Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 47.37%
  • Gaziantepspor kazanır

4 21.05%
  • Berabere biter

6 31.58%
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Trabzonspor - Gaziantepspor [31. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Umut'un iyi niyetli çabasını , kendi ceza sahasına kadar rakip kovalamasını vs alkışlamamak elde değil ama bir forvet oyuncusu olarak çok fazla gol kaçırıyor , son vuruşları çok yetersiz. Trabzon bu sene bunun kurbanı bile olabilir. Burak'ın tek forvet oynadığında daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Selçuk-Colman-Ceyhun

Jaja-alanzinho

Burak.

Bu maça gelecek olursak , Antep'in çok formda olduğu aşikar ama Trabzon ya kazanacak ya kazanacak. Tek gollu TS galibiyeti bekliyorum.
    Ya bu adam yıllardır bu durumda yönetim buna bir çare bulmadı sanki dünyada başka forvet yok.Gelen adamlarda kesemiyor bu adamı

Mesaj Yetkileri