emekli olunca gelir malzemeci olarak en azından aldık diyebilirler
emekli olunca gelir malzemeci olarak en azından aldık diyebilirler
Hollanda kampından önce Maniche Gravesen Ze roberto bu ısımlerden en az 2si kadromuzda olcakdır.
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, transfer için kafasındaki isimlerin Gravesen, Ze Roberto ve Maniche olduğunu açıkladı.![]()
![]()
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, transfer görüşmeleri yaptıkları Portekizli oyuncu Maniche'nin Dünya Kupası'nda finale doğru gittiğini söyledi. Gazetelerde adı geçen bazı oyuncuları, kendisinin de düşündüğünü dile getiren Erik Gerets, bunların Gravesen, Ze Roberto ve Maniche olduğunu açıkladı.
Gerets, yönetim kurulunun, dünyaca ünlü bir 10 numara transfer etmek istemesi halinde bile öncelikle ön libero almayı düşündüklerini vurguladı. Hollanda kampına ellerindeki oyuncularla gideceklerini kaydeden Gerets, herhangi bir sürpriz ismin birdenbire ortaya çıkmasının söz konusu olmadığını kaydetti.
Gerets, Fenerbahçe'nin 100. yılını yaşayacağını, Beşiktaş'ın transferle güçlendiğini, ancak kendilerinin de bu sezon şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.
Yeri GS Transfer bölümü
maniche çok ama çok ama çok zor
o 3 transferden birini gerçekleştirsin yönetim alınlarından öperim valla, bu parasızlık da çok zor o işler...
Ha alından öptüğün yönetim takımı bu mali duruma düşürdü derseniz, tamamen onların suçu yok derim, önceki transfer politikları da çok hatalıydı...
yaw bu yönetim kimseyi alamöaz
yine transferin son günü gider açıkda kalan adamı alır gelirler
Transfer yapamasakta canları sağolsun. Geçen senede öyle ahım şahım transfer yapmadık, yaptığımız transferleride gördük. Bu saatten sonra ben bir taraftar olarak hatamı anladım. Transfer olsun olmasın önemli olan takıma duyulan saygıdır..
Yine üstüne basa basa diyorum.. Türkiye'de daha yetenekli genç futbolcular var onlarıda biraz değerlendirip, araştırsak güzel olacak.. Ayrıca Ribery transferide son anda yapılmıştı. Ne kadar kaliteli bir transferdi.. Transfer kaliteliydi ama adamın kendisi kalitesizdi![]()
valla ze roberto ve gravasen gelirse ben herhalde dumur olurum 5-6 gün kendime gelemem maniche gelirse 2-3 hafta toparlanamam
türkiyede baya iyi gençler war
bunların çoğu galatasaray altyapısında diğer kalanlarıda beşiktaş aldı
tigananın burakla ilgili bi lafı wardı "bu adam avrupada olsa 10 milyon dolara transfer edilirdi diye"
bu kadar kal,iiteli gençler var ama bizdeki yabancı sevdası yuzunden korelip gidiyolar
realin yeni başkanı satabiliriz diye açıklama yapmış."ihtiyacımız yok ama bedavayada vermeyiz" demiş..
adam GS'ye yani siz alamazsınız dese daha iyidi para yok pul yok gerçi bugün sponsorluk anlaşması yapıldı ama bende umut yokOriginally Posted by Aegnor Míriel
Ve evet arkadaşlar GS Transfer haberleri olarak 1000 cevap yazıldı buraya nice 100lere....
6 Milyon €'yu reddetmesi zor!
Galatasaray, transfer listesinin başındaki isim olan Danimarkalı Gravesen'in işini bu hafta bitirmeye çalışacak. Danimarkalı oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Real Madrid'te Ramon Calderon'un başkanlığa seçilmesiyle muhatap bulamama sorununu aşan Galatasaray, Gravesen'i ikna edip bu hafta İspanyol ekibiyle masaya oturmayı planlıyor.
MANİCHE ADA'YA DOĞRU
Ülker'den gelecek sponsorluk parasına güvenerek Gravesen'e yıllık 3 milyon euro teklif eden G.Saray'ın Danimarkalı futbolcuyu ikna etmesinin zor olmadığı konuşuluyor. Listedeki bir başka isim Maniche'nin ise G.Saray'dan gelen 3 milyon euroluk teklife rağmen İngiliz ekibi Portsmouth'un 2.4 milyon euroluk teklifini yeğlediği öğrenildi.
