Sayfa 28 / 578 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Sami Yen haberlerine sadece guluyorum sanki stat 1 yil kullanilmis da yikilmamasi mucize diyorlar. 40 yillik stat bu kardesim, ne maclar gecirdi bu stat kac bin kisi delicesine bagirip ziplarken.

Unal Aysal taraftarin icinden gecenleri uygulayacak gibi. Gs TV olayi da cok iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Galatasaray'da mutluyum"

5 Mayıs 2011 16:57 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, NTV Spor’a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, ''Galatasaray'da kesinlikle huzursuz değilim. Bu, gitmek istediğim dönemde de böyleydi. Burada gayet mutluyum'' dedi.

CNR Dünya Ticaret Merkezi'nde devam eden endüstriyel mutfak malzemeleri fuarını ziyaret eden Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Servet Çetin, NTV Spor’un sorularını yanıtladı.
    Yurt dışı hedefiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Servet, ''Yurt dışının hedeflerimden birisi olduğunu söyledim hep. Her Türk futbolcusu gibi benim de hedeflerimden biri. Ben Galatasaray'da huzursuz değilim kesinlikle. Gitmek istediğim dönemde de böyleydi. Ben burada gayet mutluyum. Sadece bir hedefim olduğu için yurt dışını istiyorum. Şu anda böyle bir şey yok. Zaten kulübümüz oldukça karışık. Her şey iyice şekillensin, her şey belirlensin, ondan sonra sadece ben, değil tüm arkadaşlarımız ne yapacağız diye oturup değerlendireceğiz'' yanıtını verdi.
    "ANTRENMANDA YAŞANANLAR FAZLA ABARTILDI"
    Bugünkü antrenmanda genç futbolcu Cem Sultan ile aralarında yaşanan sert mücadeleye değinen Servet, ''Cem Sultan ile antrenmanda yaşadığımız güzel bir mücadeleydi ama abartıldı. Antrenmanlarda böyle şeyler olmak zorunda. Olmazsa olmaz zaten. Cem de benim yeteneğini beğendiğim bir arkadaşım. Göreceksiniz Galatasaray'a uzun süre hizmet edecek kaliteli bir futbolcu. Bu hafta forma şansı da bulabilir. İnşallah onun için hayırlı olur. Genelde böyle antrenmanlar yapıyoruz ama çoğu zaman kapalı olduğun için göremiyorsunuz'' diye konuştu.
    Tecrübeli futbolcu, takımın sezon boyunca kötü neticeler aldığını ve bunun da takımı olumsuz etkilediğini vurgulayarak, ''Şu anda son 3 maçımız kaldı. Maçlarımızı iyi şekilde geçirmemiz için, genç arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Onlar da forma almak, oynayabilmek için çok hırslılar. O yüzden böyle çekişmeli antrenmanların olması normal. Biraz geç kalınmış mücadeleci antrenmanlar bunlar ama yine de seneye hazırlık'' ifadesini kullandı.

''BUNDAN KÖTÜSÜ OLMAZ''
    Servet, tarihinin en sıkıntılı sezonunu geçiren Galatasaray için yeni sezonun daha iyi geçmesini temenni etti. Servet, ''Kötü gidildiğinde sadece biz futbolcular değil, camia da yıpranıyor. Kocaman Galatasaray Kulübü. En başta yıpranan bizleriz ama biz kötü olduğumuzda camia da etkilenip, yıpranıyor. Bunu yaşatmak istemezdik ancak zaman zaman böyle şeyler olabiliyor. İnşallah bir daha böyle olmaz, zaten bundan kötüsü de olmaz'' dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI
    Ligin sonuna yaklaşıldığı haftalarda şampiyonluk yarışıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine de Servet, ''Fenerbahçe bu haftaki Kardemir Karabükspor maçını da puan kaybı yaşamadan atlatırsa, çok büyük avantaj sağlar. Ama Kardemir Karabükspor da sezon başından beri sergilediği mücadeleyi gösterirse, Fenrebahçe'den puan alabilir. O zaman da kozlar Trabzonspor'un eline geçer. Bu maç hem Fenerbahçe için hem de Trabzonspor için çok önemli bence'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rijkaard'a yaptıklarından sonra Servet'in 2008'de yaptığı fedakarlıkların hepsi silindi gözümden. Çok yanlış yaptı, çok.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Rijkaard'a yaptıklarından sonra Servet'in 2008'de yaptığı fedakarlıkların hepsi silindi gözümden. Çok yanlış yaptı, çok.
    pardon ama rijkard mı servet e yanlış yaptı servet mi rijkard a karıştırmayalım.

bu takımın en iyi defansı gerçekte de oyunda da servet değil mi bu adamı istemeyen rijkard tı ama rijkard giti servet kaldı sonuçta.
    Last edited by mehmetd : 05.Mayıs.2011 at 20:13

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Herkes gider biz kalırız kardeş bu yüzden sorun yok
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    pardon ama rijkard mı servet e yanlış yaptı servet mi rijkard a karıştırmayalım.

bu takımın en iyi defansı gerçekte de oyunda da servet değil mi bu adamı istemeyen rijkard tı ama rijkard giti servet kaldı sonuçta.
    Rijkaard sırf ayağa top yapan savunma oyuncusu istediği için Servet trip attı. Çıkıp da ".... antrenörümüzün son şansı gibi gözüküyor." deme cüretini gösterdi. Ankaragücü maçında önünden geçen topa dokunmamak için elinden gelen her şeyi yaptı. Lucas Neill sırf ayağa top yapabiliyor diye geldi. O da gelmese geçen yıl 3. zor olurduk zaten. Belki de Emre Güngör geçen sene o kendisinden hiç beklenmeyecek hatalar yapmasa şu an çok farklı şeyler konuşuyorduk.

Kim ne derse desin Servet'te futbol zekası denen olay yok. Savunma yapmayı vücudunu hücum futbolcusuna siper etmek sanan bir stoperin de Galatasaray'da yeri yok. Yahu bu adam Ali Sami Yen'deki Beşiktaş maçında sol açıktan içeri topla girmeye çalıştı. Videosu olsa da izleyip izleyip gülsek. Hayatında kaç defa açıkta topla buluşmuş bu adam? Eğer azıcık futbol zekası olsaydı Kayseri maçında yediğimiz golde jog atacağına deparla geri koşardı. Allah aşkına bu adam kaç kez kayarak müdahale etmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Rijkaard sırf ayağa top yapan savunma oyuncusu istediği için Servet trip attı. Çıkıp da ".... antrenörümüzün son şansı gibi gözüküyor." deme cüretini gösterdi. Ankaragücü maçında önünden geçen topa dokunmamak için elinden gelen her şeyi yaptı. Lucas Neill sırf ayağa top yapabiliyor diye geldi. O da gelmese geçen yıl 3. zor olurduk zaten. Belki de Emre Güngör geçen sene o kendisinden hiç beklenmeyecek hatalar yapmasa şu an çok farklı şeyler konuşuyorduk.

Kim ne derse desin Servet'te futbol zekası denen olay yok. Savunma yapmayı vücudunu hücum futbolcusuna siper etmek sanan bir stoperin de Galatasaray'da yeri yok. Yahu bu adam Ali Sami Yen'deki Beşiktaş maçında sol açıktan içeri topla girmeye çalıştı. Videosu olsa da izleyip izleyip gülsek. Hayatında kaç defa açıkta topla buluşmuş bu adam? Eğer azıcık futbol zekası olsaydı Kayseri maçında yediğimiz golde jog atacağına deparla geri koşardı. Allah aşkına bu adam kaç kez kayarak müdahale etmiş?
    Aşağıda bir yerlerde boşluk varsa oraya imzamı atayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

9 Mayıs Pazartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Çalışmada Servet Çetin ile Cem Sultan arasında yaşanan gerginlik ön palana çıktı. Çift kale maçta Cem Sultan sert bir omuz darbesiyle Servet’i yere düşürünce ortalık karıştı. Çok sinirlenen Servet, genç takım arkadaşını iki kez tekmeyle yere düşürdü. Tecrübeli futbolcu, kendisine hayretle bakan antrenör Tugay Kerimoğlu’na da, “Hocam 15 yaşındaki çocuklara taviz verip tepemize çıkartıyorsunuz” dedi. Kerimoğlu da hem Servet’i hem Cem Sultan’ı, “Sakin olun” diyerek yatıştırmaya çalıştı.

Ancak, idman sonrası hırsını alamayan Servet, parmağını sallayarak sinkaflı bir küfür savurdu ve, “Seninle içeride görüşeceğiz” dedi.

