Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: "G.Saray'dayken F.Bahçe kaybettiğinde üzülüyordum"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Arda bunun ayarlarini bozmus
    Aynen.

F.bahçe'li olması gayet normal, Galatasaray'da oynarken üzülmesi de normal, ama bunu söylemesi normal mi ? Bence değil. Biz geçen sene en kritik zamanda A. Madrid maçında takımı yakarken, senin art niyetli olduğunu düşünmedik Caner, genç dedi insanlar sana, saf dedi ama iyi niyetle. Sen şimdi bu yaptığın açıklamalarla olaya başka bir boyut kazandırdın..

Futbolcular keşke bu kadar çok konuşmasa, yaptıkları ile taraftarın gönlünü zaten kazanıyorlar, kendi taraftarına şirin gözükmek için başka takımlara laf söylemeleri bence doğru değil. Trabzonspor'un büyüklüğü Caner'e kalmadı, hatta kimseye kalmadı. Her takım kendince büyüktür, kendi taraftarı bunun değerlendirmesini yapar.

Son olarak bu açıklamalar resmi siteden yayınlanmış galiba, en enterasan kısmı burasıdır bence. Zaten çekişmeli ve gergin geçen bir lig yarışı varken, gerginlik seviyesini iyice arttırmak hiç sağ duyulu değil. Takip edebildiğim kadarıyla Trabzonspor'un bu açıklamalara bir cevabı oldu çünkü. Genel olarak gereksiz ve talihsiz konuşmuş, yazık.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Son olarak bu açıklamalar resmi siteden yayınlanmış galiba, en enterasan kısmı burasıdır bence.
    Mesajının tamamına imzamı atarım ama burasına değil. Bizimkilerin iletişime pek kafası basmaz. 10 senedir öğrenemediler iletişimi, bu saatten sonra daha zor. Yani enteresan filan bulmadım. Resmi site maceraları diye bir topik açsak ve herkes gördüğünü dökse komedi kitabı olur. Sadece Diana Taurasi sürecinden bir fasikül fıkra çıkar. Onun için pek ciddiye alma bizim resmi siteyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Mesajının tamamına imzamı atarım ama burasına değil. Bizimkilerin iletişime pek kafası basmaz. 10 senedir öğrenemediler iletişimi, bu saatten sonra daha zor. Yani enteresan filan bulmadım. Resmi site maceraları diye bir topik açsak ve herkes gördüğünü dökse komedi kitabı olur. Sadece Diana Taurasi sürecinden bir fasikül fıkra çıkar. Onun için pek ciddiye alma bizim resmi siteyi.
    Benim bildiğim yalanlamalar var sadece, sizin kadar çok sık takip etmediğim için ilginç geldi bana belki de. Sonuçta resmi bir kurumun, kulübün sitesi. Taraftar platformlarından farklı olması gerekir. Şu açıklama Galatasaray açısından bence şu anda zerre kadar önemli değildir, ama Trabzonspor'la şampiyonluk yolunda çekişiyorken bu tarz söylemlerin kimseye faydası olmaz. Gerginlikten Fenerbahçe'de bir şey kazanmaz ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzon 3 büyüklere dahil değilmiş lafa bak ya

Top benim oynatmam der gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

aslında bir bakıma haklı; Trabzon 3 büyüklere dahil değil,4 büyüklere dahil:
    GS-FB-BJK-TS: 4 Büyükler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    aslında bir bakıma haklı; Trabzon 3 büyüklere dahil değil,4 büyüklere dahil:
    GS-FB-BJK-TS: 4 Büyükler.
    Kesinlikle mantıklı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O zaman caneri tebrik etmek lazım, herkes zaten Trabzonspor'u üç büyüklerden biri sayıyordu, bir o dahil etmemiş.. cin gibi çocuk. başka camia hakkında konuşurken biraz dikkat etmeli aslında. ya da oyuncular sahada konuşup bunlara gerek bırakmasa.. bu açıklamayı Alex yapmaz mesela..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TSL'de 6 kez şampiyon olmuş bir takım büyüktür. Bunu tartışmak veya aksini söylemek mantıksızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

merak ediyorum gs armasını öptümü öpmedimi yoksa dudak tiryakisi miydi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri