1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Cem Sultan - Anıl Dilaver - Emre Çolak - Berk Neziroğluları - Berkin Aslan - Cumhur Yılmaztürk ve daha nicesi... 18-21 yaş arasındalar. Artık başlamak zorundalar işe, yoksa çok geç olacak. Böyle iyi bir jenerasyonu harcamamız büyük bir katliam olacaktır. Sportif direktör, teknik direktör, antrenör birisi artık bu isimleri hatırlasın!

Servet'i, Zan'ı, Balta'yı, BAM'ı izleyeceğimize, Ahmet Kesim'i, Berk'i, Cem'i, Cumhur'u, Emre'yi izleyelim.

Bu 'ruhsuz' güruh hata yapacağına, gençlerimiz yapsın.
    Tamamen aynı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Cem Sultan - Anıl Dilaver - Emre Çolak - Berk Neziroğluları - Berkin Aslan - Cumhur Yılmaztürk ve daha nicesi... 18-21 yaş arasındalar. Artık başlamak zorundalar işe, yoksa çok geç olacak. Böyle iyi bir jenerasyonu harcamamız büyük bir katliam olacaktır. Sportif direktör, teknik direktör, antrenör birisi artık bu isimleri hatırlasın!
    Katılıyorum size. Bundan 4-5 sene çok büyük umutlar bulunan 89 kuşağı vardı. 2005-2006-2007 arasındaki altyapı kadrosundan bir Arda çıktı bence o jenerasyon kalitesine göre az sayı. Eğer Galatasaray o jenerasyonu harcamayı başardıysa bu jenerasyonda harcanabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Katılıyorum size. Bundan 4-5 sene çok büyük umutlar bulunan 89 kuşağı vardı. 2005-2006-2007 arasındaki altyapı kadrosundan bir Arda çıktı bence o jenerasyon kalitesine göre az sayı. Eğer Galatasaray o jenerasyonu harcamayı başardıysa bu jenerasyonda harcanabilir.
    ünder gençlere forma verecekmiş bence geç bile kaldı ilk geldiği zaman yapmalıydı ama şu an artık gs düşemez diye gençlere forma veriliyor; verilmesi doğru ama daha önce olmalıydı

o 89 kuşağı acaba fm 2006 da ki olabilir mi? bende bi fm 2006 aldım bi 2010 iki kuşağı da almış olduk böylece.

eğer fm 2010 a göre bakarsak bi berkin arslan bi emre çolak en azından rotasyon olmalı berkin değilse bile emre çolak kesin olmalı,cem sultan anıl dilaver forvetsiz gs de ilk 11 olmalı.gerçi fm e bakarsak batuhanın real madride barcelona ya necip in xavi nin yerine barca ya gitmesi lazım ya neyse.
    yani eklediğim resimlere göre öyle en azından:

http://forum.turksportal.net/vb/show...06#post1981806

Mesaj Yetkileri