Bu arada takımdaki diğer oyuncular Cem Sultan’ın yanına giderek onu sakinleştirmeye çalıştılar. Ardından teknik direktör Bülent Ünder, genç futbolcuyla konuşup, bir büyüğü olarak Servet’ten özür dilemesini istedi.
    Cem Sultan bunun üzerine Servet’in odasına gitti. Fakat, beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Servet yine sinkaflı bir söz söyleyip, “Defol odamdan” diye bağırdı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...81.asp?gid=362

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Antremandaki bir olaydan neler çıkarmış tarafsız Hürriyet.

Edit : Böyle demişim fakat gerek Cem'in twitter'da yazdıkları gerek forumlarda okuduklarıma göre gerçekten bir şeyler yaşanmış. Hürriyet bu sefer haklıymış. Özür dilerim.
    Last edited by Sirius Black : 06.Mayıs.2011 at 16:13

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

15 yaşında dediği çocuk bi omuzla nasıl yıkabiliyor bu Servet'i Servet'in suyu iyice kaynıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Servet'i de yollar umarım Ünal Aysal başkan olursa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Git be Servet, git artik !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Sert vuramamışsın." filan diyor Cem Sultan. Sanırım bir tokat olayı filan olmuş.

Galatasaraylılık terbiyesi filan bir sürü yolla eleştirilebilir ancak, hakkının korunmadığı, yalnız bırakıldığı açık. Onun da kendisini ifade etmesi lazım. Ben de olsam öyle yapardım.

Gerçek Galatasaraylı baskıya yanıt vermeyendir aynı zamanda.

Umarım bu olay sözleşmesinin yenilenmemesi gibi bir olaya yol açmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Giden Cem olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kaybeden de Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cem gitmez bence. Servet'in bu kadar etkisi varsa bir futbolcu üzerinde vay Galatasaray'ın haline! Cem'in özür için Servet'in odasına gittiği ancak Servet'in Cem'e küfür edip tokat attığı söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Servet reykardı yolladı sıra cem sultan da sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Rijkaard ah şu takımda kalsaydın da Servet'in gidişini bir güzel izleseydik şu an...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Servet bi de bize gelsin, 2 sene sonra da Trabzon a yollar, 4 lüyü tamamlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cem Sultan - Anıl Dilaver - Emre Çolak - Berk Neziroğluları - Berkin Aslan - Cumhur Yılmaztürk ve daha nicesi... 18-21 yaş arasındalar. Artık başlamak zorundalar işe, yoksa çok geç olacak. Böyle iyi bir jenerasyonu harcamamız büyük bir katliam olacaktır. Sportif direktör, teknik direktör, antrenör birisi artık bu isimleri hatırlasın!

Servet'i, Zan'ı, Balta'yı, BAM'ı izleyeceğimize, Ahmet Kesim'i, Berk'i, Cem'i, Cumhur'u, Emre'yi izleyelim.

Bu 'ruhsuz' güruh hata yapacağına, gençlerimiz yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Cem Sultan - Anıl Dilaver - Emre Çolak - Berk Neziroğluları - Berkin Aslan - Cumhur Yılmaztürk ve daha nicesi... 18-21 yaş arasındalar. Artık başlamak zorundalar işe, yoksa çok geç olacak. Böyle iyi bir jenerasyonu harcamamız büyük bir katliam olacaktır. Sportif direktör, teknik direktör, antrenör birisi artık bu isimleri hatırlasın!

Servet'i, Zan'ı, Balta'yı, BAM'ı izleyeceğimize, Ahmet Kesim'i, Berk'i, Cem'i, Cumhur'u, Emre'yi izleyelim.

Bu 'ruhsuz' güruh hata yapacağına, gençlerimiz yapsın.
    Tamamen aynı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Katılıyorum size. Bundan 4-5 sene çok büyük umutlar bulunan 89 kuşağı vardı. 2005-2006-2007 arasındaki altyapı kadrosundan bir Arda çıktı bence o jenerasyon kalitesine göre az sayı. Eğer Galatasaray o jenerasyonu harcamayı başardıysa bu jenerasyonda harcanabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Katılıyorum size. Bundan 4-5 sene çok büyük umutlar bulunan 89 kuşağı vardı. 2005-2006-2007 arasındaki altyapı kadrosundan bir Arda çıktı bence o jenerasyon kalitesine göre az sayı. Eğer Galatasaray o jenerasyonu harcamayı başardıysa bu jenerasyonda harcanabilir.
    ünder gençlere forma verecekmiş bence geç bile kaldı ilk geldiği zaman yapmalıydı ama şu an artık gs düşemez diye gençlere forma veriliyor; verilmesi doğru ama daha önce olmalıydı

o 89 kuşağı acaba fm 2006 da ki olabilir mi? bende bi fm 2006 aldım bi 2010 iki kuşağı da almış olduk böylece.

eğer fm 2010 a göre bakarsak bi berkin arslan bi emre çolak en azından rotasyon olmalı berkin değilse bile emre çolak kesin olmalı,cem sultan anıl dilaver forvetsiz gs de ilk 11 olmalı.gerçi fm e bakarsak batuhanın real madride barcelona ya necip in xavi nin yerine barca ya gitmesi lazım ya neyse.
    yani eklediğim resimlere göre öyle en azından:

http://forum.turksportal.net/vb/show...06#post1981806

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

O Twitter hesabının daha önce attığı tweetlerine bakarmısınız o hesap fake olabilir. Baksanıza hemen Servet'le tartıştığı pozisyonun resmini koymuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cem Sultan'a kim Cem ismini verdiyse helal olsun valla. Twitter'a bunları yazarak bu meseleyi bir iç sorunken dış sorun haline getirdi .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynisini ilk basta ben de dusundum Eralp ama belli ki cocuk cok dolmus yani. Profesyonel takimda bir oyuncunun odasina ozur dilemek icin gidip kufurler yiyip tokat yemek pek hafif birsey degildir herhalde. Twitter yanlis bir kanal olmus bu konuda haklisin ama hirsizin hic mi sucu yok? Bu cocugu harcamamaliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Helvacı'dan olay açıklamalar!
    Galatasaray'ın başkan adaylarından Mehmet Helvacı, basın mensupları ile gerçekleştirdiği sohbette Ribery konusundan anlaşmaya vardıkları 10 futboluya kadar birçok konuya açıklık getirdi.

07 Mayıs 2011 Cumartesi - 00:55
    AA

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Mehmet Helvacı, yönetime gelmeleri halinde futbolu teslim edecekleri 'futbol aklı' ile prensipte anlaştıklarını ve 10 futbolcuyla ön sözleşme yaptıklarını söyledi.

Helvacı, Maslak Sheraton Oteli'nde düzenlediği toplantıda, basın mensupları ve kongre üyelerinin yanı sıra internet üzerinden yöneltilen soruları cevapladı.

Sportif başarıyı önemsediklerini ve futbolla ilgili girişimlerini yaptıklarını kaydeden Mehmet Helvacı, "Futbol şubemizi yönetecek 'futbol aklımızla' prensipte anlaştık. Ayrıca 6'sı Türk, 4'ü yabancı futbolcuyla ön sözleşmeleri yaptık. Bunlarla ilgili şahsen yüklenmiş, üstlendiğimiz ekonomik gider de var. Ancak, 15 Mayıs tarihinde geç kalmamak adına bunu yapmak zorundaydık. Aksi takdirde bu, gelecek sezonun kaybedilmesi anlamına gelir. Herkes, ayın 15'inde 'futbol aklımızın' kim olduğunu öğrenecek" diye konuştu.

"14 YAŞINDAN BU YANA BAŞKANLIĞI HAYAL EDİYORUM"

Helvacı, Galatasaray Kulübü'ne 14 yaşında üye olduğunu ve her Galatasaraylı gibi o tarihten bu yana başkanlığı hayal ettiğini söyledi.

"Ben Galatasaray'a başkan olmak istemiyorum, ben Galatasaray'da başarılı başkan olmak istiyorum. İkisi aynı şey değil" diyen Helvacı, eski başkan Özhan Canaydın'ın döneminde bir yönetim kurulu toplantısında yaşananları ise şöyle anlattı:

"Özhan Canaydın, bir gazete haberi sonrasında, yönetim kurulu toplantısında yöneticilere yönelik olarak, 'Kim hangi görevi isterse vereceğim' demişti. Kimse herhangi bir değişik görev istemezken, bana sorduğunda 'Ben başkan olmak istiyorum' demiştim, kendisi de "Olabilir ama biraz beklemen gerekecek" yanıtını vermişti.

GALATASARAY YÖNETİM KURULU'NDAN NEDEN İSTİFA ETMEDİ?

Helvacı, yönetimden neden istifa etmediği yolundaki soru üzerine çok ilginç açıklamalarda bulundu. Yönetimden ayrıldıktan sonra kısa bir dönem geçtiğine dikkati çeken Mehmet Helvacı, kendilerinin ayrılışından sonra yönetim kurulunun birçok olumsuz icraatta bulunduğunu ileri sürdü.

Helvacı, şöyle konuştu: "Bu süre içinde Galatasaray Kulübü bazı icraatlar yaptı. 4 aydır her yönetim kurulu toplantısında masaya, Türk Telekom Arena ile ilgili olarak GSGM ile bir bedel ödeyerek anlaşma isteği geldi. Ben buna her yönetim kurulu toplantısında itiraz ettim. Çünkü daha önce yapılan sözleşmede bu bedel yoktu. Biz istifa ettik, 2 hafta sonra Galatasaray Kulübü, GSGM ile yıllık 1,5 milyon lira ödemek üzere anlaşma yaptı. Biz masadan kalktıktan sonra yapılan anlaşmayla artık Galatasaray, 49 yıl bedelsiz olarak kullanılacak stat için bedel ödemek zorunda.

Biz masadan kalktık, Galatasaray kulübü eski yöneticilere borcunu ödemek için kredi aldı. Bu krediyle hangi yöneticilerin parasının ödendiğini bilmiyorum. Yönetimde olsaydık bunu bilirdik. Biz bu masada bunlara engel olmak için oturuyorduk."

Mehmet Helvacı, 11 kişinin istememesine rağmen o yönetim kurulunda yer almanın hiç cazip olmadığını belirterek, "Ancak Galatasaray'ı kendisinden çok seven kişilerin yapacağı zahmetli bir şeydir. Bu faaliyetleri görülürse bizim masadan niçin kalkmadığımız, yönetimden neden istifa etmediğimiz, net bir şekilde ortaya çıkar" dedi.

"BAŞKAN POLAT BİZİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ"

Başkan Adnan Polat ile arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili sorular üzerine, sert açıklamalar yapan Helvacı, Adnan Polat'ın hiçbir zaman kendisini dinlemediğini ve kişisel olarak hareket ettiğini söyledi.

Türk Telekom Arena'nın açılışının ardından yönetim olarak pazar günü statta 2,5 saat toplantı yaptıklarını anlatan Mehmet Helvacı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O toplantıdan sonra düzenlenen basın toplantısında başkan Adnan Polat sadece teşekkür konuşması yapacaktı. Ancak, kendisi konuşmasının ikinci bölümünde sorumluların kameralarla tespit edeceğini ve yakalanacağına dair şeyler söyledi. Bizleri de hayrete düşürdü. Ben bu yaptığı şeyin doğru olmadığını, Galatasaray'ın kendi taraftarını savcıya, polise şikayet etmemesi gerektiğini söyledim. Bunu düzeltmesi gerektiğini ifade ettim. Düzelteceğini söyledi ama bunu yapmadı.

Daha sonraki yönetim toplantısında kendisine istifa etmesini ya da seçime gitmesini söyledim. Bunları yapmaması halinde imza toplayıp seçime gideceğimi söyledim. Daha sonra da bunu basına açıkladım.

Ben Galatasaray'da herhangi bir başkanın adamı olarak çalışmadım. Bizler Galatasaray'ın adamlarıyız, başkanın adamları değiliz. Kimsenin kişisel menfaatleri çerçevesinde hareket etmeyiz.

Sayın Adnan Polat'ı sevenler şunu düşünsünler, o gün Galatasaray'ın menfaatleri neyi gerektiriyordu, Adnan Polat ne yaptı, Helvacı ne yaptı. Ben insanlardan Galatasaray'ı sevmelerini istiyorum. Galatasaray'da bir daha bugünlerin görülmemesi için bu bir zorunluluk. Ne doğruydu, ne yapıldı? Bunu iyi düşünsünler."

Helvacı, mali kongre öncesinde Adnan Polat'a söylediklerini de şöyle aktardı:

"Adnan Polat'a mali kongre öncesinde, seçime gitmesini, kongrede ibra edilmeyeceğini, bunun da Galatasaray'ı böleceğini söyledim. Galatasaray başkanı bölen olmaz, bütünleştirici olur. Ben ondan Galatasaray başkanı davranışı bekledim, o kişisel davrandı. Böyle davranınca, benim Galatasaray 2. başkanı ne yapması gerekirse onu yapmamı gerektirdi ve yaptım."

