Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 19. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor kazanır
-
Gaziantepspor kazanır
-
Berabere biter
-
hakem hatalarının etkisinde bir galibiyet aldık, böyle bir galibiyet almayı asla istemezdim, nitekim 5 maçtır gol yemeyen bir takım olarak bulabileceğimiz bir golde maçı kazansak garip olmayacak bir sonuçun üzerine gölge düştü. Burakın pozisyonu dışarda, ama kırmızı kart gerektirir. O penaltı olmasa dahi Antepin dayanması çok mümkün değildi 10 kişi ile.
işte bir hata yapıyor defans oyuncuları, kimi dirsek atar rakibine kırmızı kart+penaltı derken elindeki maçı verir, kimi böyle adam kaçırır kırmızı kart olur yapacak birşey yok. Glowackinin pozisyonunda Glowacki topa abanırken Olcana giriyor, Dany gibi net bir müdahale yok, biri kol biri ayak, arada fark var, ama kırmızı da dese garipsemezdim.
son olarak en çok Antepe sevindim, daha sahaya çıkmadan Fenerbahçe maçından dolayı bir yüklenme vardı, ve 11 e 11 bir yenilgi alsalar Bursaya edilen kelamlar Gaziantep'e de söylenecekti. ki daha maç başlamadan çoğu söylenmişti bile.
Neyse. 3 maç, 2 deplasman, biz deplasmanda iyiyiz, fener içerde. bakalım ne olacak. en zor virajı döndük gibi, artık finale girdik kopmadan.
Mesaj Yetkileri