adnan Polat’ın Açıklamalarından Satırbaşları

Düşündüğüm Projelerin Hepsini Bitirdim Ama Futbolda Kabus Gibi Başarısız Olduk. Futbolun Kötü Gitmesi Camianın Ve Taraftarın Moralini çok Bozdu

2006'da Büyük Ekonomik Sıkıntı Ve Yanlış şirket Yapılanması Vardı. Finansal Yapılanmaya Gittik. Galatasaray Gelir üretebilecek Bir Noktaya Geldi

Göreve Geldiğimizde Stat Ve Tesisleşme Anlamında Büyük Sıkıntılarımız Vardı. Camiada Ilişkileri Düzeltmek Gerekiyordu. Bu Konularda Adımlar Attık

Benden Sonraki Yönetime Minimum Problem Bırakmaya Gayret Gösteriyorum

Futbol Dışındaki Branşlarda Başarısız Olduğumuzu Kabul Etmiyorum

şampiyonluk Için Dış Unsurların Size Dokunmaması Gerekiyor. Bu Sezon 14 Maçımız Tamamen Hakem Hatasıyla Katledildi

Florya'da Istediğim Otoriteyi Ve Düzeni Sağlayamadım. Oraya Zaman Ayıramadım, Oradaki Arkadaşlar Da Iletişimi Sağlayamadı

Giden Teknik Direktörlerimizi Yakan şey, 4-3-3 Sisteminde ısrar Etmeleri Oldu. 4-3-3 Sistemi Galatasaray'a Uyan Bir Sistem Değil

Başkan Olduktan 2 Gün Sonra Feldkamp Istifa Etti.6'da 6 Yapıp şampiyon Olduğumuzda Takımı Ben Ve Adnan Sezgin Yapıyorduk

Galatasaay Başkanı Adnan Polat: Eski Başkanlardan Selahattin Beyazıt Bana Stat Açılışında Kötü Olaylar Olacağını Söyledi

Yeni Gelen Yönetimin Enkaz Devralacağı Doğru Değil. Kulübü Sıfır Borçla Devretmeyi Bile Planlıyordum

Rıjkaard Ikazlarımı Hiç Dikkate Almadı Ve Türkiye'ye Adapte Olamadı, Rıjkaard Ne Kadar Sakin Ise, Hagı O Kadar Fevriydi

Mali Kongre'de Ibra Edilmemekten çok Daha üzücü Organize Olaylar Oldu. Galatasaray'ın Büyükleri, Mali Kongrede Liselileri Kullandı

Ibradan önce De Seçim Kararı Alacağıma Dair Sinyalleri Vermiştim. Süre Gelen Tartışmalarla Galatasaray Büyük Yara Aldı

Divan Başkanı Irfan Aktar Tarafsızlığını Kaybettiği Için Istifa Etmeli

Koltuğa Yapışıp Kalma Niyetimiz Olsa Seçim Kararını Bana Aldıramazlardı

Fenerbahçe Zaten Galatasaray Olamaz. Biz Başka Bir Boyuttayız. Bize Ulaşması Mümkün Değil

Yeni Yönetim Bana Danışacaktır. Kulübün Tamamını Her şeyiyle Bilen Bir Kişiyim

Arda'ya Teklif Geldi Ama şu Ortamda Arda'yı Vermek Doğru Olmazdı. Arda Iyi Bir Kaptan. Onu Kaptan Yaparak Iyi Bir Karar Verdim

Kongreye Gitmek Istemiyorum Ama Genel Kurula Sunuş Yapmam Gerekiyor. Oy Kullanmayacağım

Kızgın Değil Kırgınım. Artık Galatasaray Kulübü'nde Misyonumu Tamamladım. Bundan Sonra Aktif Olarak Galatasaray Defterini Kapattım Diye Düşünüyorum

Maçlara Gideceğim. Kimse Galatasaray Sevgisini Yüreğimden Söküp Alamaz

Galatasaray Liseli Olmayanlar Derneği Kurmak Isteyenler Bile Var. Liseli-lisesiz Ayrımı Olmaması Için Yoğun çaba Sarfettim

üç Başkan Adayına Da Aynı Mesafede Olmalıyım. Ama Bir Tanesinin Kazanmasını Istemem

Ikinci Dönemimde Yönetim Kurulunu Seçerken Hata Yaptım. Tekrar Seçilseydim Yönetim Kurulundan Birkaç Ismi Değiştirmek Isterdim

Başkan Adaylarının Derin Galatasaray Projesi Olup Olmadığını Zaman Gösterecek. Seçime Katılsam Kazanırdım Diye Düşünüyorum

Gönderilmesi Gereken Birçok Futbolcu Var. Takımın Yarısı Değişmeli. A Milli Oyuncularımız Mutlaka Takımda Tutulmalı

Federasyon Başkanına Ve Mhk Başkanına Hiç Güvenmiyorum. Haziran'da Seçim Var. Allah Yollarını Açık Etsin

Inan Kıraç, Faruk Süren, Irfan Aktar, Hayri Kozak, Muhalefeti Kışkırtma Operasyonunu Düzenleyen Isimlerden Bazıları

Değişim Sürerken Kulüp Kültürünü Ve Geleneklerini Koruyacak. Yeni üyelere Kültürümüzü Ve Geleneğimizi Iyi Anlatmalıyız