Sayfa 241 / 480 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
7,201 ile 7,230 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

valla Egemen iki sezon önce bize bedavaya gelmişti, ama o zamanda Bursasporu çok uzun süre bekledi, o zaman Bursa bursa değildi tabi, ve fiyatta anlaşamadılar. Hatta o zaman da Beşiktaş istemişti ama olmamıştı. o zaman uzun süre Bursada anlaçamadım ve buraya geldim demişti.

Demem o ki bizle konuşmadan etmeden çok fazla anlaşacağını sanmıyorum. İstanbul medyası yorulmadı ama Fatih Tekkenin, Gökdenizin istanbula gittiklerini çok okuduk. yıllık 1.1 neki, avrupaya giderse Trabzona verilecek yüzde 20 pay olsun, senelik sürekli yüzde 5 artan yıllık ücret olsun, o kadar ayrıntılı kontratlar yayınladıki basın, pek inandırıcılığı kalmadı.

Selçuk için 3,5 milyon euroluk kontrat imzalandı haberleri de uzak değil. Bizim 18 e bile giremeyen Ceyhun bile Fenere imza atmış bilemedim. bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

At. Madrid Quaresma için 20 Milyon Euro teklif etmiş ancak başkan Demirören 30 Milyon euro'dan aşşağıya bırakmayacaklarını söylemiş ve reddetmiş.

Forlan'ın bonservis bedeli ise 12 Milyon Euro'dan 6 Milyon Euro'ya düşmüş.

Serdal Adalı ise 4.3 Milyon euro teklif etmiş ve At.Madrid ise belirli bir süre istemiş karar vermek için.

Egemen Korkmaz ile her konuda anlaşıldı ancak açıklanmıyor.

Kemal Tokak, İbrahim Öztürk ve Ersan'ın transferi de bitirilmeye çalışılıyormuş.

Kaynak: LigTV-Ömer Güvenç

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

20 Milyon € bence Quaresma için iyi rakam.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bencede 20 çok iyi rakam
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'yı alarak taraftarı gönlünü fethetti zaten Demirören. 1 sezon sonunda satarsa o gönüller taş olarak başına geri döner tekrar. Tribünün sevgilisi oldu Q7. Dolayısıyla biraz duygusal yaklaşıyor taraftarımız. Oysa ki 20.000.000 euro Türkiye şartlarında müthiş bir gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Egemen konusunda açıklama

Son günLerde medyada oyuncumuz Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş Kulübü’yle anlaştığı yönündeki haberler sıklıkla yer almaya başlamıştır.

Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla sürdüğü ve ligin son 3 haftasında girdiğimiz süreçte, ne Beşiktaş gibi büyük bir kulübün tüm etik değerleri hiçe sayarak oyuncumuzla görüştüğüne ne de futbolcumuzun bu aşamada transferi düşündüğüne inanmak istiyoruz.
    Trabzonspor Kulübü olarak sözleşmesi bitse dahi bir oyuncunun kulübüyle bağları kopmadan transfer teklifi yapmayı doğru bulmuyoruz. Geçtiğimiz sezon sonu Fenerbahçeli Semih’le ilgili yaşanan gelişmeler bu duruşumuzun en önemli örneğidir.
    Futbolda nasıl sahada kazanmak için her yolu mübah görmüyorsak, özellikle büyük kulüpler olarak transferde atacağımız adımlara da dikkat etmeliyiz.
    Beşiktaş Kulübü’nün kısa süre önce yaptığı açıklamaya bağlı kalarak sezon sonuna kadar aynı tavrı sürdüreceğine inanıyor, tüm kesimlerden takımımızla ilgili gündemin, lig yarışı dışına taşmasına yol açacak eylemlerden uzak durmasını istiyoruz.
    Saygılarımızla.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

20MN gibi bir fiyata satmamak aptallıktır. Kim olursa olsun takımınız ligi 5-6 gibi bir sırada bitiriyorsa her oyuncunuz bu fiyata rahatlıkla satılabilir demektir bu.Vazgeçilmeyecek kadar faydalı olsaydı daha iyi olurduk bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bana Egemen ile anlastik gibi geliyor. lig bitiginde aciklanir bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş, Hamit Altıntop'ta ısrarcı

3 Mayıs 2011 15:47 | NTV Spor
    Beşiktaş'ta transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Başkan Yıldırım Demirören, Bayern Münih forması giyen Hamit Altıntop'a siyah-beyazlı formayı giydirmenin hesaplarını yapıyor. Demirören, kupa finalinden sonra Hamit'le anlaşma zemini arayacak.