DİVAN KURULU TOPLANTISINDA YAŞANANLAR

Galatasaray'da kongre öncesinde yapılan yapılan divan kurulu toplantısında, başkan Adnan Polat'ın konuşmasını bitirdikten sonra ayağa kalkmamasıyla ilgili bir soru üzerine, "Ben makama saygı gösterdiğim için ayağa kalkmadım. Başkanlık makamına aşırı şekilde saygı gösterdiğim için bunu yaptım. Çünkü Adnan Polat, Galatasaray başkanı davranışı içinde değildi. Hak etmeyene saygı gösterirseniz, makama saygısızlık etmişsiniz demektir. Ben bunu Galatasaraylıların anlamasını bekliyorum. Bunu doğru tespit edemezsek, bu günleri tekrar yaşarız" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN PARALI BAŞKANA İHTİYACI YOKTUR"

Mehmet Helvacı, Galatasaray'ın paralı başkana ihtiyacının olmadığını, kimsenin de Galatasaray'dan zengin olmadığını ifade etti.

Helvacı, "Hiçbir kulüp başkanı ve yönetici, Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'ın kurtarıcı rolüne ihtiyaç yoktur. Kurtarılmaya muhtaç değiliz. Şu an sadece futbolda sportif olarak başarısız bir takım var. Galatasaray'ın paralı bir başkana ihtiyacı yoktur. Bilgili, programlı, deneyimli, planlı bir başkana ihtiyacı vardır.

Galatasaraylıları anlayacak, ciddiye alacak bir başkana ihtiyacı vardır. Para sahibi olmanız, bazen Galatasaray'da başkan olmamanız için bir sebep de ortaya çıkabilir. Hatta bu paranın kaynanın nasıl kazanıldığı bilinmiyorsa..." diye konuştu.

RİBERY'NİN KAÇIŞI

Ribery'nin Galatasaray'dan kaçışı sonrasında yaşanan davayla ilgili bildiklerini anlatan Helvacı, CAS'taki davayı, kendi ellerinde olmayan belgeler nedeniyle kaybettiklerini söyledi.

Helvacı, kulüp olarak ellerindeki sözleşmeye göre haklı olduklarını kendisinin açıkladığını hatırlatarak, "Ancak davada, Marsilya Kulübü'nün dosyasında, o tarihteki yönetici Adnan Öztürk'ün imzasının bulunduğu özel bir sözleşme ortaya çıktı. Bu bizim elimizde yoktu. Ayrıca, futbolcunun menajerinin gönderdiği ihtarnameler de kulüp tarafından yırtılmış. Bu belgeler nedeniyle dava kaybedildi" açıklamasını yaptı.

ARDA İNŞALLAH SATILMAMIŞTIR

Göreve gelmeleri halinde Arda'yı satmayı düşünmediklerini belirten Helvacı, "Ancak bugün öğrendiğimiz kredi olayından sonra 'İnşallah Arda henüz satılmamıştır' diyorum" ifadesini kullandı.

Helvacı, Arda'yı takımda tutmayı arzu ettiklerini vurgulayarak, "Eğer hala satılmamışsa yapılanmamızı gördüğümüzde, o da bizim kulübümüzde kalmayı arzu edecektir.Arda'nın bugün bu vaziyette olmasının nedeni iyi yönetilememesidir. İyi yönetilseydi, bugün bu durumda olmazdı. Kulübünde kalmayı canı gönülden isterdi" dedi. Başkan adayı Helvacı, Riva arazisinin satılmasına karşı olduklarını ve satmayacaklarını söyledi.

Başkan adaylığı için İnan Kıraç'tan izin ve icazet almadığını kaydeden Mehmet Helvacı, icazeti kongreden alacaklarını ifade etti.

ÖRS: "AYSAL GALATASARAY ROZETİ'Nİ GİZLEMİŞTİ"

Toplantıya katılan Boğaziçi Üniversitesi Enerji Anabilim Dalı Başkanı ve Galatasaray Kongre üyesi Haluk Örs, diğer başkan adayı Ünal Aysal ile ilgili bir anısını anlattı.

Aysal ile kendisinin ofisinde görüştüğünü ifade eden Örs, "Sayın Aysal, bana 'Hepimiz Galatasaraylıyız' diyerek rozetini gösterdi. Rozeti ceket yakasının arkasında gizleyerek taşıdığını gördüm. Böyle bir insana Galatasaray'ı kesinlikle teslim etmem" diye konuşu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam 1 guzel kelime ediyorsa diger 2sinde siviyor resmen.

Mesaj Yetkileri