04.07.2006
Kaynak : Sabah
ya bu Maniche olayı nereden çıktı bilen varmı yani ihtiyaç olsa neyse ya da ben yanlış mı biliyorum adam ön libero falanmı?
maniche oldukça iyi. orta saha ileriye dönükde oynuor sağ kanattada oynuya bilior yanliş olmazsam 30 defa filan milli takim formasi giydi benfica nin alt yapisindan yetişmiş bir oyuncu 4 dönem portoda oynamiş sonra dinamo moscow..(bildiğim kadari ile )
maniche GS için çok süper olur yaw
[SIGPIC][/SIGPIC]
iyide benim anlamadığım şu tamam iyi bir oyuncu ama ne yapcaz alıp Ilic gitmiyo ki ofansif ortasaha alalım hoş zaten o da gelmiyo ya![]()
kanaatimce sadece 1 tane transfer yapabilecez.3 isimden eger başkada oyuncu gelirse dandik oyuncu gelir :/
zenden haberi hangi gasteden...
fotospordur ne olacak![]()
fotomaç da olmasa gülmeyi unutcaz. Peleye transfer yasagı koyulmasa onuda transfer etmiştik![]()
arkadaşlar maniche gelebilir bize.gerets onu alın yeter demiş.manyak bir transfer olur..
O 3 oyuncudan 3'ü de çok kaliteli, hangisi olursa çok iyi olur...
Benim gönlüm daha genç olması sebebiyle Maniche'den yana ama Gravasen'e göre biraz daha zor görünüyor gözüme...
Bir ön libero alalım süper olur.. Maniche iyi fakat gelmesi iyice zorlaşıyor.. İnşallah Fransa, Portekiz'i elerde bişeyler olur o zaman belki.. Adamın değeri 1 ise Dünya Kupası'nda 5'e çıktı ya..
G.Saray'da yeni hedef Polanski
Galatasaray transferdeki sessizliğni bozmak için düğmeye bastı. Dünyaca ünlü Gravesen, Maniche ve Ze Roberto gibi yıldızlardan şu ana kadar beklenen cevabı alamayan sarı kırmızılılar, gözünü 20 yaşındaki Polanski’ye dikti.
Möchengladbach’ta forma giyen Polonyalı futbolcu için Erik Gerets ve yardımcısı Erdal Keser’in olumlu rapor verdiği, "Polanski'yi alıp ön libero açığımızı giderebiliriz. Gelecekte yıldız olacak bir futbolcu.
Ümit milli oyuncu
İleride bu oyuncu bizim için büyük bir kazanç olur. Şu anda fazla açılmaya da gerek yok" dedikleri öğrenildi. Galatasaraylı idarecilerinde beğenisini kazanan genç oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon Bundesliga’da 21 maçta forma giyen ve 1 gol atan Eugen Polanski’nin Alman Ümit Milli Takımı’nın da forma giydiği ve gelecek için ümit vaad eden oyunculardan biri olarak gösterildiği ifade edildi.
05.07.2006
Kaynak : Hürriyet
polanski kim yaa...
G.S sessiz sedasız bir bomba patlattı
05 Temmuz 2006 11:30
Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi.
Galatasaray sessiz sedasız bir bomba patlattı. Shakhtar'da forma giyen savunmacı Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı.
Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Ukrayna'- nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen stoper Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı. Stjepan Tomas- Rigobert Song ikilisinin şampiyonluk getiren müthiş uyumuna rağmen başka alternatifler yaratmaya çalışan, sakatlık ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşamamak isteyen yönetimin, önümüzdeki günlerde milli futbolcuya imza attırması bekleniyor.
MİRCEA LUCESCU İZİN VERDİ
Savunmanın sağında da görev yapabilen Tolga Seyhan, böylece Galatasaray defansının daha da güçlenmesini sağlayacak. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun onayıyla imza aşamasına gelen transfer, A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'in daha çok dikkatini çekeceği için Tolga Seyhan'ın ay-yıldızlı kariyerine de olumlu bir etki yapacak.
Ukrayna'ya gitmeden önce Trabzonspor forması giyen ve Türk futbolunun en önemli savunmacılarından biri haline gelen Tolga Seyhan ile bir ara Fenerbahçe de ilgilenmiş ancak sonradan vazgeçmişti.
Kaynak: Sabah
gereksiz bir transfer olur yazık etmesinler adama
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ya tolgayı napcaz bi bırakın allah aşkına
Gene başladık.. Tolga, Emre ve Okan oturur yedekte. Ya Türkiye'de en iyi gençler bizde var bunların değerini bilmeden hala transfer yapıyoruz..