Yeni sezon öncesinde kadroda revizyona gitmeye hazırlanan Beşiktaş yönetimi, Bayern Münih'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Hamit Altıntop'la görüşmelere başladı. Başkan Yıldırım Demirören'in bizzat kendisinin ilgilendiği transfer çalışmasının önümüzdeki hafta oynanacak kupa finalinden sonra netleşmesi bekleniyor. 28 yaşındaki milli yıldızın, yapılan teklife oldukça sıcak baktığı ve yakın çevresine futbol hayatına artık Türkiye’de devam etmek istediğini söylediği de gelen haberler arasında...
    Başkan Demirören'in Hamit transferinin gerçekleşmesi durumunda rotayı Eintracht Frankfurt da forma giyen ikiz kardeşi Halil Altıntop'a çevireceği belirtiliyor. Frankfurt'ta istenilen performansı sergileyemeyen Halil'in de yeniden Hamit'le birlikte oynamak isteğini sık sık dile getirmesi nedeniyle, bu teklife sıcak bakması bekleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hamit tabi iyi olur ama gelirmi bilmem ama ben sahsen Halil'i istemem benim gözümde tam golcü biri degildir. Ona verilen para yazik olur ona vericegine genç (Türk) birine ver.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Egemen gayet iyi transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hamit için 4,5 m euroluk maaşlardan bahsediliyor.Öyle olacaksa hiç gelmesin.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kemal Tokak Beşiktaş'a mı gidiyor?: http://bit.ly/igpSvK

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hamit çok iyi transfer olur, Guti nin yerinde oynatılır diye düşünüyorum. Halil e gerçekten gerek yok ancak, Almeida-Bobo nun ikisi birden gidecekse mantıklı olabilir en azından rotasyon açısından.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by vego View Post
    Kemal Tokak Beşiktaş'a mı gidiyor?: http://bit.ly/igpSvK
    Erhan Güven ile takas yapalim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Beşiktaş'ta 'Süper' Mutluyum

'Gidecek mi, kalacak mı' denilen Guti Hernandez, dün twitter'da taraftarların yüreğine su serpti: Beşiktaş'ta ve İstanbul'da çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum

Galatasaray derbisinde kulübeye uğramadan soyunma odasının yolunu tutan Guti Hernandez’in bu tavrı, ayrılık söylentilerini güçlendirmişti. Ancak dün rüzgar tersine döndü. Twitter hesabından bir açıklamada bulunan İspanyol futbolcu kalmak istediğinin altını çizdi. Guti, “Tekrar söylüyorum, Beşiktaş’ta ve İstanbul’da ‘süper’ mutluyum... Tüm Beşiktaşlılar’a bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Tecrübeli oyuncunun bu sözleri, Serdal Adalı’nın “Guti sözleşme yenilemek istiyor” ifadesini de güçlendirdi.

Uyarı gelecek

Bu arada önceki akşam yine gece kulübünde yakalanan ve gazetecilerle tartışan İspanyol futbolcunun daha dikkatli olması konusunda yönetimin uyarılarda bulunacağı bildirildi..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guzel paraymis 20 niye verilmedi anlamiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ernst-Necip-Hamit. Olağanüstü bir orta saha olur Türkiye Standartlarında. Guti'yi yazmadım çünkü ben hala Guti'nin gideceğine inanıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen iyi transfer bence.Bir de Ersan'ı alırsak stoper problemini halletmiş oluruz bence.Sivok da gidecekse yerine bir tane öncelik yerlide olmak üzere bir stoper daha alınabilir.Beklere de kesinlikle takviye yapmalıyız ayrıca.

Guti konusunda ise,açıkcası benim beklentilerimi karşılayamadı maalesef.Sezon başında gelmesini çok istiyordum.Eğer Amerika'dan bonservis bedeli ödenecek şekilde teklif gelirse çok düşünülmeden satılabilir bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit mükemmel olur gerçekten..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ama yine de geleceğini sanmıyorum Hamit'in Türkiye'ye. Eğer ayrılırsa Bayern'den,bence durağı İngiltere ya da İspanya olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hamit transferinin bittiğini söylüyordu akşam haberlerinde Kanal D.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haydi hayırlısı diyelim Murat abi. Çok iyi transfer olur tekrar söylüyorum..

Sheriff Misafir

Hamit her ne kadar iyi bir oyuncu olsada 30 yaş üstü oyunculara pek bel bağlamamak lazım. Genç yetenekli Türklere yönelmek lazım aslında ama bizim ligimizde bu ne mümkün..

25. Default

Marca'ya göre Forlan Beşiktaş'ta

Kartal'ın İspanya'da Diego Forlan işini bitirdiği iddia edildi. İspanya'nın Marca gazetesine göre, 20 milyon euroya alınan oyuncunun 8 milyon euroya gönderildiği, Uruguaylı golcüye de aldığı 4.5 milyon euro konusunda garanti verildiği ifade edildi

Beşiktaş, futbolda Ziraat Türkiye Kupası'na odaklanmışken, siyah-beyazlılarla ilgili bomba haber İspanya'dan geldi. Madrid kaynaklı Marca gazetesine göre Kartal, Atletico Madrid'den Diego Forlan'ı kaptı.
    Gazetenin haberine göre, geçtiğimiz hafta Real Madrid-Barcelona maçını izlemek üzere Madrid'e giden Beşiktaşlı yöneticiler, cuma günü önce Forlan, sonra da Atletico Madrid Başkanı Cerezo ve CEO Gil ile iki toplantı yaptı. İlk toplantıda Forlan'ın alacağı ücret masaya yatırıldı. Atletico Madrid'den yıllık brüt 8 milyon euro almasına rağmen vergiler düşüldüğünde eline geçen 4.5 milyon euronun garantisini isteyen Forlan, siyah-beyazlılardan bu ücretin onayını aldı ve ilk anlaşma sağlandı. Daha sonra Atletico Madrid yönetimiyle masaya oturan Beşiktaşlı idareciler, İspanyol yöneticilerin 12 milyon euro istemesi üzerine kıran kırana bir pazarlığa girişti.
    Sezon sonu açıklanacak
    Atletico Madrid, 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı oyuncunun bonservisini 8 milyon euroya kadar indirdi. Forlan'ı 2007 yılında Villarreal'den 20 milyon euroya transfer eden Atletico Madrid, bu futbolcudan istenilen verimi alamadığı ve 32 yaşına gelmesi gerekçeleriyle 8 milyon euroyu mantıklı buldu ve Beşiktaş'a sattı. Tarafların, İspanya'da ligin bitmesinin hemen ardından bu transferi kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

Böyle bir haber var gazetelerde

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hamit her ne kadar iyi bir oyuncu olsada 30 yaş üstü oyunculara pek bel bağlamamak lazım. Genç yetenekli Türklere yönelmek lazım aslında ama bizim ligimizde bu ne mümkün..
    Şef Hamit daha 28 Yaşında.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hamit le ilgili tek tereddüt kontratıyla ilgili olacaktır. Gerçi Anadolu dan bu seviyede bir oyuncu olmasa da, en azından bu seviyeye yaklaşan bir oyuncuya bile 8-10 milyon euro dan kapı açtıklarını düşünürsek 3-4 senelik bir kontrat ile Hamit e yıllık ekstradan 2 milyon euro bile verilse yine aynı kapıya çıkıyor. 4.2 milyon euro gibi bir fiyat ortada geziyor, umarım gelir...

Egemen in de aynı şekilde bittiği kesinleşti gibi. Ona da yıllık 1.2 milyon euro verilecekmiş. Biraz yüksek gibi görünsede bonservissiz olarak hele de Trabzonspor dan bir oyuncu almak istiyorsanız, bu fiyat normaldir. Yine Kemal Tokak ın ismi de sürekli geçiyor. Ersan dan aldığımız verimi ondan da alabilirsek, yabancı stopere ihtiyacımız kalmaz Ersan ın da gelişiyle.

Sevindirici olan en azından artık, ihtiyacımız olan mevkilere doğru transferler yapmaya çalışıyoruz, transfer sezonunun son dakikalarında, oynayıp oynamayacağı belli olmayan oyunculara, yüklü paralar veripte sonra kurtulmaya çalışmıyoruz. İyi yoldayız...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hamit le ilgili tek tereddüt kontratıyla ilgili olacaktır. Gerçi Anadolu dan bu seviyede bir oyuncu olmasa da, en azından bu seviyeye yaklaşan bir oyuncuya bile 8-10 milyon euro dan kapı açtıklarını düşünürsek 3-4 senelik bir kontrat ile Hamit e yıllık ekstradan 2 milyon euro bile verilse yine aynı kapıya çıkıyor. 4.2 milyon euro gibi bir fiyat ortada geziyor, umarım gelir...

Egemen in de aynı şekilde bittiği kesinleşti gibi. Ona da yıllık 1.2 milyon euro verilecekmiş. Biraz yüksek gibi görünsede bonservissiz olarak hele de Trabzonspor dan bir oyuncu almak istiyorsanız, bu fiyat normaldir. Yine Kemal Tokak ın ismi de sürekli geçiyor. Ersan dan aldığımız verimi ondan da alabilirsek, yabancı stopere ihtiyacımız kalmaz Ersan ın da gelişiyle.

Sevindirici olan en azından artık, ihtiyacımız olan mevkilere doğru transferler yapmaya çalışıyoruz, transfer sezonunun son dakikalarında, oynayıp oynamayacağı belli olmayan oyunculara, yüklü paralar veripte sonra kurtulmaya çalışmıyoruz. İyi yoldayız...
    İşte bu kısmına diğerlerinden daha da fazla katılıyorum. Eskiden transfer sezonu boyunca taraftar balon haberlerle oyalanırdı. Yıldız aldık alıyoruz alacağız derken sezonun kapanmasına 3-5 gün kala çoban yıldızını alıyorduk. Ama devir değişti çok şükür ki. Nereye ne tip oyuncu gerekiyorsa , bize yakışacak kalitede , alıyoruz. Forlan ve Hamit de bunlardan ikisi. Gelmeleri halinde takıma çok büyük katkı sağlayacak iki isim. Bu transfer döneminde takımın gereksizlerinden kurtulup maddi açıdan büyük bir rahatlama içine gireceğimizi de düşünürsek bu iki oyuncunun gelmesi hiç de hayal değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada Beşiktaş yönetimi Forlan'ın bonservisine para ödememenin yollarını arıyorlarmış.

Başaramazlar mı ? Onlardan herşey beklenir, bu işi de yaparlar Bana göre sezon sonunda Forlan'da Beşiktaş forması giyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hamit-Forlan. Of of of.

Mesaj Yetkileri