Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 323 sonuç

Konu: 4-4-2 Wings Bol gollu kanat taktigi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by anakonda52
    sergennn kadrosuna bak anlarsın aldıgı oynuculardan belli hemde ilk sezon ondan
    harbi ya ilk sezonda defoe julio cesar coloccini felan nasil gelmis

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by şampiyon
    ozzy bende taktiği bjk,camerun,kolombiya,denizlispor ve gençlerde denedim şu an fenerde deniyorum.
    denizlispor hariç gerisinde hep tuttu.ama denizlisporda tutturamadım bi türlü kendi taktiğimde dahil hiçbirini tutturamadım.defans oyuncularım ve kalefcim kötüydü büyük ihtimalle bundan.ayrıca ben direk 6,03 ü kurdum öle fazla problem çıkarmadı ama iyi verim için 6,02 sonra 6,03 ü bi deneyecem.belki daha süper olur.
    fenerle şu an 16 maç sonunda 1 mağlubiyet 15 galibiyetle liderim.şampiyonlar liginde ise 2 mağlubiyetle gruptan çıktım.iyi gidiyor.
    Ya bişey sormak istiyorum kamerun takımına nasıl menaje roluyorsun merak ediyorum eğer cevaplarsan sevinirim çünkü benim oyunumda camerun menajerliği kontrol edilemiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

eger cok camerunu basına gecmek ıstıyosan camerın lıgınıde sec sora gecersın basına
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by turgut
    eger cok camerunu basına gecmek ıstıyosan camerın lıgınıde sec sora gecersın basına
    Onu bende biliyorumda bende oyuna başlarken lig seçmede kamerun ligi gözükmüyor sen ss koysana kamerun ligini

oyuna başlamadan database ini huge yağ sonra oyuna girerken nations tan kamerunu seç bu kadar kolay

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by anelka199100
    Ya bişey sormak istiyorum kamerun takımına nasıl menaje roluyorsun merak ediyorum eğer cevaplarsan sevinirim çünkü benim oyunumda camerun menajerliği kontrol edilemiyor...
    valla ben ekstra bi şey yapmadım.database huge seçili ve sadece türkiye süper ligiyle,brezilya ligi seçili.kamerun ligini falan seçmedim yani
    bjk ile yakaladığım başarılardan sonra 2. sezonun sonunda camerun menajerliği ve colombia menajerliği teklifi geldi.ben camerunu tercih ettim.ama umduğum gibi çıkmadı çok zayıf oyuncular ve seçilebilir oyuncu azlığından dolayı istifa ettim.bi süre sonra colombia yeniden teklif yaptı şu an onun başındayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

valla ben ekstra bi şey yapmadım.database huge seçili ve sadece türkiye süper ligiyle,brezilya ligi seçili.kamerun ligini falan seçmedim yani
    bjk ile yakaladığım başarılardan sonra 2. sezonun sonunda camerun menajerliği ve colombia menajerliği teklifi geldi.ben camerunu tercih ettim.ama umduğum gibi çıkmadı çok zayıf oyuncular ve seçilebilir oyuncu azlığından dolayı istifa ettim.bi süre sonra colombia yeniden teklif yaptı şu an onun başındayım.
    Tamam anladım bende database i geniş boyutlu yaptım ve tüm ülkelerin menajer olma hakkım doğdu tekrar teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

denedim güzel taktik çok fazla gol atıyo özellikle sol forvet çoşuyo ama amc'si olan için amc'nini performansı düşüyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Omerdinho
    harbi ya ilk sezonda defoe julio cesar coloccini felan nasil gelmis
    anelka kardes sen beni yanlıs anlıyon ozzy taktigi gayet iyi ben sergenn kardesin oyuncuları nasıl aldıgını ögrenmek için sordum daha ilk senede nasıl gelmişler hayret
    haaaaa bu arada ömerdinho kardes senle aynhı fikirde olmamız beni sevindirdi

S-B-Z Misafir

Tamam anladım bende database i geniş boyutlu yaptım ve tüm ülkelerin menajer olma hakkım doğdu tekrar teşekkürler...
    önemli değil.
    uluslararası arenada karşılaşmak dileğiyle

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

önemli değil.
    uluslararası arenada karşılaşmak dileğiyle
    Umarım..

Quote Originally Posted by anakonda52
    anelka kardes sen beni yanlıs anlıyon ozzy taktigi gayet iyi ben sergenn kardesin oyuncuları nasıl aldıgını ögrenmek için sordum daha ilk senede nasıl gelmişler hayret
    haaaaa bu arada ömerdinho kardes senle aynhı fikirde olmamız beni sevindirdi
    Tamam bak böyle dersen tamam derim hileyle almış olabilir kendini kandırır başkasını değil ben skorlara laf ettiğini sandım tekrar kusura bakma...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

sencede anelka kardes kadroda bir ilginçlik yokmu

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

tamam beyler ya kapatalım uzatmaya gerek yok mevzuyu sonucta bir taktik baslıgı bu taktik hakkında yorum sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ozzy kardeşim birde bişey sormak istiyorum bu sayfada bir konu açılmıştı ilk sezon uyguladığımız taktik ikinci sezonda kötüleşiyor ve rakipler seni çözerek başarısızı olunuyordu benim sormak istediğim bu taktiği her sene kullanabilirmiyiz yoksa her sene taktikmi değiştireceğiz bu sadece bir senelik mi

Bir diğer sorumda ben 6.0.2 ve 6.0.3 yamalarını yükledim birde üstüne 6.0.3 ün türkiye liginin güncellemesini yükledim acaba bir sorun olurmu
    Ozzy kardeş şu sorularıma cavap vermedin daha hala verirsen sevinirim....

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

6.0.2 sonra 6.0.3 yuklediysen sorun yok guncelleme onemli deil dier soruna gelince bunu cevaplamama bile gerek yok herhalde antalya ile cl yi ilk sezonda kazanmadıgıma gore bu taktik 1 sezonluk bi taktik deil yani anlıyacagın

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

arkadaşım öncelikle çok sağol gerçekten süper taktik.Ben bu taktiği Bjk,Hollanda,Fİldişi SAhilleri ve Atl.Madrid'te denedim ve birbirinden süper başarılar elde etim süper taktik gerçekten sağol

Arkadaşım çok teşkkürler ii taktik ama chelsea dede pek işe yaradığını söyleyemem...hee bide benim versiyon hiç güncellenmedi ondan olabilirmi onu bilmiyorum yani yüklediğim gibi duruyo versiyonu...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

dostum bunu taktikle alakası yok gibi chelsede hangi taktigi koysan oynar o takım basarılı olamaman senin basarın

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Villareal ve Barselona'da hezimet oldu bu taktik, daha once ise Fenerbahce ile ilk sezonumda cok kotu olmustu ancak ikinci sezonda soldaki MC yi AMC'ye sagdaki MC yi DMC'ye cekince harika olmustu. Oyunu tamamen kaldirip yama sirasiyla yuklememe ragmen maalesef olmadi Ispanya maceralarimda... Saygilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

beyler herkese duyurmak isterim gs ile yeni oyun actım ve yeni bi taktik yaptım 4-2-3-1 dizilisinde hollandanım 80lerde oynadıgı total futbol anlayısında su an gs ile deniyorum sezonun ilk yarısı bitince ss ve taktigi yeni konu olarak gondericem bilginize

S-B-Z Misafir

hadi bakalım bekliyoruz serbest vuruşlarla ilgili bir sürprizde olur inşallah içinde ozzy

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

dostum serbest vuruslarda kaleye direk bakan yerlerde ben her zaman kaleye vurulmasından yanayım kanatlardan kullanılan serbest vuruslarda da zaten korner taktigini ayarlayınca aynı diziliste duruyolar ama serbest vuruslarda ofsayt oldugu icin tum oyuncuları kaleye yıgma gibi bi secenek olmuyo

S-B-Z Misafir

kısacası böle bi sürpriz yok yani bende bunla uğraştım ama hiçbirinden kesin bir sonuç alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ozzy arkadaşım güzel bi taktik ancak takımın savunmasının göbeği çok kötü ben kayserisporu yönetiyorum ve göbekte kamber ile gioda yı oynutıyorum gioda fazla hata yapmıyo ama kamber sürekli hata yapıyo acaba bunun nedeni savunmanın adam adama markaj yapması mı? ve ben sıkı markajı açıyorum. yardımcı olsan?

Bi soru daha. senin ilk verdiğin linkteki ofansif taktikle sonraki defansif taktik bende tıpatıp aynı bir kez daha zahmet olmazsa 2 linki aynı anda yazabilir misin

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

dostum defanstaki zaafın nedeni defansın gobegindeki adamların adam adama markaj yapması bende onu degistirdim simdi guncelleyim dedim defansın kanatlarındaki adamları da biraz daha defansif yaptım boylece defansta sıkıntı ceken arkadaslar artık tamamen mukemmel bi taktige kavusmus olacaklar

Nesil
    2006
    Yer

dostum peki taktiğin linkini ne zaman veriyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

linki ilk mesajda guncellendi

Nesil
    2006
    Yer

bir de bir şey merak ediyorum dostum yanlış anlama sadece görüşünü almak ve bilgilenmek için : sıkı markajı niye seçmiyorsun bir yan etkisi falan varsa ben de seçmicem dostum bi söyleyebilirmisin

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

sıkı markaj secili zaten yani oyuncu komutunda bakarsan team olarak gozukuyor team komutunda da secilmis durumda zaten

Nesil
    2006
    Yer

ya eskiden bu taktikle çok pozisyona giriyordum şimdi nedense çok nadir giriyorum ve genelde ezik olarak oynuyorum bi çözüm var mı buna

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri