Quote Originally Posted by vego View Post
Kobe Tarihi Dönüşe İnanıyor NBA tarihinde bugüne kadar hiçbir takım 3-0'dan gelip turu geçememişti. Öyle ki; bu durum NHL'de 4, MLB'de de yalnızca 1 kere gerçekleşti.

Kobe bu konu hakkında şöyle diyor; Bu gerçekleştirilmesi çok zor olan birşey. Pazar günü sahaya mutlak kazanmak için çıkacağız ve seriyi LA'a getireceğiz aksi halde sezon bizim için bitecek. Bunun farkında olduğumuzu düşünüyorum. Bu güvenin nereden geldiği sorusuna ise, Bilmiyorum sadece ''fındık'' (kaçık) değilim dedi. Geride kalan 3 maçıda detayların belirlediğini söyleyen Kobe, savunmamız yeteri kadar iyi değildi ve maç sonlarını çok kötü oynadık, ama hala inancımız tam.

NBAtrky

Kobe daha ilk maçtan sonra bir demeç vermişti. Haber sitelerinden birisinde okumuştum. Demişti ki; "Dallas bizi eleyebilir." O zaman buraya haberi alıp yazacaktım, polemik olmasın diye yazmadım. Diyecektim ki; "Jordan'ı ipe çekseniz böyle bir söz söyletemezsiniz. Kaybetmenin K harfini bile telaffuz ettiremezsiniz."

Neyse, bugüne kadar 98 seri 3-0 olmuş. Hiçbiri dönmemiş. Bu 99. seri... Eğer %1 ihtimal varsa ya bu seri, yahut bir sonraki seri dönebilir.

Hani meşhur fıkradır.

-Doktor bey, kurtulma şansım ne kadar?
-Merak etmeyin beyefendi, %100 kurtulacak, iyileşeceksiniz.
-Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?
-Bu hastalıktan kurtulma şansı %1... Ben daha önce 99 kişiyi ameliyat ettim, hepsi öldü. Siz 100. hastasınız.