-
GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN BASIN TOPLANTISI
ERSİN DÜZEN: Öncelikle hocam yeni takımınızda başarılar dileyerek ilk sorumu sormak istiyorum
RECEP İVEDİK: Buyur Ersinciimm
ERSİN DÜZEN: Hocam ilk önce takımı yönetme biçinizi sormak istiyorum çünkü florya da biraz gevşek bir yönetim var izlediğiniz mi bilinmez ama...
RECEP İVEDİK: Florya Düzene gireceeeeeeeekkkkk. Ersin bak seni severim bilirsiiinnnn... Böööööyyyyyyytttttt Böööyytttt bu takım asıl oyununu görecek bunu herkes görecekkk
IRMAK KAZUK: Hocam öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim ve yapılacak transferleri sormak istiyorum nerelere transfer yapacaksınız acaba...
RECEP İVEDİK: Baq sayıom dikkatli dinle... Forvete, Orta sahaya, kaleye sağ bek e oyuncu alacam bunuda yapacam....
IRMAK KAZUK: hocam peki bunlar kimler peki...
RECEP İVEDİK: Baq Irmaaaakkkk.... Adamı hasta etme benide canımı sıkma valla dalarım sana... (
) uefa avrupa ligi 2. ön eleme turu öncesi bu 5 oyuncu gelecek... geldiği günde sizlerin gözü önünde tanıtacam hepsi kaliteli olacak bu takımı tekrar büyük yapacaam sizde burda kıskançlıktan çatlayacaksınız...
IRMAK KAZUK: Ehe... Anlıyorum.
ÖZGÜR BUZBAŞ: hocam ilk önce yeni görevinizde başarılar diliyorum...
RECEP İVEDİK: saol ozgür severim seni beni meksikada da takip ettin biliyom o yüzden benim için ayrı bir yerin var haaaa benden sölemesi
ÖZGÜR BUZBAŞ: hocam peki meksikada herşey kolaydı rahat galibiyetler rahat oyunlar sizi kupalara götürmüştü ve dünyada konuşulan bir teknik adam olarak bir çok transfer teklifi aldığınız yönünde haberleriniz çıktı peki neden galatasaray ve neden türkiye
Johan Neekens: Ben buna şöyle...
RECEP İVEDİK: Şat ap (SHUT UP) johan, şat ap johan. Efendim ben şöyle bir cevap vereyim ben aslen güngörenliyim ama güngören de yaşadığım olaylar yüzünden kulüp süresiz beni teknik direktörlükten attı bir daha da gelme buraya dediler ben de onlardan intikam almak için galatasaraya geldim ve bu kulübe iyiki geldim diyorum.
ÖZGÜR BUZBAŞ: Teşekkürler Hocam.
RECEP İVEDİK: Saol Ozgürüm... Başka sorunuz varsa ben kaçar daha çoookk işim var gençler....
Mesaj Yetkileri