Arkadaşlar, bu yasayla değişecek bişey yok içiniz rahat olsun.Haber başlıklarına bakıp yada sağdan soldan duyduğunuz haberlere inanıp aklınızı karıştırmayın.Yapılan açıklamada da söylendiği gibi standart paketin yanında aile ve çocuk paketleri getirilecek, bunun dışında herhangi birşey yok.Burda asıl sorun bu paketlerin sınırlarını nasıl belirleneceğidir.Asıl tartışılması konuşulması gereken konuda budur.Mesela ben aile paketi aldım diyelim neden ekşi sözlük olmasın yada cocuk paketi aldım ama şiddet içeren çizgi filmler de var şiddet içermiyo diyelim çocuğa yanlış bilgiler aktarabilicek çizgi filmler var.İnternet zaten kaotik bi ortam kimin ne yaptığı nereye girdiği çıktığı belli deil siz tutupta yasaklı bir siteye girdi diye 1 milyon kişiyi karakola toplayamazsınız yada adam geldi benim pc den girdi bi yerlere ben nerden biliyim kardeşim...şimdi şuçlu ben mi oldum?Eğer bazı şeyleri düzene koymak istiyorsanız bu tür yasakları ve yaptırımları servis sağlayıcı şirketlere site kurucularına uygulayacaksın.Asıl tartışılması gereken İnternetin sınırı olur mu?sınırları nasıl ve neye göre belirlenir?bunu konuşmak tartışmak lazım.Bunun dışında ki yorumlar boş olur arkadaşlar boşuna elinizi yorupta buraya "YAZIK, UTANIYORUM, BURASI TÜRKİYE" şeklinde yazıları yazmayın.Olayı kısaca anlatabildiysem eğer bunun üzerine tartışalım.Bu paketlerin sınırları nasıl ve neye göre belirlenir bunu konuşalım bence.(BENCE BÖYLE BİR SINIRDA YOK AMA )..SAYGILARIMLA...