Quote Originally Posted by nouma16 View Post
iyikide bizi bursa'ya almamışlar çünkü hiç birimizin ölümden korkusu yoktu. ailelerimizle vedalaşıp yola çıkmıştık. daha sert ve acımasız olarak birbirimize girerdik. burada olan bursaspor seyircisine olurdu. taraftar demiyorum bakın seyirci diyorum tek amacı maç izlemek olan insanlardan bahsediyorum. otobüslerde herkesin kafa kıyakdı. şimdi burada söyleyemiyorum otobüsde bulunanları iyikide girmemişiz oraya.
ayrıca stada giren 2 kardeşimizide tebrik ediyorum.
Sesli güldüm : ) Biraz akıllı uslu konuş istersen. Çarşı forumunda yaz böyle şeyleride karşı takımlarının olduğu yerde çok gereksiz olmuş. Karşında olan taraftarda boş olmayacaktı geldiğinde. Onların elindeki oyuncak değildi. Bilmem gördünmü.

Herkes Bursa taraftarı şöyle Bursa taraftarı böyle demişte, burda güvenlik güçlerinin hiçmi suçu yok ? Taraftarı sakinleştirmek yerine dahada kızdırıyolar ortalığı sonrada taraftar olay çıkardı, taraftar terörist, taraftar iğrenç. Geçiniz bu işleri. İstanbul'da olduğu gibi burdada olayın sorumlusu büyük çoğunlukla " EMNİYET ". İlk maçta Bursa taraftarını bilerek nasıl soktuysa taraftarın içine, burdada orantısız kuvvet uyguladılar ve sonuç ortada.

Ha Bursa taraftarının suçu yokmu var tabiki. Ama ne olursa olsun bu noktaya gelmemesi lazımdı işlerin. Şimdi Gaziantep'le puan eşitliği söz konusu. Belki 3. sırayı bile kaybedecekler.