.

    KIRAN'IN SÖZLERİ
    İkinci sırada basın önüne çıkan Turgay Kıran da, en önemli gücünün Galatasaray aşkı olduğunun altını çizerken, sarı-kırmızılı takımın şampiyon kadrosunu kuracakları sözünü verdi. Kıran ayrıca tüm zamanların eylem yönü en kuvvetli ekibinin kendileri olacağını da iddia etti.

    AYSAL'IN SÖZLERİ
    Son olarak basın karşısına çıkan Ünal Aysal ise Galatasaray modelinin ortaya koymak listelerinin en başında olduğunun altını çizerken, seçilmeleri halinde 3 ayrı aşama belirlediklerini ve bunun 100 günlük, 1 yıllık ve 3 yıllık hedefler olduğunu söyledi. Aysal ayrıca Adnan Polat yönetimine de teşekkür etti.

  27. #807
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Nezihi'den kurtulmanın ve iyi bir kaleci antrenörü ile çalışmanın formülünün Tafferel olduğunu söylemiştim daha önce, şimdi bu fikre ekleme yapıyorum.

    Ne yapıp edip Taffarel'i 1 yada 2 sezonluğuna ikna etsinler, sonra da Mondi'yi getirsinler. Yaşı olmuş 39, en fazla 2 sezon daha oynar bence. Sonra antrenör olsun işte, kendisi de istiyormuş bunu. Bu fikre nereden mi kapıldım, buradan;

    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91803

    Ah Mondi ah, üç kuruş için seni gönderenlerin akılsızlığına yanıyorum, hala..

  28. #808
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    7,520

    Default

    Ünal Aysal tam bir beyefendi. Hayran kaldım adama.

  29. #809
    Nesil
    2006
    Yer
    Ordu
    Yaş
    37
    Mesajlar
    5,530

    Default




  30. #810
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun
    Yaş
    33
    Mesajlar
    11,543

    Default

    Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Evet ilk aklıma bu soru geldi. O zaman onlarca yıl nasıl dayandı bu yapı ? Tesadüfe bağlanmaz umarım.
    Şans eseri hayattaymışız öule diyorlar

    Şu lafta çok komik

    tamamen şansa, tamamen Allah yardımıyla bu bina yıkılmamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

    Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •