Anket Sonuçlarını Görüntüle: La Liga'da Kim Şampiyon Olacak ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

15 51.72%
  • Barcelona

13 44.83%
  • Diğer

1 3.45%
1 ile 30 arası toplam 690 sonuç

Konu: Dünyanın Tek Hakimleri [Barcelona - R.Madrid] 4.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bojanın ve pedronun son vuruşlardaki eksikliğine messinin maçta sakatlanması eklenince maçtan malup ayrılmamız kaçınıılmazdı şl büyük ihtimalle bitti bu sene artık kendimizi lige vericez

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Real maçı sonuna kadar haketti allahtan hezimet yaşamadık

İspanya Kupası Final Maçına Çıkıyoruz...!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hafta içi Real Sociedad maçı öncesi Manager Ahmet Narin bir basın toplantısı düzenledi.

İspanya liginde aldığımız Real mağlubiyeti bizi yıldırmayacak aksine daha çok kamçılayacak.

marka muhabiri Ekşhi Ericsen: Hocam soyunma odasında Mahsun Kırmızıgül Yıkılmadım şarkısını dinlettiğiniz söyleniyor ne diyorsunuz

- Arkadaşım ne yapsaydım Man Utd maçı öncesi Kurtlar Vadisi Cendere çaldık tık yok Real malubiyeti öncesi Ezel dizi müzikleri dinlettik tıss sizin dandik müzikleriniz adamı daha da geriyo ne dinletseydim Ankaralı Namık mı

As Muhabiri Dan Dick: Hocam Messinin sakatlığı ne zaman geçecek

- messi sezonu kapadı futbol oynayacak durumda değil koşamıyor o yüzden antrenmanlarda yanb ahçeye kaçan topları toplatıyoruz boş duranı kul da sevmez allah da sevmez dimi

eveet arkadaşlar Kurtlar vadisi pusu başlıyo hadi dağılın giderken de kapıyı kapatın see you

Mesaj Yetkileri